Rimelul – atât de necesar!

rimel 1

Noi, femeile, avem mereu tendința de a ne înfrumuseța prin orice mijloc. Avem grijă de podoaba capilară, optăm pentru schimbări de lungime și culoare, avem grijă de siluetă prin dietă și sport, avem grijă de ten prin creme, avem grijă de față prin produse cosmetice diverse.

Rimelul este unul din produsele cosmetice la care nu renunț niciodată. Cu greu găsești un rimel bun, un rimel de calitate, un rimel care să îți satisfacă nevoile, cerințele. Nu sunt adepta machiajului excesiv, dar nu renunț niciodată la creionul dermatograf, la rimel sau la pudră. De-a lungul timpului, am testat destul de multe produse de la diferite firme. L’Oreal a rămas marca mea preferată.

Am avut o perioadă în care foloseam rimelul Volume Shocking L’Oreal, cel cu două capete, era bestial. A dispărut de pe piață fără nicio explicație, era un rimel scump și totuși cumpărat. Am sperat că va apărea în ambalaj nou, degeaba.

volume-shocking

Tot căutând și probând, m-am îndrăgostit de rimelul de la Oriflame, Wonder Lash Intense Mascara. Nu a durat mult timp până l-am descoperit, a și dispărut. Periuța mai deosebită, îmi place că nu încarcă genele, le separă frumos, le alungește și le și dă volum.

oriflame

Vă recomand ca din când în când să faceți o pauză și să vă îngrijiți genele. Cum? Foarte simplu, aveți nevoie de o periuță de la un rimel mai vechi pe care o spălăm bine, bine de tot cu apă caldă, și de o sticluță cu ulei de ricin, se vinde în orice farmacie. Zi de zi aplicăm pe gene, se poate și pe sprâncene, ulei de ricin. După o lună sau două veți fi surprinsă cât de lungi și cât de dese vor fi genele, respectiv sprâncenele.

Dimineață de dimineață și seară de seară vă recomand să vă demachiați, este foarte important. Folosiți pentru ten un demachiant de față, iar pentru ochi demachiant special pentru ochi. Fiecare are proprietăți diferite.

Am observat că sunt destul de multe persoane care nu știu să folosească corect rimelul. În primul rând, evitați să introduceți aer în tub, introducând de prea mult ori periuța înăuntru la un singur periaj. Rimelul se va usca prea repede. Aplicați rimelul de la rădăcină spre vârf, de câteva ori, apoi încercați să închideți ochiul foarte încet în timp ce țineți fix periuța de la rimel. La final, dacă doriți, puteți să aplicați rimel numai pe vârful genelor, le va alungi puțin.

Aveți aici un clip care vă va ajuta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L-9hAU3fCy8?hd=1&w=609]

Recent am descoperit rimelul de la L’Oreal Volume Million Lashes Excess, sunt foarte încântată de el, are grijă să și lungească genele, să le și îndese, și nu, nu arată încărcate. Zilele acestea, la achiziționarea rimelului primiți și o ojă cadou.

rimel

Voi ce rimel folosiți? De care rimel ați fost mulțumite? Ce trucuri cunoașteți pentru a aplica cât mai corect rimelul?

4 thoughts on “Rimelul – atât de necesar!”

 1. Si eu am tot folosit l’oreal varianta cu 2 capete, era in ambalaj rosu. Pana am descoperit hypnose de la lancome. Ala e the mascara pt mine 🙂 anul trecut am primit un clinique de care am fost total nemultumita, si apoi am cumparat din nou un l’oreal, zicanad ca daca nu e ceva bun, macar nu am aruncat prea multi bani :))asa ca, cat de curand revin la lancome 🙂

  Reply
 2. Apropo de asta, ma amuza cruntele tipele care atunci cand se dau cu mascara stau cu gura deschisa! 😆 Sunt foarte simpatice pentru ca fac asta doar pentru ca se concentreaza.
  Revenind totusi, eu folosesc doar mascara cu perisorii rari pentru a-mi separa genele… Ca si marca prefer Rimmel iar acum folosesc Extra Super Lash Mascara de care sunt relativ multumita! Inca nu am dat de rimelul perfect. 🙂 http://us.rimmellondon.com/products/eyes/extra-super-lash-mascara

  Reply
 3. Diana – de la Burjois am încercat mai demult, a fost foarte scump, dar nu mi-a plăcut deloc. Lancome încă nu am testat, poate pe viitor.
  Roxana – Pe mine mă sperie fetele cu genele ca și niște păianjeni, gene super încărcate, și sus și jos. 😀 Cred că rimel perfect nu există tocmai ca să ne oblige să tot testăm din mai multe game.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.