Sărbătorește ziua lui Brâncuși la Poarta Sărutului Artmark

16

Ziua lui Brâncuși – invitație la iubire

Artiștii valoroși ai țării ar trebui promovați cu mai multă îndârjire. Toți ne-au lăsat adevărate capodopere cu care ne mândrim. Turiștii sunt atrași de obictivele turistice culturale și le apreciază la adevărata valoare.

Constantin Brâncuși a fost sculptor român. A avut o viziune plastică aparte asupra sculpturii contemporane. Bustul generalului Carol Davila a fost prima sa comandă de momument public și singurul din București. Poarta Sărutului este una dintre marile sale opere. Reprezintă o sculptură în piatră, finalizată și inaugurată în anul 1938. Poarta Sărutului este alcătuită în coloane groase ce sprijină o arhitravă de dimensiuni mari. Caracteristic lui Brâncuși, pe fețele coloanelor regăsim două jumătăți ale unui cerc. Adică simbolul sărutului.

Artmark te invită să sărbătorești ziua lui Brâncuși

Dacă tot suntem în luna iubirii, Artmark lansează o invitație aparte. Sărbătorește ziua lui Brâncuși, pe 19 februarie, dată decretată drept zi națională. Dacă nu reușești să ajungi la Târgu Jiu la Poarta Sărutului, avem o veste bună pentru tine!

Galeriile Artmark s-au gândit să redecoreze omagial poarta. Va fi transformată pentru câteva zile într-o temă brâncușiană – Poarta Sărutului.

ziua lui Brâncuși

ziua lui Brâncuși

Ne-ar plăcea să ne spui TU cum îl sărbătorești pe marele sculptor, Brâncuși?

VINO și spune-ne ce înseamnă Brâncuși pentru tine!

Mesaje și desene pentru #ZiuaBrancusi

Armark așteaptă cu nerăbdare mesajele și desenele voastre pe poarta omagială. Toate vor fi surprinse în fotografii. Veniți! Semnați-vă, lăsați un mesaj pentru Brâncuși, realizați un desen special!

Veniți cu cei mici și povestiți-le despre marele nostru sculptor, Constantin Brâncuși.

Veniți cu persoana draga și oferiți un sărut cu pasiune la Poarta Sărutului, în timp ce lăsați un mesaj deosebit pe poartă!

De ziua lui Brâncuși, pe lângă mulțumiri, ce alt mesaj ai mai avea de transmis? 

ziua lui Brâncuși

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. cristina dragomir on

    un proiect demn de lauda. In vreme ce altii parca nu stiu cum sa distruga cultura, ma bucur ca mai exista si oameni care o apreciaza si o promoveaza in acest fel aducand-o mai aproape de oameni.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
ENGIE
ENGIE Thermo Smart te motivează să îți înlocuiești centrala termică

Acceptă schimbarea pentru mai mult confort Tindem să ne atașăm de lucruri prea mult. Ne vine greu să ne despărțim...

Close