Câte sfaturi utile poți afla de pe blogurile unor branduri?

26

Sfaturi utile pentru o viață mai ușoară

Sfaturi utile primesc cu drag, mereu. Pe unele le-am aflat de la prieteni, despre altele am citit pe diverse bloguri. Ne lovim în viață de tot felul de probleme. Diversele pasiuni pot veni și mici inconveniente. E important să știm cum putem aborda problemele. Pe bloguri, găsim mereu articole care cuprind sfaturile căutate. De multe ori, citim și despre ce nu avem nevoie. Dar la momentul potrivit ne vom aminti ce am citit.

Mie îmi place să citesc blogurile diverselor branduri. Îmi fac alegerea unui produs mai ușoară și mai rapidă. Însă găsesc și informații utile care îmi vor fi de ajutor pe viitor.

Câte sfaturi utile poți afla de pe blogurile brandurilor?

Brandurile încearcă să vină în ajutorul clienților cu informații variate. Nu toate sunt legate de produsele pe care le comercialiază. Unele chiar doresc să ne ajute.

 • îngrijirea plantelor de interior

Ador florile și am o adevărată pasiune pentru ele. Încerc să le îngrijesc cât mai bine și ele mă răsplătesc cu flori minunate. Însă nu totul se reduce la apă. Am grijă să le schimb pământul și ghiveciul dacă planta s-a dezvoltat. Țin cont de preferințele față de lumină. Nu uit de vitamine și îngrășământ primăvara și toamna. Alte sfaturi utile puteți citi aici, sigur vă vor fi de folos.

 • organizarea în sertare și pe rafturi

O casă organizată înseamnă ordine și mai puțin stres. Tot de pe bloguri, am aflat despre despățitoarele din rafturi. Eu le folosesc la cosmetice, șosete, dar și la bucătărie, unde am multe ustenstile. Am găsit și sfaturi pentru compartimentarea mobilei și mi-au fost de mare folos.

 • elimină rapid părul de la animalele de casă

Avem prieteni cu animale de casă. De fiecare dată când merg în vizită, mă mir cât e de curat. Nu am ezitat să-i întreb cum reușesc să mențină totul atât de curat. Și mi-au povestit că erau pe punctul de a renunța la cățel. Numai păr prin toată casa. Dar au început să caute sfaturi de la alți iubitori de animale și așa au ajuns la acest articol salvator. Informațiile aflate acolo îi ajută să-și păstreze casa impecabil de curată.

 • fără risipă

Încerc să nu risipesc nici mâncare, nici alte lucruri de prin casă. Dar simțeam că pot mai mult. Așa că am tot căutat idei și le-am găsit pe diverse bloguri. Am învățat să reciclez tot ce rămâne prin frigider. Analizez proviziile când fac lista de cumpărături. Cumpăr produse cu termen de valabilitate cât mai mare. Nu uit să iau cu mine pungi de cumpărături, din material textil, dacă se poate. Folosesc cantitatea recomandantă din produsele de curățenie, nu mai fac abuz.

Orice întrebare sau nelămurire ai, poți afla răspunsuri utile de pe bloguri. Trebuie doar să ai puțină răbdare pentru a citi.

Tu ce sfaturi utile ai aflat de pe bloguri? Nu ezita să le împărtășești cu noi! Cu toții avem nevoie de sfaturi utile din diverse domenii!

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

26 Comments

 1. Am învățat nenumărate lucruri de pe bloguri, începând cu trucuri din bucătărie și pana la mlbilatul casei. Iubesc articolele cu sfaturi și idei, nu mai vorbesc în ceea ce privește călătoriile. Blogurile sunt viata mea,un ajutor de nădejde ❤️

 2. Sunt foarte utile sfaturile de pe blogurile brandurilor. Și eu le accesez destul de des. Îmi plac cele despre călătorii, flori, natură, cărți… orice mă interesează și vreau mai multe informații avizate.

 3. Si mie imi place sa fac ordine prin sertare si sa am grija de plantele mele. ^_^ Ma relaxeaza mult aceste proceduri. E fain ca pe bloguri pot afla informatii despre acestea.

 4. Madalina Marincas on

  Hmm.. folosesc des blogurile de educatie si de specialtate in project management.
  Insa ce am invatat si pot spune ca folosesc frecvent e cum sa calatoresc on my own 🙂

 5. Si mie imi place sa citesc blogurile brandurilor. Ultima oara, de exemplu, am invatat cum sa aleg un patut potrivit si o saltea pentru un toddler :)). Sunt super utile si au sfaturi interesante

 6. Eu caut mereu lucruri despre ingrijirea plantelor si a animalelor si se mai intampla sa ma mai uit si dupa curatarea produselor din casa care sa-mi usureze munca

 7. Cristina Dragomir on

  Si eu urmaresc cateva bloguri ale unor site-uri si branduri care posteaza nu doar articole de reclama, ci unele foarte bine documentate, pline de informatii utile. Ar fi bine ca toti sa stie ca un blog asociat unui site este de mare ajutor.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
combina frigorifică
Alege cu atenție combina frigorifică potrivită

Combina frigorifică - un electrocasnic de ales cu grijă Combina frigorifică nu poate să ne lipsească din bucătărie. De multe...

Close