Sfaturi pentru răsfățul tenului cu produse Notino

17

Răsfățul tenului, mai mult decât îngrijire

Răsfățul tenului a fost mereu o prioritate pentru mine. Îngrijirea este foarte importantă. Înseamnă respectarea regulilor simple, folosirea produselor de bază. Consider că tenul nostru este supus la prea mulți factori distructivi. Merită mai mult decât îngrijire, trebuie răsfățat. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Tenul nostru se schimbă în timp și în funcție de vârstă, alimentație, diverși factori. Din acest motiv, e bine să fim atente la schimbări și să-i oferim din timp, ceea ce are nevoie. Nu stați pe gânduri când e vorba de tenul vostru. E mult mai ușor să previi decât să combați.

Sfaturi pentru răsfățul tenului cu produse de pe Notino

Necesită timp ritualul de îngrijire a tenului. Haideți să privim acest timp ca un moment de răsfăț și deconectare, atât de necesar. Ascultă muzică de relaxare, aprinde câteva lumânări parfumate și îngrijește-te. E atât de necesar pentru ten și pentru mintea ta.

 • curățarea tenului cu atenție

Curățarea tenului trebuie să fie sfântă, pasul de bază dimineața și seara. Pe lângă apă micelară sau loțiune demachiantă, poți folosi un demachiant spumant. Dacă ai folosit mult machiaj, curăță tenul cu un balsam pentru curățare intensă. Eu folosesc pentru demachiere, ulei și mi se pare cea mai bună soluție, chiar dacă tenul e mixt spre gras. Îmi simt tenul foarte curat, dar și hidratat în același timp.

 • exfoliere – nu uita de exfolierea tenului

Mi se pare cel mai important pas pentru un ten curat și sănătos. Produsele pentru exfolierea tenului le găsim în mai multe variante. Iată de ce, mie îmi place să am mai multe produse și le folosesc în funcție de nevoia tenului sau starea mea. Prefer un scrub față când îmi simt tenul încărcat. Un exfoliant facial bun, va reda tenului meu frumusețea și sănătatea. Este produsul care nu îmi lipsește nici în vacanțe. Dar nu abuzez de el, știu că o exfoliere excesivă poate duce la sensibilizarea tenului.

 • serul facial – răsfățul suprem

Toți pașii sunt importanți în ritualul de îngrijire a tenului. Fiecare are rolul lui. Însă răsfăț înseamnă puțin mai mult decât îngrijire, dar este la fel de important pentru ten. Un ser nu trebuie să ne lipsească. Sunt mult mai eficiente, rezultate fiind vizibile mult mai rapid. Exact ceea ce ne dorim.

Urmează să ai un eveniment important sau o întâlnire unde vrei să strălucești? Aplică câteva zile un ser pentru față și tenul tău va fi mai luminos decât a fost vreodată. Acest lucru te va face să-l folosești cu conștiinciozitate. Alege serul de față potrivit nevoilor tenului tău. Oferă-i ceea ce are nevoie în funcție de anotimp, starea ta generală. 

Mie îmi place să le aplic seara. Peste noapte, e mai mult timp pentru absorbția lor totală. Mușchii sunt relaxați. Dimineața tenul meu arată minunat și am mai mult chef de viață!

 • hidratare intensă

Hidratarea tenului este extrem de importantă. Ar fi ideal, peste zi să folosești o cremă light, care se absoarbe mai rapid. Iar seară, să folosești o cremă mai grasă. Tenul tău își va lua exact cât are nevoie. Și bea apă, cât de multă poți. Dacă nu îți place apa, te înțeleg perfect. Nici eu nu sunt fan apă, dar am început să beau și să am un ritual. De câte ori vreau ceva dulce, beau apă. Fac o pauză de la muncă, beau apă. Am o sticlă mereu la îndemână și beau.

Ne dorim un ten frumos, tânăr și sănătos. Îl putem avea dacă ne alocăm timp pentru îngrijirea lui. Notino ne pune la dispoziție toate produsele necesare pentru îngrijire și răsfăț. Varietatea de branduri ne ajută să găsim produsul potrivit nouă. Există multe promoții și reduceri, astfel poți achiziționa tot ce e mai bun pentru tine și tot ce îți dorești. 

Tu ce produse folosești pentru răsfățul tenului tău? Cât de importantă este îngrijirea tenului pentru tine? 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

 1. cristina dragomir on

  produsele de curatare, inclusiv cele exfoliante, sunt esentiale pentru mine. Fara ele, chiar nu m-as descurca. Exfoliant inca nu am gasit unul perfect.

 2. Un articol tare bun! Chiar trebuie sa acordam o atenție mai mare tenului nostru si trebuie sa folosim si produsele potrivite! O sa arunc o privire pe Notino pentru ca îmi mai trebuie câteva produse!

 3. Îngrijirea fetei este foarte importanta. Folosesc și exfoliant, și seruri, măști hidratante și, bineînțeles crema hidratanta.

 4. De când am început să am mai multă grijă de tenul meu, a început arate mult mai bine! Am o întreagă rutină de îngrijire a acestuia din care nu lipsesc gelurile de curățare și serurile!

 5. Curățarea tenului și serum, mereu de interes! Insa cu scrubul nu prea sunt de acord, cel puțin pentru mine personal, ca alegere…

 6. Produsele de curățare, exfoliere, serumurile și măștile fac parte din ritualul meu de îngrijire.
  Am unele preferate, dar uneori le schimb cu unele la fel de calitateive sau, de calitate superioară. De aceea Notino este pe lista mea cțnd vine vorba de cumpărături pentru îngrijire și întreținere a tenului meu.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cadouri pentru bărbați
Idei de cadouri pentru bărbați

Provocarea de a alege cadoul potrivit pentru el Ne încântă invitațiile la zile de naștere. Se anunță distracție și bună...

Close