Secretul Helenei de Lucinda Riley recomandare lectură

11

Secretul Helenei de Lucinda Riley – lectură de relaxare

Secretul Helenei de Lucinda Riley te atrage prin coperta minunată. Îți șoptește discret că va fi o poveste memorabilă. Citesc lecturi destul de grele și triste. Însă, uneori, simt nevoie de lecturi mai lejere. Și atunci aleg o carte cu o poveste de dragoste. Nu știu niciodată ce ascunde acea poveste de dragoste. Dar de fiecare dată, am făcut alegeri bune.

Frumoasa carte poate fi comandată de pe site-ul Târgul cărții. Are un preț bun și ajunge rapid la voi.

Secretul Helenei de Lucinda Riley – o casă magică, o vară de neuitat

Mă așteptam la o lectură lejeră. O poveste frumoasă de dragoste. Cum a fost? O poveste plină de secrete, pasaje amuzante, pagini de jurnal și scrisori de dragoste.

Helena este căsătorită cu William, un bărbat deștept și frumos. Ei au împreună trei copii minunați. Alex este doar copilul Helenei, dar a fost rapid acceptat de William. Fred și Immy sunt copiii lor. Helena a menționat despre tatăl lui Alex că a fost o parte din viața ei, despre care nu dorește să discute. William a înțeles, iubind-o foarte mult, nu a mai pus întrebări.

Helena moștenește o casă superbă în Cipru. Pandora. Așa se numește minunată vilă de pe coastă. Deși nu sunt superstițioși, toți ajung mai târziu să creadă în numele acesteia.

Secretul Helenei de Lucinda Riley

Vacanța la Pandora

Helena își dorește enorm să revadă casă. Îi propune soțului o vacanță acolo, să se mai relaxeze și ei. Nu avea de unde să știe că această doar vacanță nu se va putea numi.

Ajunsă la casă, o mulțime de amintiri îi revin. Oprită la podgorie să culeagă niște struguri, revede o persoană din trecutul ei. Oare timpul nu îi schimbă pe oameni, se întreabă ea? Puțin mai târziu, va afla că Alex, un prieten din copilărie, administrează acele podgorii și băiatul văzut este fiul lui. E interesant cum un singur om îți poate trezi atâtea amintiri. Și cum îți poate da totul peste cap.

Fiica vitregă și prieteni de familie – în vizită la Pandora

Deși Helena spera să aibă o vacanță la Pandora, ea va fi gazdă pentru multe persoane. Fiecare cu problemele lui. Ea va trebui să îi mulțumească pe toți și să încerce să facă față problemelor care tot apar.

Viața fiecăruia este plină de secrete care nu ar trebui să iasă niciodată la iveală. Însă, din păcate, secretele se află întotdeauna, mai devreme sau mai târziu.

Cum va afecta familia, secretele ieșite la iveală? Vor avea parte, invitații, de o vacanță frumoasă sau va fi una tumultoasă? Secretul Helenei e o carte de luat în vacanță, de citit pe plajă!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. nu stiu daca ar fi chiar o carte pe gustul meu. Ma atrasese acum ceva timp coperta de la Secretul Helenei, o pusesem pe wishlist pe Libis, apoi am mai cantarit descrierea si am scos-o. E ma statica, nu?

  2. Hmm, chiar m-ai facut curioasa in privinta acestei carti. O trec pe lista pentru ca chiar vreau sa aflu cate amintiri poate ,,provoca,, un singur om. 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Oameni anxioși de Fredrik Backman
Oameni anxioși de Fredrik Backman recomandare carte

Oameni anxioși de Fredrik Backman - cartea mult așteptată Oameni anxioși de Fredrik Backman a fost cartea mult dorită. Îmi...

Close