Top reguli de frumusețe de respectat

Ghidează-te după reguli de frumusețe

Există câteva reguli de frumusețe pe care e bine să le respectăm. O femeie îngrijită va părea mereu mult mai tânără. Ea poate fi o sursă de inspirație pentru cei din jur. Femeia îngrijită va fi frumoasă, va impune respect și va avea o stare de spirit excelentă. Când spunem înfrumusețare, ne gândim la îngrijire. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Satisfacția va fi pe măsură.

Mă întristează să văd fete care se doresc mature și doamne care se cred adolescente. Fiecare vârstă are frumusețea ei și ar trebui să ne trăim toate etapele cu respect.

Top reguli de frumusețe de respectat

Mamele și bunicile noastre se îngrijeau în măsura posibilităților. Existau puține produse de îngrijire și machiaj. Timpul era limitat și totuși, nu uitau de ele. Acum, când avem la îndemână nenumărate produse, ar fi recomandat să ne îngrijim.

 • produse de make up

Nu numărul lor contează, ci calitatea. Alege doar produse pe care știi sigur că le vei folosi. Încearcă diferite branduri și nuanțe. Optează doar pentru ceea ce simți tu că ți se potrivește. Nu te lăsa influențată de părerile altora. Achiziționează produse de machiaj în funcție de cum îți place să te machiezi. Dacă cel mai des, optezi pentru machiaj natural, nu cumpăra palete de farduri în nuanțe tari. Alege palete care au și câteva astfel de nuanțe pentru a le folosi la evenimente de seară.

Cumpără produse pe categorii pentru a te asigura că ai toate cele necesare. Nu ezita să ceri sfaturi dacă nu te descurci în folosirea lor. Folosește-le! Nu îți fie teamă că se vor termina prea repede. Greu ajungi să termini un produs înainte să expire.

Produse necesare: 

 • bază de machiaj, fond de ten, pudră – opțional paletă de conturare și iluminator
 • rimel, tuș, creion dermatograf – opțional gene false, creioane de ochi colorate
 • paletă de farduri în nuanțe neutre, calde – opțional câteva nuanțe mai tari pentru petreceri
 • rujuri, luciuri de buze și creioane de buze – culori de sezon sau culorile pe care le folosești cel mai des.

Poți opta pentru produse în ambalaje de mici dimensiuni, dacă te machiezi mai rar. Sau pentru a le putea lua cu tine în călătorii.

 • manichiura impecabilă

Unghiile unei femei trebuie să fie mereu aranjate. Există acum multe produse care ajută oja să reziste mai mult. La salon, poți opta pentru unghii cu gel sau ojă semipermanentă pentru o manichiură de durată. Chiar și manichiura realizată acasă poate rezista mult dacă este făcută corespunzător. Mai multe sfaturi, poți să citești în acest articol.

 • pielea hidratată

Pielea ne spune vârsta, așa că trebuie să o îngrijim bine. Indiferent că e vorba de ten, pielea mâinilor sau a picioarelor, nu uitați de hidratare. Loțiunea de corp nu trebuie să ne lipsească. Folosită cu regularitate ne va menține pielea suplă și sănătoasă.

 • păr îngrijit și aranjat

Nu miza pe faptul că îl prinzi în coadă de cal și nu se vede. Părul trebuie îngrijit, dar și aranjat. Nu ai suficient timp pentru aranjat? Optează pentru accesorii variate. Nu lăsa rădăcinile nevopsite prea mult timp. Va arăta a păr neîngrijit și nu îți dorești acest lucru. Există plăci de păr și ondulatoare cu care părul se poate aranja rapid. Optează pentru ele, chiar dacă te consideri o persoană neîndemânatică, aparatul face aproape tot.

Un aspect fizic plăcut atrage privirea, dar și atenția și respectul celor din jur. Ai grijă la alimentație, fă mișcare cât de des poți. Nu uita de hidratare, dar și de un masaj de relaxare sau anticelulitic. Toate te vor ajuta să te simți mai bine și să inspiri încredere!

Tu ce reguli de frumusețe respecți? Pe care le consideri cele mai valoroase și de care ții cont cu strictețe?

Foto

7 thoughts on “Top reguli de frumusețe de respectat”

 1. Cred ca totul incepe de la a mirosi a curățenie, mie așa îmi spuneau părinții mei, să miros a curat, și după aceea să folosesc cosmetice, puține, doar pentru un retuș, pe ici pe colo. Deci frumusetea e complexă – e in interior, e in aspectul general, e in iscusinta cu care folosesti un machiaj. La ultimul punct marturisesc ca sunt neindemanatica si de aceea nu ma mai prea machiez, dar admir femeile care stiu ce si cum să folosească pentru ca să arate bine.

  Reply
 2. eu il port prin in coada nu pentru ca vreau sa ascund ceva, ci pentru ca asa imi este mai comod. Mai ales vara, eu nu suport sa simt parul lipit de pielea mea. Prinsul parului nu inseamna ca nu am grija de el, ca nu am grija sa il vopsesc la timp, etc.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.