Reconstituind-o pe Amelia de Kimberly McCreight recomandare lectură

14

Reconstituind-o pe Amelia de Kimberly McCreight – recenzie

Reconstituind-o pe Amelia de Kimberly McCreight este ultima carte citită. Această poveste am citit-o noaptea. Atunci am avut timp, dar mi se pare cel mai potrivit noaptea. Pentru că ai nevoie de liniște pentru lectură. Pentru că povestea are nevoie de toată atenția ta.

Editura Herg Benet mi-a oferit niște cărți minunate spre lectură. Am făcut alegeri bune doar după copertă. Din nou, intuiția m-a ajutat. Pe site-ul lor găsiți multe titluri interesante și la prețuri bune. Nu le ratați, toamna este sezonul ideal pentru citit.

Reconstituind-o pe Amelia de Kimberly McCreight – un roman de excepție

La început, te face curios coperta. Apoi micile fraze te intrigă. Tu i-ai spus totul mamei tale? Tu chiar știi tot ce îi trece fiicei tale prin cap? Te gândești că e o dispută între mamă și fiică. Și devii curios. Și speri să afli detalii cât mai repede.

Reconstituind-o pe Amelia de Kimberly McCreight

Kate a fost un copil supus și ascultător. Părinții puneau accent pe școala și cariera ei. Așa că atunci când Kate a rămas însărcinată fără un viitor tată în peisaj, părinții nu au suportat ideea. De nenumărate ori i s-a cerut să renunț la copil pentru o carieră. Copilul putea veni mai încolo, acum doar cariera conta.

Kate nu a ținut cont de ei și a păstrat copilul. A știut că îi va fi greu ca mamă singură, dar și-a asumat. A angajat și o dădacă pentru copil și ajutor în casă pentru ea. A încercat să jongleze între casă, carieră și copil. Însă va afla mai târziu că nu a fost un succes. Prea târziu își va da seama că se mințea singură.

Amelia este o adolescentă silitoare, dar începe să devină rebelă. Nu mai găsește în mama ei o prietenă și caută altundeva. Prietenele de la școală, fetele din club par să o înțeleagă. Însă anumite mesaje suspecte primite pe telefon o fac să-și pună multe întrebări.

Reconstituind-o pe Amelia de Kimberly McCreight – roman pentru copii și părinți

Kate va descoperi prea târziu că nu știa nimic despre Amelia. Amelia a ținut multe detalii din viața ei departe de mama. Mama care se credea prietena ei cea mai bună. Mama care ar fi trebuit să o ajute fără ca Amelia să ceară ajutor. Kate va încearca să caute detalii despre fiica ei prin jurnal, telefon, mesaje pentru a-i înțelege mai bine gestul. Însă când începe să primească mesaje  de la un număr ascuns, întrebările vor curge.

Reconstituind-o pe Amelia de Kimberly McCreight

Cum nu a putut ea ca mamă să vadă schimbările din Amelia? Cum ea, mama, nu a putut ghici gândurile și dorințele fiicei? Și până la urmă de ce a luat această decizie? Sau poate cineva a luat decizia în locul ei?

O carte de citit de părinți pentru a învăța să-și descoasă copiii. O carte de citit de adolescenți pentru a învăța că părinții sunt cei mai buni priteni. 

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Un roman care pare inspirat dintr-o poveste reala pe care o cunosc. De multe ori parintii sunt ” absenti” , fiind focusati doar pe datoria de parinte: sa aiba ce manca, ce imbraca, sa-i asigure confort, scoala etc, fara sa vada si alte nevoi ale copilor.

  2. Subiectul cărții este într-adevăr interesant. Îmi plac astfel de cărți, destinate atât adolescenților, cât și adulților. Cu siguranță o voi citi pe viitor☺

  3. Pare un subiect destul de ancorat în realitatea de astăzi. de multe ori părinții sacrifică relația cu copii în favoarea carierei.
    Mi-ar plăcea să citesc cartea.
    Mulțumesc!

  4. Ma trimite putin cu gandul la Doua surori. Pe tine nu? Adica e cam aceeasi tema – cu parinti care traiesc in casa cu ai lor copii, dar nu stiu mai nimic despre ei si raman socati cand ei iau anumite decizii radicale.

  5. Tocmai am terminat si eu de citit cartea si vreau sa ii fac recenzia. Trebuie sa zic ca m-a impresionat si mi-a placut desi m-a intristat. Nu pot zice prea mult pentru ca as dezvalui din subiect dar o recomand tuturor parintilor!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
pandișpan pufos cu căpșuni
Pandișpan pufos cu căpșuni – rețetă împrumutată

Pandișpan pufos cu căpșuni - un deliciu Îmi plac mult deserturile cu căpșuni. Anul acesta am avut o recoltă bogată...

Close