Restaurant My Day recomandare local Florești

15

Restaurant My Day recomandare local Florești Cluj

Restaurant My Day este cel mai aproape local de casa noastră și zilele trecute am decis să mâncăm acolo. Și alegerea noastră a fost una foarte bună. Deși trecusem de multe ori pe lângă local, nu am avut timp să intrăm. Așa că într-o seară, am decis să luăm cina acolo. De multe ori ne facem idei preconcepute despre un local. Avem încredere în localurile de centru, renumite. Însă e bine să le descoperim și pe cele mai îndepărtate.

De multe ori, într-un local mai intim putem avea surprize plăcute. Preparatele sunt servite rapid. Personalul nu este epuizat și sătul de clienți și te întâmpină zâmbind. Când v-a zâmbit ultima dată un ospătar pe centru? Eu am și uitat, toți erau prea obosiți pentru a mai zâmbi.

Experiența mea la restaurantul My Day din Florești

Noi am mers să servim cina, după ora 20.00. Fiind o seară de toamnă frumoasă, am servit masa pe terasă. Comanda a fost luată rapid de o ospătăriță veselă. Mâncarea a fost servită relativ repede și a fost peste așteptări. De multe ori testez un local cerând cașcaval pane. Unele restaurante optează pentru caș pane congelat. Altele folosesc un caș ieftin care se topește rapid și rămâi doar cu o crustă.

Ei bine, eu am primit unul dintre cele mai bune cașcavaluri pane servite. O crustă crocantă, un cașcaval gustos, topit exact cât trebuie. Da, pot analiza preparatele pentru că am un curs de bucătari și experiență.

Soțul a optat pentru pizza. Ingredientele folosite au fost proaspete și de calitate. O șuncă, un salam bun, ciupercile proaspete fac mereu diferența.

restaurant My Day

Ce ne oferă acest resturant My Day Florești?

Fiind sfârșit de program, am reușit să discutăm puțin și cu managerii. Astfel am aflat că localul este gestionat cu multă pasiune pentru mâncare. M-am bucurat să aflu că avem atât de aproape de casă un local cu mâncare de încredere.

 • Restaurant a la carte

În timpul zilei, puteți comanda variate preparate culinare. Totul se face pe loc. Nu există preparate congelate care vi se servesc apoi ca proaspăt făcut. E important ca șnițelul, cașul pane să fie proaspete. E vorba de calitate și respect față de client.

Când decizi să mănânci într-un local, îți dorești mâncare proaspăt făcută, ca la mama acasă, nu fast food. Meniul este bogat, sigur găsiți tot ce vă doriți.

restaurant My Day

 • Meniul zilei

Localul servește inclusiv meniul zilei. Chiar mă uitasem la variantele propuse și sunt pe toate gusturile. De la clasic și tradițional la gustos și hrănitor. Meniul zilei se poate servi între orele 11,30 și 15,00. Iar prețul este chiar foarte bun.

 • Livrare la domiciliu

Poți comanda mâncarea dorită la domiciliu sau la job. Livrează meniul zilei, pizza, dar și preparate din meniul a la carte. Livrarea se face în siguranță, în cel mai scurt timp.

 • Evenimente

Fiind un local drăguț și intim, aici se pot organiza evenimente până în 50 de persoane. Un botez, o cununie, o petrecere pentru copii sau chiar o aniversare. Dacă îți dorești un local pentru evenimentul tău, restaurant My Day este alegerea perfectă. Localul va fi rezervat doar pentru eventul tău. Invitații voștri vor beneficia de toată atenția personalului. Localul dispune și de o terasă, unde fumătorii se pot retrage pentru o cafea.

restaurant My Day

restaurant My Day

Restaurant My Day, cu drag pentru clienți

Putem spune că restaurantul My Day este un restaurant de familie. Este locul perfect pentru a lua masa fără peripeții. Locul unde ești obișnuit cu preparatele și servirea. Mi-am dorit mereu un local aproape de casă, un local cozy, intim. Mă bucur că există și că ne punem la dispoziție preparate proaspete. Îi apreciez din suflet că au pus accentul pe calitate și optează doar pentru ingrediente de calitate.

Dacă sunteți din Florești sau lucrați în comună, vă recomand să încercați preparatele oferite de restaurantul My Day! Dacă locuiți în Florești, trebui să încercați pizza oferită de My Day. Fie că o serviți în local, fie o comandați pentru acasă, va fi la fel de delicioasă!

Vă plac acele restaurante intime, unde personalul îți poate oferi toată atenția cuvenită? Atunci poți încerca să iei masa la restaurant My Day!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

 1. Pacat ca aflu asa tarziu ca exista un asemenea resutaurant cu preturi asa mici in Floresti! Exista si acum 2 ani? Noi atunci am fost prin Cluj si am poposit , in graba, fara rezervari sau pretentii, la pensiunea As si tot acolo am luat si masa, dar preturi cam mari acolo la mancare. De stiam atunci de restaurantul My Day…

 2. Mvai, ce pofta mi ai facut de cascaval pane!
  Nu am găsit niciun restaurant intim la mine n oras
  . De asta.prefer sa stau acasa si sa comand ceva, cand n am chef de gatit

 3. Offf, ce păcat că nu ajung acolo!
  Pizza arată grozav, mi s-a făcut poftă!
  Tot restaurantul arată bine iar dacă ospătarii sunt cum spui, ce să mai zic, m-ai cucerit definitiv.

 4. SI eu am in orasul meu cateva restaurante preferate, cred ca locuri unde se mananca bine sunt destule in tara asta doar ca sunt prea putin cunoscute, iar demersul tau este binevenit!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Curaprox
Alege produse Curaprox pentru dinți mai sănătoși

Pentru dinți mai curați, am ales pastele de dinți Curaprox! Am pus mare preț mereu pe dantura mea. Deși destul...

Close