Te urăsc, te iubesc de Sally Thorne recomandare lectură

16

Te urăsc, te iubesc de Sally Thorne – lectură de relaxare

Te urăsc, te iubesc de Sally Thorne este o poveste aparte. O poveste simpatică care trebuie citită. Adevărul e că Editura Herg Benet mi-a oferit mereu titluri interesante. Din cele șase cărți primite, aceasta m-a tentat de la început. Coperta e simpatică. Anunță o poveste. Ba nu, o dispută între ea și el. Însă disputa e joacă. Dar până când?!

El e alesul pe care adoră să-l urască! Cred că aici este un mare adevăr spus. Citind cartea mi-am dat seama cât de dificile putem fi noi, femeile. Și ce minte complicată putem avea.

Te urăsc, te iubesc de Sally Thorne – de citit și meditat

Bine a zis, cine a zis, că femeile sunt complicate. Și cum știm noi să complicăm lucrurile, nimeni nu o poate face. Drept dovadă, citiți cartea.

Lucy și Joshua sunt colegi de birou. Fiecare lucra la altă companie. Criza a făcut ca cele două companii să fuzioneze. Și iată-i colegi de birou. Sau mai bine zis, rivali. Biroul lor este o încăpere de sticlă. Ar trebui să-i ajute să lucreze mai bine împreună. Dar de unde?! Ei folosesc fiecare sticlă/oglindă pentru a se supraveghea reciproc.

Ură, ură, și o știe toată lumea

Toți colegii de servici știu că ei se urăsc. Nu trece nicio zi fără replici acide și priviri pline de ură. Ură pură! Toată lumea observă. Cei de la Resurse Umane sunt sătui de reclamațiile celor doi. Probleme puerile, zice toată lumea. Însă ei iau totul prea în serios!

Sunt într-o veșnică monitorizare. Fiecare încearcă să afle mai multe despre celălalt pentru a-l putea tachina. Această ură se accentuează când amândoi candidează pentru un post de șef. Adică cel care va primi postul, va fi superiorul celuilalt. Așa ceva nu este cu putință. Fiecare consideră că e cel mai potrivit pentru acest post.

Te urăsc, te iubesc de Sally Thorne

Luptă cu toate forțele. Își adună în CV tot ce au mai bun. Și să înceapă jocul urii. De la dragoste la ură e doar un pas. Însă se potrivește și reversul. De la ură, foarte ușor se poate ajunge la dragoste! Însă se va ajunge între cei doi rivali?

Te urăsc, te iubesc – despre mintea alambicată a unei femei

E trist cât de multă energie poate consuma o femeie degeaba. Ne batem capul cu nimicuri și detalii fără rost. Ne facem sute de scenarii înainte de a spune ceva. Hainele sunt alese în funcție de ce crede cineva despre noi.

Ideal ar fi să ne concentrăm pe ce ne place. Să punem preț pe noi și pe ceea ce suntem. Aș vrea să putem învăța să gândim mai simplu. Sigur am avea mai mult succes!

Vi se pare interesantă tema cărții, Te urăsc, te iubesc de Sally Thorne? V-ar plăcea să citiți această carte? Am dreptate cu ce afirm despre mintea prea complicată a unei femei?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. Ooo, daaa… Si eu constat ca de multe ori imi risipesc energia pe lucruri care nu merita asa multa atentie din partea mea.

  2. se urasc, a? Am mai auzit placa asta. Multe povesti de dragoste incep asa si cel mai distractiv este pentru colegi. Asta sigur este o carte de citit in weekend, pentru relaxare 100%.

  3. Da, uneori complicam lucrurile inutil si ne facem diverse scenarii care nu prea au legatura cu realitatea, dar pana la urma cred ca asta e farmecul nostru. 🙂 O sa citesc si eu cartea.

  4. Francezii spun că cei ce se tachinează se iubesc și pot spune că aproape am trăit o experiență de genul. Revenind la carte, cred că am avea de învățat. Mi-ar plăcea să o citesc deși am cam rămas în urmă cu cititul.

  5. Cred ca mi-ar placea si o trec pe lista. Si eu am obiceiul sa fac multe scenarii, sa ma complic si sa sufar pentru niste aiureli, ca apoi sa realizez ca m-am complicat degeaba :)))

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vin roșu
Consumi vin roșu? Cunoști și beneficiile consumului de vin?

Îți place să consumi un pahar de vin roșu? În ultimul timp, tot mai mulți prieteni, au devenit iubitori de...

Close