Profită de Summer Black Friday de la Elefant

Summer Black Friday și promoții bune la Elefant

La început de vară, ne împărțim bugetul între vacanțe și shopping. Nu știu cum se face, dar mereu avem nevoie de ceva. În plus, lista de dorințe e tot mai lungă. Elefant s-a gândit la bugetul nostru, dar și la dorințele noastre.

În perioada 6-12 iulie, de Summer Black Friday, profită de reduceri la toate produsele și beneficiază de transport gratuit la orice comandă peste 139 lei.

De ce să profiți de Summer Black Friday?

Cu siguranță, te întrebi de ce să profiți de aceste oferte. După ce am studiat puțin promoțiile de pe site, sunt gata să-ți fac câteva recomandări. Sunt lucruri pe care oricum trebuie să le cumperi mai devreme sau mai târziu. De ce să nu le achiziționezi la promoție?

**Parfumul preferat, dar și noul parfum dorit

Întotdeauna parfumurile noastre se împart în două categorii. Cele pe care le adorăm și nu putem renunța la ele. Acestea ne aduc aminte de cineva drag sau de un eveniment fericit. Și parfumurile noi care urmează să ni le achiziționăm. Ținând cont de reducerile la parfumuri de pe Elefant, consider că este momentul ideal să-ți cumperi cel puțin două parfumuri.

Preferatul tău te așteaptă să-l recumperi, parfumul nou abia așteaptă să te impresioneze!

**Cărți de pe lista de așteptare

Fiecare dintre noi, avem o listă de titluri de cărți pe care dorim să le citim. Iată momentul ideal pentru a le comanda la super preț fără a se resimți prea tare în buget. Achiziția de cărți înseamnă investiție în tine, în cultura ta și în starea ta de bine.

Nu ai o listă de cărți de citit? Dar vrei să iei niște titluri bune pentru vacanța de vară? Te poți inspira din titlurile puse la dispoziție. Nu uita, o carte bună poate fi întotdeauna o bună idee de cadou. Urmează zile de naștere, îți recomand să cumperi câteva cărți bune pe care să le oferi în dar. Vor aduce multă bucurie.

**Produse cosmetice de îngrijire

Ritualul zilnic de îngrijire implică produse cosmetice care se consumă rapid. O bună opțiune ar fi achiziționarea lor în ambalaje mai mari sau profitarea de oferte diverse, 1+1 gratis. Summer Black Friday are promoții gândite cu atenție. Astfel reduceri găsești și la categoria de produse de îngrijire.

Îngrijire ten, piele, chiar și păr, știm că necesită multe produse. Ia-le acum la cel mai bun preț, plus livrare gratuită peste 139 lei. Există produse cosmetice de îngrijire pe care îți doreai de ceva timp să le încerci? Acum e momentul să le iei pentru a le testa!

**Produse de machiaj pentru un look impecabil

Femeile iubesc să se machieze, activitate care implică multe produse de machiaj. Tendințele sunt mereu altele, brandurile vin pe piață cu produse noi, culori variate. E normal să ni le dorim. Însă cum poți justifica un ruj nou, altă paletă de farduri, alt fond de ten? Simplu, explici că prețul era atât de bun încât era păcat să ratezi ocazia pentru a face shopping.

Din păcate, unele produse de machiaj expiră înainte de a le termina. Nu se recomandă să le folosiți dacă și-au schimbat textura, mirosul, culoarea. Ele pot fi dăunătoare pentru noi. De preferat, e să renunțăm la ele, iar când sunt promoții bune să achiziționăm altele noi.

**Nu rata ofertele și cumpără accesoriile mult iubite

Iubim accesoriile și pentru că ele au puterea de a schimba radical o ținută, cumpărăm mereu altele noi. Sunt sigură că fiecare dintre noi are o adevărată colecție de bijuterii, poșete, ochelari de soare. Dar este normal să ne dorim noutățile, ceea ce este în trend acum.

  • Bijuterii de vară, colorate, sau bijuterii simple, finuțe, elegante pentru evenimente
  • Pălării de soare, ooo, da, tare sunt acum în trend, mai ales dacă vrei niște fotografii de vară deosebite, dar și să fii protejată de razele solare

**Poșete, mult iubite de femei, o mare pasiune

Niciodată o femeie nu va spune că are suficiente poșete. O adevărată colecție trebuie să dețină o femeie. Elegante, casual, office, sport, din fiecare este necesar să avem pentru a completa perfect, ținuta.

Cu o poșetă frumoasă poți întoarce mereu privirile. Iar achiziția unei poșete noi poate fi o adevărată terapie. Terapie când ești fericită, terapie când ești supărată. O poșetă nouă îți poate schimba radical atitudinea, moralul. În plus, meriți o geantă nouă de Summer Black Friday.

Trebuie să profiți și tu de promoții

A achiziționa produse la promoție înseamnă a face economii Oricum sunt lucruri pe care ți le dorești și le vei achiziționa. De ce să nu profiți de un preț mai bun? Te bucuri de produsul dorit, pe care îl meriți, dar și prețul plătit e corect!

Ce produse ai vrea să-ți cumperi de Summer Black Friday de la Elefant?

7 thoughts on “Profită de Summer Black Friday de la Elefant”

  1. Cand sunt asa promotii bune imi iau si eu produsele din wishlist. De obicei iau mai intai ce e util, apoi ma mai rasfat. Ultima data mi-am luat cateva haine. Acum stau mai potolita.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.