Ritualul de îngrijire a pielii între moft și necesitate

21

Ritual de îngrijire: moft sau necesitate?

Fiecare femeie încearcă să se îngrijească cum știe mai bine. O mulțime de creme stau înșirate în baie. Fiecare are rolul ei. Doar o femeie poate înțelege rostul unei creme și momentul în care trebuie folosită. O nouă cremă e o nouă provocare. O cumpărăm la recomandarea cosmeticienei. Folosim cu regularitate toate cremele pentru că știm că e o necesitate. Bărbații pot numi asta moft, dar apoi tot ei se miră cum arătăm așa de bine.

De ce e necesar un ritual de îngrijire a pielii?

Îngrijirea pielii mi s-a părut dintotdeauna o formă de respect. O femeie care își îngrijește pielea este o femeie îngrijită. În spatele unui make-up perfect, trebuie să fie un ten curat și luminos. În spatele unei bluze frumoase, să iasă la iveală o piele fină și catifelată.

Ritualul meu de îngrijire începe cu Gloves in a Bottle

Îngrijirea pielii pentru mine a fost mereu o prioritate. Îmi place să folosesc creme de corp. Înainte foloseam creme de corp parfumate. De un timp încoace, le prefer pe cele fără parfum, fără coloranți. Pielea mea uscată, mai ales iarna, are nevoie de îngrijire specială.

gloves in a bottle deweekend

De ce am ales Gloves in a Bottle?

Pentru a deveni preferata mea, loțiunea de corp trebuie să se absoarbă rapid. Pielea să nu rămână lipicioasă ca să mă pot îmbrăca chiar după aplicare. Deși am folosit diverse loțiuni, aceasta mi-a atras atenția. Nu e doar o loțiune de corp, ci un tratament pe termen lung al pielii. Exact ce avem nevoie. Loțiunile de corp din comerț au efect doar pe moment. Imediat după duș, pielea mea era la fel de uscată. Însă Gloves in a Bottle este o loțiune de protecție care se absoarbe rapid. Ea pătrunde în straturile de suprafață ale pielii. Astfel se crează un strat protector și ajută la menținerea hidratării naturale a pielii.

ritual de ingrijire deweekend

 Ritual de îngrijire – îngrijire pe termen lung

Pentru a ne bucura de o piele frumoasă, ea trebuie îngrijită constant. Uneori după duș, ne e lene sau uităm de loțiunea de corp. Dar RITUALUL de îngrijire tocmai asta face. Ne ajută să nu uităm. Ritualul înseamnă un program, o ordine a produselor de îngrijire folosite. Trebuie să învățăm să nu mai uităm de loțiunile de corp.

Eu am grijă de pielea mea!

Am ales de când eram mică să am grijă de pielea mea. Nu îmi lipsește niciodată crema de mâini. Acum sunt bucuroasă că această loțiune este potrivită și pentru corp și pentru mâini. Chiar și pentru față. E extrem de comod să ai la îndemână o loțiune care se ocupă de tot!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. Dar Gloves are parfum sau cel putin avea cand l-am folosit eu acum 2 ani. Mirosea a dezinfectant, oricum ceva naspa. Totusi e o crema buna. Probabil au imbunatatit formula intre timp.

  2. Şi eu cam uit să mă hidratez, ce-i drept. Da-mi place la nebunie să tot adun pe lângă mine creme, loţiuni, unturi de corp. Ahhh! În sarcină, însă, am fost o disciplinată. Gena sau disciplina, nu ştiu care din ele, m-au şi ajutat. Se vede! Trebuie să reiau.

  3. Am avut si eu sticluta asta magica si mi-a placut la nebunie, chiar am scris despre ea. Ingrijirea pielii e foarte importanta in orice anotimp daca ne dorim sa aratam bine.

  4. O am si eu si intr-adevar este o crema foarte buna, sunt extrem de multumita de ea. Ingriirea pielii este cea mai importanta, orice femeie trebuie sa se ocuoe de acest aspect!

  5. Ca sa fiu foarte sincera, iti voi spune ca pe mine chiar propria piele m-a invatat sa imi formez un ritual, caci e atat de sensibila, incat intotdeauna imi da senzatia ca a intrat la apa, ca s-a micsorat. Nu am cum sa uit, dupa dus, dupa fiecare atingere a apei, ca trebuie sa ii dau creme din abundenta. 🙂

  6. nimic din ce iti este necesar si da rezultate nu poate fi un moft. Si eu am in sertarul cu minuni produsul acesta Gloves in a Bottle si e foarte spornic. La mine il foloseste mai mult sotul pentru ca el lucreaza intr-un mediu care ii afecteaza mai mult pielea.

Leave A Reply

Read previous post:
Printre tonuri cenușii
Printre tonuri cenușii de Ruta Sepetys recomandare lectură

Printre tonuri cenușii - carte de excepție Printre tonuri cenușii este încă o carte citită în doar două zile. Multă...

Close