Schauma Nature Moments Coconut Water pentru un păr sănătos

19

Noua gamă Schauma Nature Moments Coconut Water

 tot ce e mai bun pentru părul meu

Îngrijirea este esențială. Aleg mereu doar ce e mai bun pentru mine. Când vine vorba de îngrijirea părului, am mare grijă. Produsele de îngrijire a părului sunt alese pe sprânceană. Am un păr lung și îmi place să fie tot timpul îngrijit. Așa că are mare nevoie de îngrijire.

Este expus mereu la aer cald de la foehn și de la placă/ondulator. Deși este gras, are tendința de uscare la vârfuri. Caut produse de hidratare pe lungime. Folosesc balsam de păr, mască de păr, ser termic. Dacă nu aș folosi produse potrivite, părul meu ar fi deteriorat. Deci putem folosi aparate de îngrijire fără stres, atâta timp cât părul este îngrijit.

Noua mea descoperire – Schauma Nature Moments Coconut Water

Am primit de la Buzzstore un pachet cu șampon și balsam de la Schauma. Am folosit produse Schauma cu ani în urmă. Îmi amintesc că produsele lor miroseau foarte bine. Când am deschis coletul, am fost surprinsă de mirosul exotic. Și în câteva secunde eram pe o plajă, departe.

Schauma Nature Moments Coconut Water

Schwarzkopf are o vechime de peste 120 de ani în îngrijirea părului. În această primăvară, ei au adus pe piață noua gamă Schauma Nature Moments Coconut Water. Aceste produse sunt din ingrediente atent selecționate. Noile produse Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water&Lotus Flower conțin apă de  nucă de cocos și floare de lotus.

Ce m-a atras pe mine la noua gamă, la prima vedere?

 • nu conține siliconi sau coloranți artificiali,
 • conține esențe de origine 100% naturală,
 • certificată dermatologic.

Părerea mea despre gama Schauma Nature Moments Coconut Water

Am un păr lung, cu tendință de îngrășare. Fiind lung, îmi place să îl aranjez cu placa sau ondulatorul. Acest fapt duce la uscarea vârfurilor. Pentru a preveni uscarea și deteriorarea lui, folosesc mască și balsam la fiecare spălare. Uneori balsamul face prea fin părul, iar buclele nu rezistă mult.

Am încercat produsele de la Schauma atrasă mai mult de miros și ambalaj. Sunt dispusă să ofer șanse produselor noi. Consider că fiecare produs a fost creat pentru un anumit tip de păr. Îmi place consistența și mirosul șamponului. Face o spumă densă cu puțin produs. Eu las câteva minute să acționeze mai bine. Clătesc cu apă mai mult rece decât caldă. Aplic balsam doar pe lungime, dar din belșug. Las să acționeze și apoi clătesc.  După limpezire, am simțit părul curat, dar nu foarte fin.

Schauma Nature Moments Coconut Water

Am uscat părul și apoi l-am aranjat cu placa de creponat și ondulatorul. Am simțit de prima dată că părul are volum. Mi-am făcut buclele și apoi am uitat complet de el. După 3 zile, am sesizat că buclele rezistă mai bine decât înainte. Lucru care m-a bucurat enorm. Părul are volum, iar aranjat rezistă mai mult. Nu vă mai spun cât de exotic și magic miroase.

Recomand noua gamă Schauma Nature Moments Coconut Water

Da, recomand această nouă gamă. Miroase bine și are un ambalaj atrăgător. Îți recomand chiar să-l faci cadou persoanelor dragi. Merită să descopere un produs bun. Mi s-a dovedit încă o dată că Schwarzkopf oferă produse bune de îngrijire a părului.

Voi ați încercat noua gamă Schauma? Vă tentează să o încercați?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

19 Comments

 1. Nu am încercat noua gama dar ma tentează mult sa o încerc… Imi imaginez pielea, totul mirosind a cocos.

 2. cred ca cel mai tare ma tenteaza mirosul la aceste produse Schauma. pentru mine tot ce este pe baza de cocos este magic, asa ca e foarte posibil sa mi le cumpar si eu. Nu cred ca rezist prea mult.

 3. Laura Anisie on

  Am fost provocata sa incerc aceasta varianta de sampon si balsam. Primul lucru pe care l-am apreciat este faptul ca foloseste extrase din surse 100% naturale. Categoric mirosul pe mine m-a cucerit. Este ducle, fructat si persista. Am observat o hidratare mai buna a parului, fara fire rebele si un aspect mai lucios. Categoric il recomand!

 4. Si eu ma simt impresionata de ambalaj. Sunt convinsa ca si mirosul este ok. Ma incanta faptul ca imi ofera senzatia de par curat si volum pentru o perioada mai lunga de timp

 5. Ioana Pavel on

  Miroase genial aceasta gama! Plus ca e si foarte calitativa, mi-a placut cum mi-a lasat parul dupa folosire.

 6. Dorina Grigore on

  Am testat și eu șamponul și balsamul . Părul este foarte frumos si sanatos dupa folosirea Schauma Nature Moments. Îl recomand tuturor prietenelor mele si nu numai !

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
recomandări seriale
Top 10 recomandări seriale pentru toate gusturile

Recomandări seriale de văzut în weekend Ne place să ne uităm la seriale, seara. Sau de sărbători, când avem timp...

Close