Sfaturi de frumusețe – de ținut minte

14

Sfaturi de frumusețe – ajutor de nădejde

Cu toții avem nevoie de sfaturi de frumusețe. Uneori doar a alege niște produse și a le aplica corespunzător, nu este suficient. Produsul își face mai bine efectul dacă e aplicat cum trebuie, când trebuie sau dacă e depozitat potrivit. Trucurile pot prelungi durata de viață a unui produs. Tot prin trucuri învățăm diverse întrebuințări pentru produsele uzuale.

Avem o mulțime de produse cosmetice pe care nu le putem folosi în totalitate. De unele ne plictisim și ajung la gunoi. Ceea ce e mare păcat pentru că trebuie să învățăm să nu facem risipă.

Top sfaturi de frumusețe – la care nici nu te-ai gândit până acum

Nu e greu să ne menținem frumoase, e nevoie de timp și atenție. Trucurile ne pot ajuta să înjumătățim timpul, dar să fie la fel de eficientă îngrijirea.

 • păstrează crema de ochi și ojele în frigider

Zona sensibilă din jurul ochilor are tendința să se umfle de la oboseală sau retenția de apă. Aplică crema de ochi rece și efectul va fi rapid și mai eficient. E bine ca oja să fie păstrată la rece, în frigider. În acest fel, împiedicăm îngroșarea ei în timp și o vom putea folosi până la ultima picătură.

 • nu subestima puterea unui luciu de buze

Nu trebuie să ieșim din casă fără culoare pe buze. Optez de multe ori pentru un ruj nude, dar am zile când aleg o culoare îndrăzneață. Iar un luciu de buze trebuie să avem mereu la îndemână. Care este puterea unui luciu de buze? Dă volum buzelor și hidratează foarte bine, iarna și vara. Colorează discret, și face buzele mai atrăgătoare. Aplicat peste un ruj tare, va deschide nuanța și va face buzele mai pline.

 • produse de îngrijire a pielii cu texturi lejere și mai cremoase

Alegem produsele de îngrijire a pielii în funcție de textură. Ne place ca pielea să le absoarbă rapid. Cu toții urâm senzația de grăsime pe piele. Dar e bine să folosim creme cu textură lejeră, subțire peste zi. Senzația de hidratare a pielii este atât de plăcută, chiar dacă de durată mai scurtă. Iar pentru seară să optăm pentru creme mai consistente care vor pătrunde mai încet în piele, dar mai profund și efectul va fi de lungă durată.

 • evită să-ți atingi fața

Mâinile noastre sunt murdare și trebuie să evităm să ne atingem fața cu ele. Avem ticuri nervoase de a ne scărpina sau de a face masaj la frunte, sinusuri. Toate acestea acasă, după demachierea feței și după o bună igienă a mâinilor.

sfaturi de frumusețe

 • îngrijirea corectă a tenului gras

Mă confrunt cu ten mixt/gras dintotdeauna. Nu e ușoară îngrijirea lui, dar trebuie făcută cu atenție și constant. Cea mai mare greșeală în îngrijirea unui ten gras este lipsa de hidratare. Tenul mixt are nevoie de hidratare. Nu evitați produsele de curățare și îngrijire pe bază de ulei. Ele vor hidrata și vor curăța, și NU vor influența tenul să fie și mai gras.

 • îngrijirea părului la soare sau piscină

Dacă urmează să petreci câteva zile la mare sau mergi la piscină, ai grijă de părul tău. Aplică un strat generos de balsam sau mască protectoare și lasă să acționeze câteva minute bune. Spală părul bine și aplică din nou, mască sau balsam. Atfel părul tău nu va fi afectat de apa sărată sau de clorul din apa piscinei.

 • ulei esențial la duș pentru o experiența SPA la tine acasă

Picură câțiva stropi de ulei esențial când intri la duș. Lasă ca apa fierbinte să intre în contact cu uleiul. Mirosul emanat și vaporii îți vor da senzația de SPA și te vor ajuta să te relaxezi.

 • balsamul de buze are multiple întrebuințări

Balsamul de buze nu trebuie să vă lipsească. Folosit pentru hidratarea buzelor, el poate fi folosit pentru cuticule, coate aspre. Poate fi folosit și la ochi pentru o mică strălucire.

 • produsele cu SPF să nu vă lipsească – iarna, vara

SPF-ul este cel mai bun ajutor în procesul de anti-îmbătrânire a pielii. Chiar și în zilele înnorate, nu trebuie să uităm de SPF. Prin protejarea pielii de razele UVA și UVB, ne vom menține pielea tânără, sănătoasă, fără pete. Să nebucurăm de beneficiile soarelui, dar să ne protejăm de efectele lui negative, zi de zi.

Acestea sunt câteva dintre trucurile de frumusețe pe care le-am aflat recent. Și m-am gândit că e frumos să le împărtășesc cu voi. Sunt curioasă ce sfaturi de frumusețe aveți voi pentru mine! 

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

 1. Nu stiam de pastrarea ojelor in frigider. O sa tin cont de asta.
  Balsamul de buze il mai folosesc pe nas cand sunt racita si trag de nas pana la vecini. Cred ca este singurul produs aplicat pe o zona afectata si nu ustura ca naiba.

 2. Despre ținutul ojelor în frigider, chiar nu știam. Eu le țin ferite de lumină și nu prea am avut probleme cu uscarea sau îngroșarea lor. O să iau în calcul pe viitor.

 3. Catalina Coman on

  Habar nu aveam ca oja se tine in frigider. Mie imi place sa tin lotiunea tonica la rece, mai ales vara. Cat despre balsamul de buze, eu ma dau cam cu 5 minute inainte de a aplica ruj mat. Astfel buzele nu vor parea uscate

 4. Ascultam vlogul unei tipe, acum cateva zile, si zicea ca luciul de buze ar trebui dat uitarii, ca epoca lui a trecut si ca acum neface sa parem niste babute. Really? Eu nu sunt de acord. Il port si peste ruj, dar si fara. Mai putin acum, de cand cu masca.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vizitează Bucovina
Vizitează Bucovina în vacanța de iarnă

Vizitează Bucovina și redescoperă frumoasa țară Vizitează Bucovina a fost îndemnul meu dintotdeauna. Când cineva mă întreba unde să meargă...

Close