Te las să pleci de Clare Mackintosh recomandare lectură

22

Te las să pleci de Clare Mackintosh – bestseller Sunday Times

Te las să pleci de Clare Mackintosh este un roman care te marchează de la primele pagini. Citești și ai vrea să nu se întâmple ceea ce va urma. Știi exact ce va urma. Chiar dacă nu respectă cursul normal al vieții. Însă uneori viața nu e așa cum ne dorim. Sau cum ar trebui.

Povestea te cutremură de la primele pagini. Și te întrebi de ce să citești mai departe. Pentru că ai nevoie de explicații. Îți dorești să înțelegi cum va reacționa societatea. Deznodământul îl dorești mai repede cu fiecare pagină citită.

Puteți comanda cartea de pe site-ul Târgul cărții. Și e de luat în vacanță, chiar dacă e mai tristă povestea.

Te las să pleci de Clare Mackintosh – un roman sensibil

Pe cât de sensibil e romanul, te atât de tare te captivează. Chiar nu știi la ce să aștepți. Următoarea pagină nu știi ce îi va aduce. Dar ești conștient de ce ți-ai dori.

A fost nevoie de doar o secundă pentru ca micul Jacob să devină îngeraș. Se întorcea vesel de la școală. Îi povestea mamei cu lux de amănunte tot ce a învățat. O clipă de neatenție, dar cine s-ar fi așteptat ca mașina să apară de nicăieri? Și nu e suficient că a lovit un copil, omorându-l, dar a și dispărut în noapte.

Mama este în stare în șoc. Mintea ei s-a blocat. Nu înțelege cum s-a petrecut totul atât de rapid. Copilul fugea spre ușa casei. Mașina i-a curmat viața. Nici măcar nu a avut curaj să își asume responsabilitatea.

Te las să pleci de Clare Mackintosh

Destin distrus pentru mamă

Ca părinte, cred că e groaznic să-ți vezi copilul mort. Dar e și mai greu de acceptat vina pe care ți-o impută alții. Să fii considerată mamă iresponsabilă pentru că ai lăsat copilul să alerge până la casă. În loc ca această energie să fie canalizată spre găsirea criminalului laș.

Fără explicații, ea își face bagajul și pleacă. Se cazează într-o căsuță modestă în apropierea mării. Speră să găsească acolo liniște. Doar de liniște are nevoie.

Poliția încearcă să găsească criminalul. Însă după 6 luni de căutări fără rezultate, sunt obligați să abandoneze. Însă există cineva care e dispus să muncească fără a fi plătit. Totuși, un șofer criminal este în libertate și se bucură de viață. Nu este corect.

Va reuși mama să treacă peste vină? Viața ei va redeveni una cât de cât normală?

Criminalul va fi prins? Vor merita orele suplimentare de investigații neplătite?

La aceste întrebări veți găsi răspunsul doar citind cartea! Și da, merită să citiți această poveste care începe atât de tragic!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

22 Comments

 1. O poveste trista la care nici nu vreau sa ma gandesc. As fi curioasa sa vad daca reuseste sa treaca peste aceasta drama. Mi-ar placea ca vinovatul sa plateasca … dar asta aflu eu

 2. Inițial, văzând titlul, credeam că este vorba despre o poveste de dragoste, despre o ruptură în amor, însă e mult mai dureros din câte am citit aici… Păcat că într-o clipă totul se poate schimba tragic și, mai mult de atât, că povestea dintre coperți poate fi realitatea cuiva…

 3. Am citit Te vad de Clare Makintos si mi-a placut foarte mult, desi nu am apucat inca sa scriu despre ea. Sper ca Te las sa pleci mi se va parea la fel de buna ca prima carte citita. Nu de alta, dar este si pe wishlistul meu.

 4. Chiar dacă este o carte tristă, mi-ar plăcea să citesc ”Te las să pleci”.
  Sunt curioasă să aflu dacă în final, mama va reuși să treacă peste vină.

 5. Dream big little girl on

  De cand am devenit mamica, imi este tare greu sa citesc astfel de carti! Este imposibil sa nu te pui in pielea personajului si sa nu te gandesti cum ai reactiona tu in locul mamicii ce si-a pierdut copilul

 6. O recenzie frumoasa, intensa si emotionanta, ai transmis foarte bine ce ai simtit citit cartea asta, ce mesaj ai desprins. Imi place mult ce ai scris, cred ca mi-ar placea cartea, multumesc de recomandare!

 7. Uau, ce poveste trista! Mi s-a facut pielea de gaina si sutn curioasa sa aflu cum s-a desfasurat totul. Cat despre mama, nu…nu cred ca va mai reveni vreodata la o viata normala insa trebuie sa isi duca crucea.

 8. Stii ca azi am fost la targul cartii si am remarcat-o? Am noroc ca e fix langa mine si mereu descopar cele mai devorabile carti 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
idei de vacanță
Idei de vacanță în siguranță

Idei de vacanță pe timpul pandemiei Pandemia ne-a dat toate planurile peste cap. Însă omul este capabil să se adapteze...

Close