Respectă trendurile pentru ochelari de soare

Accesoriile fac parte din viața noastră și achiziționăm mereu modele noi. Tendințele ne prezintă ce e acum în top, însă noi trebuie să alegem ce ni se potrivește. Urmărim și analizăm trendurile, integrăm în ținutele noastre doar ceea ce ne reprezintă.

Când vorbim de accesorii, ne referim și la ochelari de soare. Recunosc că eu sunt o mare iubitoare de ochelari de soare. Caut mereu modele în tendințe, îmi place să merg prin magazine de specialitate și să probez diferite modele. Norocul meu este că mie mi se potrivesc multe modele. Partea mai puțin frumoasă este că nu pot pleca acasă cu toate perechile care mi se potrivesc. Alegerile sunt întotdeauna dificile, dar reușesc să plec acasă cu un model în tendințe pe care îl port cu plăcere!

Trenduri 2023 în alegerea ochelarilor de soare

2023 este anul care are în tendințe câteva modele de ochelari de soare pe gustul meu. Vara este tot mai aproape și îmi doresc o nouă pereche de ochelari. Mi-am alocat timp pentru a studia tendințele 2023. Am analizat și oferta magazinelor online. Surpriza a venit de la Lentiamo, unul dintre cei mai mari retaileri de ochelari de vedere, ochelari de soare și lentile de contact din toată Europa. Vă las mai jos detalii despre trendurile acestui an, dar și recomandări prețioase.

**Ochelari de soare supradimensionați

La început, am fost destul de reticentă. Apoi am decis să probez câteva modele și mi-am dat seama cât de bine mă prind. Nu sunt grei, așa cum am crede. Ne acoperă mai mult din față, ceea ce înseamnă că ne protejează de razele solare. Acest tip de ochelari mi se par că ne ajută să părem mult mai misterioase.

Un bun raport calitate-preț, am găsit la Lentiamo. Analizam oferta lor și m-am bucurat să pot proba câteva modele virtual. Cu această funcție nouă, mi-am putut alege perechea potrivită. Și analizând site-ul lor, a apărut și tentația unor ochelari cu protecție pentru calculator. Lucrez multe ore pe laptop sau pe telefon și îmi simt ochii obosiți. Știam că e nevoie de ochelari cu protecție pentru calculator. Așa că acum mi-am făcut un cadou pentru sănătatea ochilor.

ochelari de protecție pentru calculator Lentiamo

**Ochelari de soare cu lentile colorate

Sunt acei ochelari de soare pe care îi vedem adesea la festivaluri de vară. Extrem de trendy, de veseli și cu modele atipice, sunt tare apreciați. Nici nu mă mir că sunt în tendințele anului 2023 în condițiile în care s-au anunțat deja o mulțime de festivaluri în vară!

Lentilele colorate te ajută să privești lumea în culoarea dorită. Alege acele modele care sunt integral colorați pentru un vibe special.

ochelari de soare

**Modele sport pentru cei mai îndrăzneți

Tendințele 2023 ne determină să fim mai îndrăzneți. Mesajul e clar, alege să porți ceea ce te face să te simți bine. Dacă o pereche de ochelari de soare pentru sport te reprezintă, poartă-i cu mândrie. Integrează-i într-o ținută cu personalitate și sigur vei întoarce multe capete și vei stârni admirația multora.

Ochelarii de soare cu ramă dreptunghiulară

și ”cat eye” rămân în tendințe

Există anumite modele care nu se demodează niciodată și reușesc să rămână în tendințe. Eu iubesc ramele ”cat eye”, mi se par sexy și i-aș purta indiferent de tendințe.

Ochelarii de soare cu ramă dreptunghiulară sunt printre cei mai iubiți fiind clasici și potriviți indiferent de forma feței. Se încadrează la stilul modern, romantic și sunt preferați de multe vedete.

ochelari de soare Lentiamo

Ai mare grijă de ochii tăi

Unii vor spune că ochelarii de soare sunt un moft, că nu merită să investim prea mult într-o pereche. Consider că trebuie să avem mare grijă de ochii noștri. Trebuie să-i protejăm și să-i îngrijim cât de bine și cât mult putem. Ochelarii de soare ne protejează de razele UV, de lumina prea puternică. Iată de ce eu recomand să aveți mereu la îndemână o pereche de ochelari de soare, chiar și când e înnorat.

Soarele de după ploaie e foarte puternic, lumina e intensă și ne poate deranja. Ochii obosesc mult mai repede, stăm încruntați și favorizăm apariția ridurilor. Iarna, când este zăpadă, albul acela imaculat, este extrem de deranjant pentru ochi. Eu port ochelari de soare și când e vânt foarte puternic pentru a-mi proteja ochii.

Nu uit de ochelarii de protecție pentru calculator. Lacrimile artificiale sunt de mare ajutor și am un recipient mereu la îndemână. Nu uit nici de regula 20:20:20. La fiecare 20 de minute, privesc la o distanță de peste 20 m pentru 20 de secunde. Ajută mult la relaxare ochilor, mai ales dacă lucrez mult la laptop sau pe telefon, chiar și când citesc mult.

Cum prelungim durata de viață a ochelarilor?

Indiferent că vorbim de ochelarii de vedere, de soare sau de protecție calculator, trebuie să avem grijă de ei și se aplică aceleași reguli.

*Niciodată nu ștergem ochelarii pe uscat, fie folosim soluții speciale pentru ochelari, fie îi trecem pe sub jet de apă. Particulele foarte fine de praf, pot zgâria și deteriora lentilele.

*Folosiți doar șervețele umede și soluții pentru curățare achiziționate din magazine de specialitate. Astfel vă asigurați că soluția folosită nu deteriorează lentila.

*Păstrați ochelarii în săculeț și în suportul lor, îi feriți de posibile accidente.

Mie îmi place să respect tendințele anului. Este un bun motiv pentru a achiziționa o pereche nouă de ochelari de soare. Și pentru ca tu să te bucuri vara aceasta de o pereche de ochelari de soare în tendințe, ți-am pregătit doua surprize împreună cu prietenii mei de la Lentiamo.

 1. Achiziționează produse Lentiamo și ai un preț special folosind codul de reducere  8banv și vestea și mai bună, codul este valid până la 31.12.2023!
 2. Organizăm un concurs cu 2 câștigători pe pagina de Facebook! Urmărește-ne pe Lentiamo și Deweekend pentru mai multe detalii!

10 thoughts on “Respectă trendurile pentru ochelari de soare”

 1. Eu am fața mică și ovală, ceea ce face dificilă găsirea ochelarilor potriviți. Dar și când găsesc, parcă sunt făcuți exact pentru mine! De ziua mea, adică peste o lună, vreau să îmi fac cadou rame noi pentru ochelarii de vedere și, bineînțeles, niște ochelari de soare fabuloși!!!

  Reply
 2. Am zis că anul ăsta as vrea sa investesc și eu intr o pereche de ochelari de soare de calitate, ca asa am eu multe și ieftine dar sunt cam degeaba. Mai bine pun mai mulți bani da știu ca am un produs de calitate.

  Reply
 3. Mie cel mai mult imi plac ochelarii in stil cat eye, simt ca ma reprezinta cel mai bine. Cu toate acestea as vrea si ceva diferit, eventual intr-o nuanta de roz, ca sa schimb clasicul negru si maro pe care il am la ochelarii de soare. ^_^ Am si de pe Lentiamo ochelari de care sunt foarte multumita.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.