Sfaturi privind alegerea unui antemergător pentru copii

2

Sfaturi privind alegerea unui antemergător pentru copii

Deși ne-am dori să fim în permanență alături de micuțul nostru, nu putem. Sunt anumite activități pe care trebuie să le facem și, în momentul în care bebelușul dă semne că ar vrea să facă primii pași, chiar nu putem să îl lăsăm nesupravegheat. Va fi tentat să se sprijine de mobilă și să atingă orice obiect care îi iese în cale, iar noi trebuie să avem grijă să fie în siguranță, să nu cadă și să nu se lovească.

Un antemergător pentru copii este astfel o soluție foarte bună. Chiar dacă până în momentul în care copilul se va obișnui cu dispozitivul trebuie să fim în permanență lângă el, atunci când va învăța cum să se bucure de jucăriile cu care acesta este dotat și va reuși să îl împingă cum trebuie, putem să ne ocupăm și de alte treburi.

De ce să alegem un antemergător?

Un antemergător este o jucărie mare de împins. Este un panou de activități cu roți la un capăt și cu două picioare, tot cu roți, la celălalt ce dispune de o bară de care puișorul se poate ține și o poate împinge.

Această jucărie nu doar că ajută bebelușul să meargă corect, permițându-i să își vadă mișcările piciorușelor și să se corecteze pe parcurs, ci îi oferă mai multă încredere în sine, îi îmbunătățește coordonarea și puterea fizică. În plus, datorită multitudinii de jucării mai mici și funcții cu care este dotat, antemergătorul îl ajută pe cel mic să se distreze și transformă învățarea mersului într-o experiență frumoasă.

Cum să alegem cel mai bun antemergător pentru bebe?

Pentru alegerea celui mai bun antemergător este important să se țină cont de următoarele:

  • Reglarea pe înălțime – Cel mic crește văzând cu ochii, iar antemergătorul poate rămâne în urmă, fiind necesară achiziționarea unui nou astfel de produs. De aceea, este recomandat ca acesta să dispună de funcția de reglare a înălțimii, ce permite ajustarea rapidă și oferă micuțului confortul necesar.
  • Jucăriile cu care este echipat – Chiar dacă rolul acestui dispozitiv este de a-l ajuta pe cel mic să capete siguranță și să meargă, este necesar să se acorde atenție și jucăriilor cu care vine echipat. Acestea au rolul de a-l ajuta să învețe mai ușor cum să se deplaseze și de a-l distra, făcându-l pe bebe să fie interesant de imensa jucărie ajutătoare.
  • Limita de greutate – În general antemergătoarele sunt concepute astfel încât să suporte o greutate de maximum 12 kilograme, însă este bine să se verifice înainte de achiziționare această caracteristică pentru a evita accidentările (exemplu: ruperea antemergătorului).
  • Depozitarea – Este util ca antemergătorul să fie pliabil, pentru a permite să fie ușor de depozitat sau de luat în deplasări.

Miababy® – magazinul super părinților

Magazinul online Miababy® a apărut din dorința de a contribui la dezvoltarea armonioasă a micuților și de a susține părinții în procesul de creștere al celor mici. Pune la dispoziție o întreagă gamă de produse destinate bebelușilor și copiilor, de la hăinuțe și încălțăminte, până la jucării și produse de îngrijire, toate de calitate superioară.

Astfel, dacă se dorește achiziționarea unui antemergător de calitate, la un preț accesibil, pe miababy.ro se găsesc mai multe modele, ale căror culori vesele și jucării amuzante îl vor cuceri pe micuț imediat.

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

2 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    uite ce inseamna ca nu fi avut de-a face cu asa ceva! Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca trebuie sa fiu atenta la atatea detalii daca vreau sa aleg un premergator bun. Pliabil, zici? Sunt in urma rau de tot la capitolul chestii pentru copii. Am notat ca au si limita de greutate! Nici asta nu stiam…

  2. violeta balaban on

    si eu am avut la baiat un astfel de antepremergator, il atragea atat de mult, dar la o anumita varsta nu a mai vrut sa stea si a renuntat la el

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
UNIQUE the gift gallery
UNIQUE the gift gallery – oferă cel mai inedit cadou

UNIQUE the gift gallery - locul unde găsești cadoul ideal UNIQUE the gift gallery este locul unde poți să găsești...

Close