Sejur Laponia – cadoul ideal de Crăciun

30

Sejur Laponia – tot ce îmi doresc de Crăciun

Crăciunul e mai frumos în Țara lui Moș Crăciun. Cred că un sejur Laponia poate fi un cadou minunat. De ce Laponia? Pentru că e destinația unde visele devin realitate. Atmosfera de sărbătoare e molipsitoare. Zăpada, dar și spiridușii localnici te întâmpină cu drag. Aici simți cu adevărat că e Crăciunul. Toți ne dorim zăpadă de sărbători, dar nu întotdeauna avem parte de ea. Sărbătorile sunt mai frumoase cu zăpadă. În Laponia, e mereu zăpadă, Crăciunul e la el acasă, atmosfera e de poveste! Așa că cum să nu îți dorești să fii acolo de Crăciun?

sejur Laponia

Sejur Laponia – destinația ideală pentru vacanța de iarnă

Vă recomand să vă rezervați vacanța din timp. Căutați oferte turistice, alegeți perioada dorită și doar bucurați-vă de vacanță! Merităm un concediu în fiecare anotimp. Sau cel puțin de sărbătorile mai importante. Sărbătoarea Crăciunului are un farmec aparte. E momentul pentru familie și bucurie. E o sărbătoare de bucurie și merităm să avem parte de un cadou mai special.

sejur Laponia

Vacanță în Țara lui Moș Crăciun e un cadou pentru toată familia. Cei mici se vor bucura să-l vadă pe Moș Crăciun. Și vor crede mai mult timp în el. Și cu mai multă tărie. Dar și pentru adulți va fi o vacanță de vis. Atmosfera din Laponia ne va transpune în altă lume. Una de poveste!

De ce sejur Laponia?

De ce nu? Sejur Laponia e o destinație aparte. Dacă îți place să faci ceva diferit de Crăciun, alege o vacanță în Laponia. Dacă îți place să oferi un cadou surpriză, acesta va fi unul deosebit. Un cadou de neuitat! Veți petrece cel mai frumos Crăciun în Laponia!

sejur Laponia

Dacă v-ați decis să mergeți, e bine de știut câteva detalii:

  • Laponia este situată în nordul Europei. Datorită peisajului unic, Laponia a intrat sub incidența UNESCO în 1966.
  • Laponia se întinde pe patru țări. Norvegia, Suedia, Finlanda și Rusia.
  • Vă place zăpada? În Laponia, totul este acoperit cu zăpadă din octombrie până în martie. Ziua are lumină doar 5 ore, între 10 și 15. Temperaturile sunt între 12 grade ziua și -40 grade noaptea.
  • Aveți timp la dispoziție? Puteți vizita: Mina de Ametist, Zoo arctica, Ferma de husky, Ferma de reni, Parcul Arctic, Satul Moșului din Laponia, Casa lui Moș Crăciun, Biroul lui Moș Crăciun, Parcul lui Moș Crăciun, Oficiul Poștal al lui Moș Crăciun.

sejur Laponia

V-ar tenta să petreceți un sejur Laponia? Nu considerați că ar fi cea mai frumoasă vacanță? Și veți rămâne cu amintiri unice!

Foto 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

30 Comments

  1. Ar fi, in mod clar, una dintre cele mai frumoase vacante. Imi doresc sa am parte macar de un Craciun in Laponia si unul in Maramures. Sper sa bifez anul asta destinatia autohtona si sa economisesc anul care vine pentru vacanta in tinutul Mosului.

  2. Imi doresc si eu sa ajung in laponia. Cred ca un copil ar simti altfel magia sarbatorilor daca acestea s-ar petrece exact acolo de unde pleaca intreaga traditie

  3. Andreea Voivozeanu on

    Si eu tot zic de vreo 3 ani ca vreau sa ajung acolo, dar daca nu merg exact inainte de Craciun, parca n-are farmec:)) anul viitor imi planific din timp concediul.

  4. Si mie mi se pare o destinatie foarta frumoasa Laponia si mi-as dori sa ajung, chiar daca sunt cam friguroasa de fel. Cred ca magia locului m-ar face sa uit de temperaturile mai putin prietenoase.

Leave A Reply

Read previous post:
anvelopele
Anvelopele din echiparea originală a celor mai luxoase limuzine

Anvelopele din echiparea originala a celor mai luxoase limuzine Când vorbim de automobile luxoase, nu putem să nu menționăm de...

Close