Idei de cadouri inedite pentru un sportiv pasionat

18

Cauți cadou pentru un prieten, sportiv pasionat?

Mă bucur să am în jurul meu, pasionați de sport. Mi se pare că sunt tot mai mulți. Lucru care poate doar să mă bucure. Petrecem prea mult timp, lucrând în birouri fără lumină naturală. Coloana noastră este prea solicitată. Mișcarea și sportul ne ajută să ne menținem sănătoși și plini de energie.

Am observat că oamenii preferă vacanța de iarnă. Eu visez mereu la vară, plajă și mare. Însă sunt mulți care preferă muntele, zăpada, sporturile. Și cred că cei care iubesc iarna, sunt mult mai câștigați.

 Cadouri inedite pentru un sportiv pasionat

Când e vorba de cadouri, eu sunt adepta grupurilor. Adică să se strângă o sumă de bani și să se cumpere un cadou mai consistent. De multe ori, primim cadouri multe, mărunte, necesare, dar poate nu la acel moment. Sau poate ne-am dori ceva mai bun, mai scump. Și atunci rezolvarea ar fi un cadou de grup. Astfel sărbătoritul primește ce își dorește. Prietenii nu se mai stresează cu fuga după cadou. Toată lumea e mulțumită.

  • iubitorii de sporturi de iarnă

Cei care iubesc sporturile de iarnă, își doresc mereu echipamente noi. Echipamente mai bune și pun mereu preț pe calitate. Ei au nevoie de clăpari noi, schiuri noi, plăci snowboard. Cu un astfel de cadou, îl vei face foarte fericit pe prietenul tău, sportiv pasionat. Așa că dacă ești în căutarea unui astfel de cadou, vezi aceste oferte. Sigur vei face o surpriză plăcută sărbătoritului.

  • iubitorii de jogging

Aceștia cred că se vor bucura enorm de o brățară fitness. Le place să știe câți km au parcurs. Dar și câte calorii au ars. E important de monitorizat și pulsul. În plus, aceste gadeget-uri au o mulțime de funcții. Va fi o bucurie pentru sportivul pasionat să le descopere. Dacă ești responsabil pentru achiziția unui astfel de cadou, vezi aici ce modele interesante găsești.

  • iubitorii de ciclism

Și acești sunt tot mai mulți. E bine că astfel multă lume face mișcare. Și e și mai bine că bicicletele nu poluează și nu aglomerează traficul. Eu îi apreciez pe cei care au renunțat la mașină pentru bicicletă. Sper cât mai multă lume să le urmeze exemplul. Ce cadouri putem oferi, iubitorilor de ciclism? Aș recomanda o cască bună, rezistentă, ochelari de protecție, dar și genunchiere și cotiere.

  • iubitorii de înot

Înotul a fost mereu un sport apreciat de toată lumea. Te ajută să te dezvolți frumos. Chiar și să-ți înfrângi teama de apă, de mare, de necunoscut. Îți dă forță și încredere în tine. Iubitorii de înot cred că s-ar bucura de o cască bună, ochelari de înot. Dar ar aprecia și o geantă sport de calitate și încăpătoare.

Voi aveți prieteni, pasionați de sporturi diverse? Ce cadouri le oferiți? Vi se pare interesantă ideea de cadou de grup pentru a oferi un cadou mai consistent?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

18 Comments

  1. al meu e fan fotbal, tocmai de aceea am apelat de-a lungul anilor la treninguri, echipamente complete sau jambieri. in rest, nu pot spune ca avem prieteni sportivi. dar da, cu ideea de cadou de grup sunt de acord

  2. Am prieteni și chiar membri ai familiei care sunt pasionați de diverse activități sportive. Ideea cadourilor de acest gen este binevenită, mai ales că în perioada imediat următoare vor merge la schi. Un costum sau niște clăpari ar fi cadoul potrivit.

  3. Nu am prea multi prieteni pasionati de sport ca, vorba aia, cine se aseamana se aduna. In schimb, varu-miu se pare că si-a descoperit talentul pe skiuri anul trecut si chiar ne gandeam sa punem bani de ziua lui (in ianuarie) sa ii luam o pereche de ski-uri sau un snowboard. sa vedem daca reusim sa ne mobilizam!

  4. Fiul meu este pasionat de sport asa ca mereu ii facem cadouri articole necesare pentru înot, fotbal și ciclism. Anul trecut i-am luat palmare pt înot, iar anul acesta o minge de fotbal, noua, de piele. Mai vrem sa ii cumpărăm o bicicleta și ne gândeam sa o luam la comun, cu bunicii ☺

  5. Eu nu prea fac sport si totusi mi-ar placea sa primesc sau sa ofer o bratara care calculeaza pasii, caloriile pierdute, etc. O bratara de jogging mi-ar fi fost utila daca faceam ceva mai mult sport, dar nu este cazul. Si cum mi-am ales prietenii pe spranceana, nici unul din ei nu este atat de sportiv! 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close