Cum poate un rucsac să-ți facă viața mai ușoară

9

Te-ai întrebat vreodată cum cât de util poate fi un rucsac?

Un rucsac trebuie să aibă fiecare dintre noi. Probabil vei spune că exagerez. Însă sunt dispusă să te conving că ai nevoie de un rucsac. Mai nou, există și varianta de piele, colorat. Astfel el putând fi ușor accesorizat și la o ținută casual elegant. Poate o geantă te atrage mai mult datorită designului. Dar un rucsac poate fi de mare ajutor în multe momente.

Suntem mereu pe fugă și ne dorim să fim cât mai comozi. Avem de ținut copil de mână, bagaje în altă mână. Cu ce mână să mai ținem și geanta? Așa că varianta cea mai practică rămâne rucsacul.

Cum poate un rucsac să-ți facă viața mai ușoară?

Atunci când am terminat școala, m-am bucurat să scap de rucsacul care mă însoțea zi de zi. Nu îi vedeam utilitatea. Îl asociam cu școala, temele, stresul. Am spus că nu voi mai avea niciodată de unul. Și uite că timpul a trecut și am simțit nevoie de unul nou. Pentru că aveam nevoie de el.

În primul rând, avantajul lui este că ai totul la tine, dar nu te încurcă și nu simți greutatea. El este în spatele tău și fiind susținut în mod egal de umeri, nu te incomodează.

În al doilea rând, te determină să faci mișcare. Când spunem rucsac, ne gândim la plimbare, mișcare, parc, pădure, călătorie. Într-un cuvânt, relaxare. Așa că rucsacul este și pentru a avea totul la îndemână când ieși în parc cu copilul. Dar mai este și însoțitorul de bază în călătorii.

În vacanțe, de nelipsit!

În vacanțe, ne plimbăm, explorăm. E mult mai comod să avem mâinile libere. Pentru a putea face poze, dar și pentru a menține greutatea echilibrată pe coloană. Deși nu pun multe în geantă când merg în plimbare, simt o durere crâncenă în umăr. Așa că am decis ca data viitoare să pun totul într-un rucsac potrivit.

Deși de multe ori ne gândim că nu e nevoie de el că nu luăm multe. Dar tot se adună. O geantă supra aglomerată arată inestetic și poate duce la deformarea genții, chiar deteriorarea ei.

Te miști mult mai ușor când ai rucsacul pe spate. În plus, un rucsac bun de care ai grijă, poate avea o lungă durată de viață. Dacă nu dorești să investești foarte mult, poți opta pentru rucsacuri ieftine. Sunt sigură că vei ajunge să-l schimbi pentru că îți dorești unul nou, nu pentru că s-a deteriorat.

rucsac

Rucsacul poate fi ușor spălat, necesită minimă îngrijire. Poate înlocui cu succes o pernă atunci când împrejurarea o cere. E mult mai ușor să te strecori prin mulțime cu un rucsac în spate. Și nu vei deranja pe nimeni!

Un rucsac îndeamnă la aventură, plimbare! Tu ești gata de aventură? Ți-ai ales rucsacul potrivit pentru următoarea explorare?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

9 Comments

  1. Nu numai in vacante. Acum am vazut ca se poarta zi de zi, in loc de poseta. Tu te-ai bucurat cand ai terminat scoala ca ai scapat de ghiozdan? Eu m-am bucurat ca am scapat de bentita ( am prins era comunista cand era obligatoriu sa porti uniforma, codite impletite, bentite) Acum port din cand in cand cate o bentita cu mare drag.

  2. Cristina Dragomir on

    ar fi culmea sa mergi in drumetie cu poseta sau borseta. Ai nevoie de ceva comod, de dimensiuni maricele, sa pui acolo tot ce iti trebuie, sa fie bine compartimentat si poate sa aiba chiar buzunar frigorific pentru sticla cu apa. Un rucsac este esential pentru iubitorii cararilor de munte si chiar al turistilor in general.

  3. Soțul meu e expert în rucsacuri și în plimbări pe munte. De la Decathlon ne luăm majoritatea celor necesare pentru diverse călătorii, expediții, vacanțe. Și chiar am nevoie de un rucsac nou, cel vechi nu mai merge. 🙂

  4. Apelez mereu la ele când plec din oraș! Fie pentru a căra bagajul mai mic, fie pentru a merge în drumeții.
    Apelez majoritar la cele de la Decathlon. Sunt super ieftine și de o calitate foarte bună

  5. Eu am descoperit rucsacul in momentul in care am nascut. Am realizat ca poate fi suficient de incapator si sa am si mainile libere sa ma pot ocupa de altele. Pentru mine am ales diverse modele, pentru fetita mea am ales cateva modele de la Decathlon cu care se impaca excelent

  6. Folosesc foarte rar rucsac, dar trebuie sa recunosc ca este cea mai buna alegere atunci cand mergi la plimbari lungi. Geanta ma deranjeaza de obicei ori pentru ca nu am suficient loc, ori ca nu pot face poze. Iar cu un rucsac totul se rezolva.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cumpărături alimentare online
Avantajele de a face cumpărături alimentare online

Cumpărături alimentare online - de mare ajutor Încep să prefer tot mai mult să fac cumpărături alimentare online. Îmi fac...

Close