Alege proiectoare cu led pentru curtea ta

34

Iluminare cu proiectoare cu led – ideală pentru grădina ta

Amenajarea curții poate fi o adevărată provocare. Trebuie să avem grijă la fiecare detaliu pentru ca tabloul final să fie cum ne-am dorit. Ideal ar fi să nu uităm de iluminarea curții care poate aduce un plus în estetică. Serile de vară ne place să le petrecem pe terasă. Grătarul de weekend se întinde până noaptea târziu. Un bec pe terasă nu face suficientă lumină și nici nu este estetic.

Ajungem târziu din vacanțe. Descărcatul bagajelor pe întuneric nu este plăcut. Iar o curte luminată, ne dă un sentiment de siguranță. Îți voi povesti în amănunt de ce e bine să optezi pentru iluminare cu proiectoare cu led.

Proiectoare cu led – beneficii și utilitate

Mă bucur că trăim într-o epocă în care avem acces nelimitat la resurse, cum e curent, apă, internet. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața fără ele. Suntem norocoși că avem numeroase variante pentru orice ne dorim. Ce bine e când poți să alegi după bunul-plac. De exemplu, iată aici câte variante de gresie și faianță avem la dispoziție. Cât de grea este alegerea!

Mi-ar fi greu să mă obișnuiesc fără confortul asigurat de acestea. Lumina îmi dă o stare de bine, de siguranță și confort sporit. Iată de ce e bine să alegi proiectoare cu led pentru curtea, grădina ta:

proiectoare cu led

 • lumină puternică

Ne-am săturat de lumina slabă oferită de becurile normale. Pe timp de noapte e obositor să ai lumina slabă. Ledurile oferă o lumină puternică. Luminează și fac totul extrem de clar.

 • durată lungă de viață

Știai că un proiector cu led are o durată de viață de aproximativ 50.000 ore? Ceea ce înseamnă că va trebui schimbat extrem de rar. Te vei bucura de lumina lui clară, mult timp.

 • investiție pe termen lung

Nu doar că au o durată lungă de viață, dar și consumă destul de puțin pentru beneficiile oferite. Deci, proiectoarele cu led trebuie văzute ca o investiție pe termen lung. Un mare avantaj ar fi, că ele nu se încălzesc și nu generează căldură. Sunt destul de sigure.

Alege cu atenție în funcție de nevoile tale

Fii atent la nivelul de luminozitate. Cu cât îți dorești ca lumina să fie mai puternică, vei alege proiectoare cu wați mai mulți.

Temperatura culorii se măsoară în Kelvin. Pentru o lumină ca cea a zilei, ai nevoie de o temperatură de 6.000k. Vrei doar o lumină caldă, romantică? 2.700k este suficient.

Cele mai comode și mai practice sunt cele solare pentru că, uneori, conectarea la rețeaua electrică poate fi dificilă și inestică. Optează pentru variante cu senzori de mișcare în zonele mai sensibile ale curții. Proiectoarele trebuie să fie rezistente indiferent de starea vremii.

Să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă tehnologia în aceste vremuri! Iluminarea cu proiectoare cu led îți vor face curtea mai frumoasă, iar serile de vară, pe terasă, cu prietenii, multe mai animate!

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

34 Comments

 1. Mie, personal, imi plac cel mai mult panourile solare pentru gradina. Sunt practice insa, din pacate, nu tot ce se gaseste in comert este si de calitate. Pentru ca nu vreau sa trec la iluminarea clasica, pe retea, sunt nevoita sa le schimb cel putin o data/sezon.

 2. Arata bine. Proiectoarele cred ca nu ar fi cele mai bune pentru curtea mica pe care o avem, dar in schimb avem lampite care se incarca la lumina

 3. Eu stau la bloc dar daca o sa ma mut vreodata la curte, varianta care acum pare din ce in ce mai tentanta o sa o luminez cu leduri, pentru ca eu iubesc lumina.

 4. Chiar sunt extraordinar de utile proiectoarele cu led. Avem și noi 2 pentru curte dr ne mai trebuie și pentru partea din spate, la piscina.
  Mi-am notat site-ul, mulțumesc!

 5. Cristina Dragomir on

  Factorul siguranta a fost primul care a contat in decizia de a avea curtea bine luminata pe timp de noapte. Decizia finala, de a apela la proiector cu led, a venit dupa ce am cantarit bine avantajele si am realizat ca aceste au durata mare de viata si consum mic.

 6. Arata foarte bine in curte, mie mi-ar placea o solutie pentru balcon pentru ca vine vara si e placut seara afara, cred ca voi cauta ceva beculete decorative.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Între surori de Kristin Hannah
Între surori de Kristin Hannah recomandare carte

Între surori de Kristin Hannah - bestseller de vacanță Între surori de Kristin Hannah este cartea pe care mi-ar fi...

Close