Relaxare în casa ta

8

Cât e de simplu să ai un sentiment de relaxare în casa ta

Relaxare, primul cuvânt care descrie perfect casa noastră. Ne dorim să ajungem acasă din vacanțe. De ce? Pentru că acasă ne simțim cel mai bine. Am investit pentru a avea confort. Am gândit casa practic. Am pus accent pe detalii care înfrumusețează casa. Avem o casă primitoare și caldă. Cum am reușit? Cu puțină organizare și multe seri de sfătuire.

Am tot vorbit despre casa noastră. Și mai am încă multe de povestit. Sper doar ca experiența noastră să vă ajute. Și să vă facă munca mai ușoară.

De ce ai nevoie în casa ta pentru a te simți relaxat?

Când spui relaxare, te gândești la comoditate, confort, siguranță. Casa trebuie gândită bine. Și oarecum pe viață. Fiecare își gândește casa în funcție de propriile necesități.

Noi gătim des, am pus accentul pe bucătărie spațioasă și electrocasnice. Alții au pus accentul pe living, TV mare și canapele comode. Însă pentru a te simți relaxat acasă, te sfătuiesc să pui accentul pe:

  • baie spațioasă – dacă este posibil. Avem de ales între cabină de duș și cadă de baie. Ideal ar fi să avem și și. Cei care optează pentru cabină de duș sunt mai practici. Fac un duș rapid și nu pierd timp cu această activitate. Însă cei care optează pentru cadă de duș ca acestea sunt niște romantici. O baie lungă te ajută să te relaxezi. Baia este un moment de relaxare, de liniștire.

relaxare

  • confort termic – cum iarna este tot mai lungă și mai rece, e important să avem temperatura dorită în casă. E important să ne bucurăm de o casă caldă. Când intrăm în casă, să avem un sentiment de relaxare. Cât de confortabilă e o casă unde temperatura e pe placul nostru? Pentru un maxim de confort, un termostat nu trebuie să vă lipsească. Am găsit aici niște termostate inteligente. Prin telefon/tabletă/laptop poți seta temperatura din casă. Ce poate fi mai minunat?

relaxare

  • dormitor intim – am avut șansa de a alege dormitorul ideal. Ce vă sfătuiesc? Să fie bine bine amplasat. Vara să fie răcoare, dar iarna să fie cea mai călduroasă cameră. Dormitorul e bine să fie spațios și bine organizat. Aerisit, cu geamuri mari pentru lumină. Fără prea multă mobilă. Vă recomand să puneți accentul pe un pat cu saltea de calitate. Doar ele îți pot garanta un somn odihnitor.

relaxare

 

Casa ta – locul ideal pentru relaxare

Casa noastră trebuie să fie locul ideal pentru relaxare. Aici trebuie să regăsim confortul mult dorit și mult așteptat. Gândește-te de două ori. Analizează de trei ori. Alege o singură dată. Cu cât casa e mai confortabilă, cu atât îți vei dori să ajungi mai repede acasă!

Voi la ce vă gândiți când spuneți ”casa noastră”? Vă simțiți relaxați acasă? 

Foto Foto Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

8 Comments

  1. confortul termic este pe primul loc la mine si chiar m-ar interesa un termostat din asta inteligent, care poate fi comandat de pe telefon, ca sa ma asigur ca am mereu temperatura potrivita in casa cand ajung acolo, fie vara, fie iarna.

  2. Eu ma relaxez mai mult in curte 😀 la o buruiana, o pasare, un hamait de caine…
    Confortul din locuinta fiecaruia tine mai mult de stilul si personalitatea locatarilor, ca sa zic asa 😀
    Merci de sfaturi! (dormitorul acela arata senzational)

  3. Ai punctat foarte bine. Eu mi-am creat propriul confort pentru a ma simti bine si relaxata in propria locuinta. Poate ca nu sunt toate dupa ultimele standarde, dar sunt facute de mine dupa preferintele mele! 😉

Leave A Reply

Read previous post:
alege electrocasnice
Alege electrocasnice prin comparație

Cum poți alege electrocasnice? Alege electrocasnice pentru o viață. Eu pe principiul acesta am mers. Nu este ușor să alegi...

Close