Alege un rucsac fashion Mahoni!

28

Rucsac fashion Mahoni – primul cadou de ziua mea

Zilele trecute a fost ziua mea. Primul cadou primit a fost un rucsac fashion Mahoni. Primesc de fiecare dată tot ce îmi doresc. Anul acesta mi-am făcut singură un cadou. Cadou care a ajuns exact de ziua mea. Așa că bucuria a fost dublă. Îmi plac mult gențile și am o colecție întreagă. Dar aveam nevoie de geantă încăpătoare, ușor de purtat, dar și fashion.

Am mult de umblat și mereu duc cu mine agendă, acte, cosmetice. Și pentru că de multe ori vorbesc la telefon și notez în agendă, un rucsac mi s-a părut ideal. Așa că nu am stat pe gânduri și mi-am comandat un rucsac.

rucsac fashion Mahoni

 

De ce am ales rucsac fashion Mahoni?

Sunt tare pretențioasă și mă decid tare greu. Rucsacul căutat trebuia să fie rucsacul ideal. Să îndeplinească toate cerințele mele. Să fie spațios, practic, fashion și comod. Îndeplinește rucascul ales de pe Mahoni toate aceste cerințe? Vă spun chiar acum:

 • Spațios și bine compartimentat

Îmi place că are două buzunare exterioare și unul interior. Toate cu fermoar. Cel exterior față este ideal pentru a avea la îndemână chei, șervețele. Cel exterior spate ideal pentru un bilet de bus. Cel interior este pentru a păstra în siguranță telefonul, banii, actele. Și în interior mai sunt 2 buzunărele. Rucsacul este încăpător fără a părea mare. Încape lejer portmoneul, o agendă, umbrelă, cosmetice, o sticlă cu apă.

rucsac fashion Mahoni

 • Material moale, dar cu ținută

Rucsacul este din piele ecologică de bună calitate. Îmi place că materialul e moale, deloc rigid. Însă își păstrează bine forma, are o ținută bună.

 • Culoarea bleu exact ca pe site

Mulți comandă online cu stres când e vorba de culori. De multe ori, ne dorim o culoare și când ajunge coletul e total altceva. Recunosc, am avut și eu emoții până a ajuns coletul. Surpriza mea a fost să văd că rucsacul fashion Mahoni are culoarea perfectă. Perfectă cum îmi doream eu și exact cum e pe site.

rucsac fashion Mahoni

 

 • Fermoare chic

Îmi place că au pus accent și pe detalii. Fermoarele sunt tare chic, au o culoare frumoasă galben-arămiu. Și în perfectă stare de funcționare. Cu siguranță, vor rezista stresului la care le voi supune zilnic.

 • Barete ajustabile

Rucsacul este prevăzut cu 2 bretele ajustabile. Se poate purta și peste o geacă mai voluminoasă. Bretelele sunt prevăzute cu material pe interior. Mă bucur că nu optat tot pentru piele ecologică. Mai are un mâner mic în partea de sus. E suficient de mare pentru a putea fi ținut pe mână.

rucsac fashion Mahoni

 • Ambalaj adecvat

Eram tare curioasă cum va ajunge rucsacul. Am apreciat enorm că a fost ambalat într-o folie de protecție și abia apoi într-o cutie cartonată. Chiar am simțit că primesc un cadou frumos de ziua mea. Cutia fiind din carton, a protejat foarte bine produsul. Știm cu toții că la transport se mai pot întâmpla mici accidente.

rucsac fashion Mahoni

Da, recomand rucsac fashion Mahoni!

Deci da, puteți comanda cu încredere produse de pe Mahoni. Produsele sunt exact ca pe site și de bună calitate. Prima comandă a fost de probă, dar a doua va fi fără emoții. E bine să știi că poți comanda online cu încredere.

V-ar plăcea un rucsac fashion Mahoni?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

28 Comments

 1. Cristina Dragomir on

  Nu prea port cu rucsacuri, dar pentru vacanta chiar este foarte util unul. Ai mainile tot timpul libere sa faci poze! Mi se pare ca ai ales un model usor si destul de bine compartimentat, ceea ce il face suficient de incapator, desi micut in aparenta.

 2. Daaa, mai ales ca eu in ultimii ani am renuntat aproape complet la genti in favoarea rucsacurilor, care sunt mult mai versatile si imi ofera mai multa libertate de miscare.

 3. Am colectie de rucsacuri, de fapt si de genti, dar rucsacurile le am mai aproape de inima, ele ma ajuta la greu carand tot ce-mitrece prin cap. Pentru mine acest rucsac n-ar fi suficient, dar sunt sigura ca pe site gasesc si rude maibine crescute.

 4. Hehe… Numai unul? Imi place modelul si mi l-as dori pe toate culorile!
  Dar imi place tare mult acest baby blue pe care il ai si tu, nu stiu cum de mi s-a pus pata pe aceasta culoare anul asta. 😁

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comuniune de Ann Patchett
Comuniune de Ann Patchett recomandare lectură

Comuniune de Ann Patchett - bestseller Comuniune de Ann Patchett este un roman nebun. Coperta te atrage, pui mâna pe...

Close