În căutarea unui ruj lichid mat? Încearcă noua colecție Melkior

5

Melkior a lansat noile nuante de ruj lichid mat!

Am descoperit recent produsele de la Melkior. Au reușit să mă atragă prin varietatea de noutăți. Sunt mereu în ton cu anotimpul și culorile potrivite. Produsele oferite sunt de calitate și până acum nu am fost dezamăgită. Azi vreau să vă povestesc despre rujurile lichide mate de la Melkior!

Îmi place să folosesc produse pentru buze. Nu ies din casă fără să mă fi rujat. E o obsesie pe care o am. În funcție de zi, anotimp, stare, aleg o culoare. Culoarea propusă de Melkior se potrivește cu această toamnă frumoasă!

De ce ruj lichid mat?

Colecționăm rujuri mate, sidefate, luciuri de buze, creioane de buze, chiar și câteva tipuri de balsam. Însă în ultimul timp, sunt tot mai atrasă de rujurile mate. Ele dau farmec buzelor noastre, le fac mai seducătoare. Ne ajută să ne simțim mai încrezătoare! Un ruj mat nu trebuie să ne lipsescă din geantă. Sau poate că unul nu e de ajuns!

Iată ce nuanțe ne oferă Melkior pentru noua colecție de ruj lichid mat! 

Gentle, Serene, Wild, Crazy, Taboo, Adorable – sunt cele șase nuanțe adorabile noi din gama Matte Liquid Lipstick.

Folosește rujurile mate preferate pentru buze seducător de expresive:

 • GENTLE (ref. 12706)

ruj lichid mat

 • SERENE (ref. 12707)

ruj lichid mat

 • WILD (ref. 12708)

ruj lichid mat

 

 • CRAZY (ref. 12710)

ruj lichid mat

 • TABOO (ref. 12711)

ruj lichid mat

 • ADORABLE (ref. 12709)

ruj lichid mat

 

Aceste ruj lichid cu textură mată conferă rezistență de lungă durată. Se aplică foarte ușor datorită aplicatorului cu care este prevăzut. Eu recomand folosirea unui creion de buze pentru contur. Astfel veți întinde mai ușor rujul lichid și cu o mai mare precizie. Are în compoziție ingrediente hidratante care nu usucă buzele și le mențin catifelate.

ruj lichid mat

De ce să folosești Matte Liquid Lipstick Melkior?

Iată câteva argumente care te vor convinge:

 • are o textură mată și extrem de pigmentată,
 • asigură acoperire maximă dintr-o singură aplicare,
 • nu usucă buzele,
 • rezistență de lungă durată,
 • colectia conține culori intense și îndrăznețe,
 • se aplică ușor.

Înainte de a aplica un ruj lichid mat, se recomandă efectuarea unui peeling delicat. Buzele hidratate arată mult mai sănătos și mau uniform colorate.

Părerea mea despre rujul lichid mat de la Melkior

ruj lichid mat

Eu am primit o nuanță nude. Deși am multe rujuri toate sunt colorate. Chiar îmi doream un ruj mat nude. Eu îmi hidratez bine buzele în fiecare zi. Astfel rujul se aplică uniform, culoarea durează mai mult. Pentru o aplicare mai precisă, eu am folosit creion de buze pentru contur! Am aplicat cu grijă rujul mat! Culoarea a rezistat pe buze până la 10 ore, timp în care am băut și am mâncat.

Vă recomand aceste rujuri lichide mate de la Melkior pentru ca buzele voastre să reziste colorate mai mult timp!

Vouă vă plac rujurile lichide mate? Ați încercat noile rujuri de la Melkior?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

5 Comments

 1. Culori superbe.Îmi plac mult:Gentle,Serene,Taboo.Nu am folosit până acum produse Melkior.Cred că e timpul să încerc. ?

 2. Pingback: Melkior lansează Ultrashine Lipgloss în nuanțe superbe - DeWeekend.Ro

Leave A Reply

Read previous post:
Non Dolor
Încearcă Non Dolor de la Ayurmed și durerea dispare!

Non Dolor de la Ayurmed pentru o viață fără dureri Non Dolor de la Ayurmed promite o viață fără dureri. Am...

Close