Secretul orhideei de Lucinda Riley – recomandare carte

17

Secretul orhideei de Lucinda Riley – un nou bestseller

Secretul orhideei de Lucinda Riley este cartea care îmi completează colecția de cărți ale autoarei. Povești pline de mister, personaje bine conturate, puternice. Reușește să îți capteze atenția și te fascinează. Aceste cărți sunt ideale de citit în vacanțe, în weekend, pentru relaxare. Dar reprezintă și o bună alegere pentru a fi oferite cadou. Coperțile sunt atrăgătoare, titlurile de asemenea. Ele nu trebuie să ne lipsească din bibliotecă.

Minunatele volume pe care trebuie să le citiți, le puteți comanda de pe Libris. În categoria Beletristică, Literatură universală, veți găsi toate titlurile autoarei, iar dacă profitați de oferte, sunt la preț tare bun.

Secretul orhideei – mister, istorie, secrete

Julia este acum o renumită pianistă. În urma unei tragedii, ea se retrage în Norfolk, Anglia. Noapte de noapte, coșmarul revine. Dimineața este tot mai conștientă de cruda realitate. Ei nu mai sunt în viață, în schimb ea a rămas să trăiască fără ei. Toată lumea îi spune să meargă mai departe. Ea ar vrea doar să fie, din nou, cu ei. Sora ei, Alicia, este alături de ea. Deși numeroasa familie îi ocupă tot timpul, își face timp să o îngrijească.

Domeniul Wharton Park

Acesta este locul unde Julia a copilărit. O mulțime de amintiri o năpădesc când ajunge acolo, împreună cu sora ei. Castelul este scos la vânzare, iar mărunțișurile se vând pentru a elibera locația. Inițial, ele caută un cadou pentru tatăl lor. Acesta este un renumit botanist, iubitor de plante și orhidee, în mod special. A trăit în casa de lângă castel, a muncit la sere împreună cu soția sa.

Printre lucrurile scoase la vânzare, Julia găsește câteva planșe pictate impecabil. Nu stă pe gânduri și le cumpără pentru tatăl ei. Le înrămează frumos și le ofer cadou tatălui. Marea surpriză nu o reprezintă planșele în sine, ci faptul că ele au fost pictate chiar de mama lor.

Kit, moștenitorul domeniului

Kit și Julia s-au cunoscut cu ani în urmă și s-au revăzut după mai bine de 20 de ani. El o recunoaște de la prima vedere. Și se bucură nespus că renumita pianistă britanică i-a fost prietenă în copilărie. Datoriile acumulate de mama și bunicul lui, îl determină să vândă castelul pentru a acoperi datoriile. El urmează să se mute în casa în care au trăit părinții lui Julie. O casă modestă în care se poate bucura de liniște și priveliște de vis.

Casa trebuie renovată pentru a fi locuibilă. Astfel, Kit găsește un jurnal bine ascuns. Presupune că este al bunicului Juliei și dorește să-l returneze. Julia este surprinsă de acest jurnal secret. Își dă seama că nu știe prea multe despre viața bunicului ei. O mustră conștiința că nu a ținut prea mult legătura nici cu bunica ei. Dar acum e momentul să le împace pe toate.

Ce secret ascunde jurnalul găsit de Kit? Cum vor reacționa Julia și Alicia la povestea relatată în paginile jurnalului? Cât de grave sunt detaliile pe care le descoperă din perioada Celui De-al Doilea Război Mondial?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

  1. O carte plina de mister pe care vreau demult sa o citesc. Abia astept sa aflu secretele din jurnal si daca ele mai pot face rau in prezent.

  2. Este singura carte de la autoare pe care o am si eu in biblioteca mea. E o poveste care m-a tinut cu sufletul la gura!

  3. Pe mine m-a uimit si socat taria de caracter a “orhideei”. Cat de greu trebuie sa fie sa te desparti de propriul copil, crezand ca faci asta spre binele lui pentru ca mai apoi sa afli ca nimic din ce trebuia sa fie al lui nu a fost. Greu de indurat. Am adorat “Secretul Orhideei”.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cosmetice naturale Noah
Răsfață-ți părul cu cosmetice naturale Noah BioCart

Îngrijirea părului cu cosmetice naturale Noah BioCart oferă cosmetice naturale pentru îngrijirea părului, tenului, pielii. Sunt atrasă de brandurile noi...

Close