Recomandare seriale: Scandal și The Good Wife

o-SCANDAL-SEASON-3-POSTER-570

Urmăresc rar seriale pentru că nu prea am răbdare, dar următoarele două seriale m-au prins, m-au captivat și acum trebuie să vă spun și vouă de ele.

Scandal – 2012 – dramă, acțiune

Scandal este unul dintre serialele mele preferate și aștept cu nerăbdare noi episoade, dar până în februarie mai avem de așteptat. Olivia Pope a fost omul de bază în campania de alegeri a președintelui Fitzgerald Grant. Ea decide să plece de la Casa Albă și își deschide o firmă care se ocupă de rezolvarea problemelor celor mai influenți oameni. Își alege cazurile bazându-se mereu pe instinct, tot așa și-a ales și membrii echipei sale. Povestea de dragoste și de încredere dintre ea și președinte este cu suișuri și coborâșuri, scoate la iveală secrete care era mai bine să nu se afle niciodată pentru binele tuturor.

E un film despre putere, dorința de a conduce din umbră, dedesubturile unei politici ce se vrea corectă, dar e atât de departe de tot ce ne putem noi imagina. Din nou mi s-a dovedit că nu un președinte conduce țara, ci există mereu un om în spatele lui, un om de încredere, mai mult sau mai puțin, un om care ar face orice ca lucrurile să meargă în direcția dorită de el, sau impune ca lucrurile să decurgă într-un anumit mod. O să vă îndrăgostiți de toate personajele cu fiecare secret care iese la iveală. Vă recomand să-l urmăriți, nu vă va părea rău!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=prE0lIZOqbk]

1Sheet_Master.qxd

The Good Wife – 2009 –  acțiune, dramă, politică

Alicia Florrick este soția unui procuror de stat, o femeie care a fost mereu devotată familiei și a renunțat la meseria de avocat, deși era marea ei pasiune. În urma unui scandal sexual și de corupție, soțul ei  este demis și închis, iar ea deși umilită de acest scandal, decide să se apuce de avocatură. Alicia trebuie să treacă peste umilința publică, trebuie să părăsească casa mare și luxoasă și să se mute într-un apartament mic împreună cu cei doi copii și să se angajeze pentru a putea asigura un trai decent familiei. Alicia se angajează la o firmă de avocatură Stern, Lockhart & Gardner, unde pe lângă redescoperirea pasiunii pentru avocatură, își regăsește și o iubire mai veche, din studenție. Printre diferite procese care mai de care mai interesante, Alicia trebuie să jongleze cu cariera, viața de familie, și să încerce să-și ierte soțul pentru infidelitate și să-l susțină pentru a rezista în închisoare, iar mai apoi să înceapă o nouă viață, o nouă carieră.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OLN6Dp1Gi-8]

La ce seriale interesante vă mai uitați în aceste zile friguroase?

1 thought on “Recomandare seriale: Scandal și The Good Wife”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.