Experiența mea cu produsele cosmetice Bobbi Brown

De ce am ales produsele cosmetice Bobbi Brown?

”Secretul frumuseții e simplu: fii tu însăți.” Așa spunea Bobbi Brown, fondatoarea brandului american de cosmetice. Sunt produse renumite pentru calitate, în nuanțe naturale. Au apărut în anii 90, când existau pe piață doar produse de machiaj în culori vii. Bobbi Brown, make-up artist renumit, era în căutare de produse în nuanțe calde, culori naturale. Dorea prin machiaj, să sublinieze frumuseții femeii. Astfel în 1991, și-a creat propriul brand, și a lansat o colecție de 10 rujuri pe bază de pigmenți bej.

Mie îmi place să mă machiez zi de zi, îmi dă o stare de bine. De cele mai multe ori, optez pentru un machiaj natural, care să-mi evidențieze trăsăturile și eventual, să ascundă micile imperfecțiuni. Prima mea experiență cu un produs Bobbi Brown a fost pozitivă și mi-am dorit să încerc diverse produse. Mă declar mulțumită după testarea și folosirea lor.

Experiența mea cu produsele cosmetice Bobbi Brown

Am pus preț întotdeauna pe calitate. Țin cont de recomandările cosmeticienei mele, care îmi cunoaște bine tenul și nevoile lui. Datorită ei, am descoperit produsele Bobbi Brown.

**Fond de ten 𝙎𝙠𝙞𝙣 𝙇𝙤𝙣𝙜 𝙒𝙚𝙖𝙧 𝙒𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙡𝙚𝙨𝙨 𝙁𝙤𝙪𝙣𝙙𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣

Primul produs încercat a fost fondul de ten. Am un ten mixt, cu tendință de îngrășare. Mi s-a aplicat acest fond de ten după o procedură cosmetică. Eram tare curioasă cum va reacționa tenul, cât de bine se va potrivi nuanța. Am fost încântată să remarc că acoperă impecabil, rezistă tare bine, prin urmare, l-am cumpărat.

Este prevăzut cu pompiță pentru o mai bună dozare. L-am folosit zi de zi, iarnă, vară și la evenimente. A rezistat cu succes și s-a pliat pe tenul meu. Dacă vă doriți un fond de ten de calitate, în nuanțe naturale, acesta este o bună opțiune.

cosmetice Bobbi Brown

**Rujuri hidratante 𝙈𝙞𝙣𝙞 𝘾𝙧𝙪𝙨𝙝𝙚𝙙 𝙇𝙞𝙥 𝘾𝙤𝙡𝙤𝙧

Cum fondul de ten, m-a mulțumit pe deplin, am zis să încerc și alte produse. Așa că mi-am luat de pe Notino, două rujuri hidratante, în nuanțe naturale. Spre marea mea bucurie, nuanțele sunt exact ca pe site, și rezistă pe buze timp îndelungat.

Dacă folosesc creion de buze și apoi aplic rujul, rezistă și mai bine. Este rujul ideal de luat în geantă fiind varianta mini.

cosmetice Bobbi Brown

**Gloss de buze 𝘾𝙧𝙪𝙨𝙝𝙚𝙙 𝙊𝙞𝙡 𝙄𝙣𝙛𝙪𝙨𝙚𝙙 𝙜𝙡𝙤𝙨𝙨

Pentru că am fost tare încântată de rujuri, am zis să încerc și un luciu de buze. Nuanța aleasă de mine a fost After party, un vișiniu tare elegant. Îmi place acest luciu pentru că nu îl simt lipicio pe buze, rezistă bine pe buze și dă un aspect frumos, plin, buzelor.

cosmetice Bobbi Brown

**Balsam de buze tonifiant 𝙀𝙭𝙩𝙧𝙖 𝙇𝙞𝙥 𝙏𝙞𝙣𝙩

Eu pun mare preț pe îngrijirea și hidratarea constantă a buzelor. Un balsam de buze tocmai se terminase, bună ocazie să încerc balsamul de buze de la Bobbi Brown. Am avut bucuria să găsesc mai multe nuanțe. Eu am ales nuanța Bare Blackberry, pare închis la culoare, dar e un mov discret care dă un luciu frumos buzelor.

cosmetice Bobbi Brown

**Creion fard de ochi 𝙇𝙤𝙣𝙜 𝙒𝙚𝙖𝙧 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢 𝙎𝙝𝙖𝙙𝙤𝙬 𝙎𝙩𝙞𝙘𝙠

Eram în căutare de creion fard de ochi, în nuanțe naturale, de calitate. Îmi doream un creion fard pentru a fi ușor de utilizat, și rapid, dar și ideal de luat în vacanțe. Mare mi-a fost bucuria când am găsit pe Notino, creion fard de ochi de lungă durată, în nenumărate culori. Există și varianta mini, dar e disponibil doar în două nuanțe.

Nuanța aleasă de mine este Shell, un nude mat, exact cum îmi doream. Rezistă pe pleoapă fără primer până la 8 ore. Se adună foarte puțin în pliul ochiului, dar cu buricul degetului se uniformizează și arată tare bine.

cosmetice Bobbi Brown

Bobbi Brown – produse de make up de calitate,

în nuanțe naturale

Dacă și ție îți place să te machiezi și preferi nuanțe naturale, produsele cosmetice Bobbi Brown sunt perfecte pentru tine. Reprezintă și produse cosmetice de calitate care pot fi oferite cadou și, cu siguranță, nu vei da greș.

Ai folosit produse cosmetice Bobbi Brown? Ce tip de machiaj preferi, în nuanțe naturale sau mai vii, colorate?

14 thoughts on “Experiența mea cu produsele cosmetice Bobbi Brown”

 1. Eu sunt makeup artist asa ca iubesc machiajul sub orice forma- discreta sau super evidenta 🖤🖤 . Produsele Bobbi Brown sunt exceptionale✔✔

  Reply
 2. Interesante produsele lor si descrierea ta! Nu le am incercat pana acum, nu stiam de ele, dar o sa notez sa imi cumpar cateva din ele!

  Reply
 3. Mi-au luat ochii rujurile si balsamul de buze. Eu tot caut un balsam de buze care sa fie si hidratant dar sa si ofere putina culoare buzelor.

  Reply
 4. Par cu adevarat niste produse foarte bune care promit ceea ce fac! Vreau sa incerc si eu recomandarile tale!! Am auzit multe laude pentru Bobbi Brown si sper sa fiu la fel de incantata.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
tristețea
Activități pentru a alunga tristețea

Tristețea face parte din viața noastră Cu toții avem momente când ne simțim triști sau bucuroși. Emoții diverse ne încearcă...

Close