Refugiul de la Stillhouse Lake de Rachel Caine recomandare lectură

11

Refugiul de la Stillhouse Lake – lectura de seară

Refugiul de la Stillhouse Lake de Rachel Caine m-a ținut în priză ore bune. A fost una dintre puținele cărți care m-a captivat. Nu îmi venea să o mai las din mână. Așteptam de mult timp o astfel de lectură.

Editura Herg Benet are multe cărți interesante. Vă recomand să intrați pe site și să studiați oferta lor. Eu am citit peste 10 cărți și toate au fost minunate. Abordează niște subiecte interesante. Reușesc să te captiveze până la ultima pagină.

Refugiul de la Stillhouse Lake – când viața te obligă să devii puternic

E ciudat cum viața ți se poate da peste cap fără niciun avertisment. E trist când ai încredere în omul de lângă tine. Și el se dovedește a fi un om fără scrupule, fără sentimente.

Gina Royal era soția model. Se îngrijea de familie, casă, copii. Nu punea întrebări soțului despre activitatea din garaj. Îl crezusese când îi spusese că lucrează. Un accident stupid scoate la iveală activitatea soțului. Era un criminal cu sânge rece. Își alegea victimele, fete tinere și le ciopârțea. Soțul ajunge la închisoare, iar ea este acuzată ca și complice. Își dovedește nevinovăția, însă viața ei va fi într-o fugă continuă.

Viața te obligă să te reinventezi

Familiile victimelor o consideră vinovată și o urmăresc. Amenințările curg și din partea celor care nu pot accepta verdictul de la proces, nevinovată! Gina devine Gwen și duce o viață plină de tensiune, mereu pe fugă. Identități noi pentru ea și copii. Alt oraș, altă casă. alte școli. Nu e ușor pentru nimeni. Să nu te atașezi de casă, de colegi, să nu îți poți face prieteni.

Refugiul de la Stillhouse Lake

De fiecare dată când este pe punctul de a fi descoperită, ea împachetează tot și fuge. Când găsește casa de lângă lac, nu mai dorește să fugă. Chiar dacă situația o impune. Decide să lupte pentru o viață normală. Nu pentru ea, pentru binele copiilor.

Tot ce a făcut, a fost pentru copii! Însă, parcă niciodată nu e suficient.

De data aceasta, nu mai vrea să fugă. Și, din păcate, evenimentele din micul oraș, nici nu îi mai permit să fugă. Nimeni nu are încredere în ea. Nu și-a făcut prieteni. Și e sigură că nimeni nu și-ar dori pe aproape soția unui criminal.

Va scăpa definitiv de ura oamenilor vreodată? Viața ei va mai fi normală? Copiii ei vor putea să aibă o viață liniștită, fără să mai trăiască cu stres? Vă invit să citiți cartea!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. trebuie sa fie tare greu sa te stii nevinovat si toata lumea sa fie impotriva ta si sa te arate cu degetul. Cu atat mai mult cand ai si copii si e imposibil ca ei sa nu fie afectati de atitudinea celor din jur. Pe de alta parte, te pui si in locul rudelor victimelor si e oarecum normal sa ti se para greu de crezut ca nevasta unui om nu stie ce face el in garajul casei.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
despăgubiri întârziere avion
Solicită despăgubiri întârziere avion prin UnionClaim

E dreptul tău să ceri despăgubiri întârziere avion Trăim într-o țară în care încă ne este greu să ne cerem...

Close