Răcorește-te în această vară cu sucuri Dellos cu Aloe Vera

26

#Fiicool și savurează sucuri Dellos cu Aloe Vera

Vara trebuie să ne hidratăm corespunzător. Însă ce faci când apa nu e prietena ta? Apelezi la variante aromate și pline de vitamine, sucuri Dellos cu Aloe Vera. Recunosc că nu prea beau apă. Mă forțez pentru că știu că e necesară organismului. Dacă am alternative colorate și aromate, apelez la ele. Am tot văzut prin magazine aceste sucuri, dar nu le-am încercat. Așa că am acceptat provocarea celor de la Dellos de a fi cool.

Variantele pe care le-am primit au fost pe gustul meu. Variantele încercate sunt cu fructele mele preferate. Le-am ținut la frigider câteva ore bune. Și le-am savurat pe terasă, citind o carte.

sucuri Dellos cu Aloe Vera

Variante de sucuri Dellos cu Aloe Vera

Aceste sucuri conțin o cantitate mare de apă. Apa plus fructele oferă organismului vitaminele necesare, dar și hidratare. Ce conțin aceste sucuri? Pulpă de plantă 33% și apă de izvor. Aloe Vera are proprietăți antiinflamatorii, detoxifiante și de stimulare a colagenului. Consumat regulat, sucul de Aloe Vera ajută o bună funcționare a sistemului digestiv. Este o sursă bogată de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru și zinc, şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic.

sucuri Dellos cu Aloe Vera

  • Dellos cu Rodie – preferatul meu

În primul rând, te atrage culoarea sucului, un roșu viu care te energizează. Are o consistență mai groasă datorită pulpei. Gustul este de bomboane gumate fructate. Acesta este preferatul meu. Este un suc mai dulce, oferă o porție bună de energie. Rodia este bogată în nutrienți și vitamine, are puține calorii. Acest fruct conține de 3 ori mai mulți antioxidanți decât vinul roșu. Rodia este unul dintre fructele bogate în fibre.

  • Dellos cu Ananas

Sucurile cu ananas mă duc cu gândul la vacanță exotică și plajă. Dacă vă doriți să vă teleportați acolo pentru câteva minute, savurați acest suc. Ananasul conține fibre, vitamina C, vitaminele B6 și B1. Aceste vitamine au rolul de de a menține organismului sănătos stimulând sistemul imunitar. Ajută la întreținerea elasticității pielii.

sucuri Dellos cu Aloe Vera

 

  • Dellos cu Mango

Dellos cu Mango are un gust mai liniștit, te inspiră la visare, relaxare. Aromat, suficient de dulce, a primit de la mine 5 steluțe. Mango ajută la menținerea sănătății corpului, ajută sistemul imunitar, dar și cel digestiv. Conține vitamine necesare corpului pentru a funcționat bine.

  • Dellos cu Cocos

Când zic cocos, zic exotic. Un suc, un desert cu cocos nu refuz niciodată. Acest suc a venit în întâmpinarea nevoilor mele. M-a surprins plăcut gustul, culoarea, consistența! Nuca de cocos conține multe vitamine, dar și grăsimi sănătoase.

sucuri Dellos cu Aloe Vera

Știați că…

La conferința „Gala pentru excelenţă în sănătate”, consacrată vieții sănătoase a participat și nutriționistul Dr. Oz. În cadrul acestui eveniment Sucurile cu Aloe Vera de la Dellos au primit diploma și certificarea de băutură sănătoasă. Ele au fost nominalizate ca alimente benefice pentru sănătate.

Mie îmi plac mult la gust aceste sucuri. Aș fi preferat să fie fără zahăr, în rest nu am nimic de obiectat. Sticluțele sunt simpatice și cu un dop care închid perfect. Mie îmi place că păstrează sucul rece mult timp.

Voi ați consumat sucuri Dellos cu Alor Vera și diverse fructe? Care este preferatul vostru? Care v-ar plăcea să-l gustați prima dată?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

26 Comments

  1. Pe mine mereu ma duce sotul meu la raionul cu sucuri sa il caute pe Dellos Original. Am mai gustat si eu, dar pe mine nu ma incanta asa tare, dar recunosc ca nici nu stiam ce contine. Am sa ma uit mai atenta si am sa incerc varianta cu ananas. Ce ma fac daca o sa imi placa? Pe cine bat?

  2. vai ce pofta mi-ai facut de un suc cu aloe, este unul dintre preferatele mele… Ce ma fac eu acum ca e 00-30 🙁 dau vine pe tine daca mor de pofta pana dimineat :))

  3. Sucurile cu aloe sunt preferatele mele. Nu prea consum sucuri în general, spre deloc cele acidulate, dar cel cu aloe le ador. Nu știam însă de aceste variante de la Dellos, le voi încerca la prima rundă de cumpărături.

  4. Gabriela Bratu on

    Din ce-mi amintesc eu, varianta clasica am incercat-o si mi-a placut. Si eu as fi preferat sa fie fara zahar

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
îngrijirea părului la bărbați
Îngrijirea părului la bărbați – sfaturi de la experți

Îngrijirea părului la bărbați - o necesitate Îngrijirea părului la bărbați nu trebuie considerată un moft. Noi, femeile, avem nevoie...

Close