Produse Notino necesare pentru machiajul de vară

Bucură-te de vară prin machiaj natural

Minunata și mult așteptata vară este aici. Ne bucurăm enorm de zilele fierbinți de vară. În funcție de anotimp și de temperatură, trebuie să ne adaptăm ținuta și machiajul. Alegem haine cu texturi ușoare, croi lejer. Nu putem renunța la make-up, chiar dacă uneori ne-am dori. Dar optăm pentru machiajul de vară natural și lejer.

Pentru mine, este important să arăt mereu impecabil. Iată de ce am ținut enorm la îngrijirea tenului. Îmi place să mă machiez și țin cont de nevoile tenului în sezonul cald. Nu uit de SPF, extensiile de gene sunt cea mai bună alternativă la rimel. Baza de machiaj mă ajută să am machiajul intact până târziu.

Produse Notino necesare pentru machiajul de vară

Cele mai multe dintre noi, optăm vara pentru un make up natural. Pare simplu și rapid, însă în spatele lui stau câteva produse esențiale, de bază.

Ten curat, hidratat și o bază de machiaj de încredere

Mai mult decât oricând, îngrijirea tenului este esențială, vara. Transpirăm mult, tindem să ne tamponăm fața. Deci îngrijirea lui este extrem de importantă. După o bună demachiere, hidratăm bine pielea și aplicăm crema cu SPF, chiar dacă afară e înnorat.

Eu folosesc bază de machiaj și fond de ten. O bună alternativă este un cc cream cu spf de la un brand de încredere sau care ți se potrivește. Poți opta pentru variante dermato-cosmetice sau pentru un brand de top.

Machiajul de vară implică puțin glow!

Vara ne dorim să strălucim. Bronzul ne dă o stare de bine, ne energizează. Iată de ce machiajul este simplu, natural. Pentru că bronzul este atât de minunat încât nu mai e nevoie de prea multe. Dar sclipiciul nu trebuie să ne lipsească, indiferent de anotimp, zic eu. Îți recomand să folosești iluminator sau pudra iluminatoare pentru a da un vibe aparte machiajului tău. Mie, personal, îmi place mai mult pudra iluminatoare. Optez pentru varianta roz, iar când sunt bronzată, pentru cea aurie!

Hidratarea buzelor e un must!

Buzele trebuie îngrijite cu produse speciale. Folosește exfoliant și măști pentru buze, periodic. Chiar dacă aplicați constant ruj sau gloss și le simțiti ok, ele au nevoie de hidratare intensă. Un balsam de buze hidratant nu trebuie să ne lipsească din geantă. Seara la culcare, aplicați balsam pe buze și pe contur. Dimineața, buzele vor fi hidratate, cu mai mult volum, pregătite pentru o nouă culoare de ruj.

Nu uita să aplici balsam de buze din belșug înainte de a merge la plajă sau înainte de a merge la dentist. Bea apă multă și ține la îndemână balsamul. Reaplică de câte ori simți nevoia de buze hidratate.

Comandă produsele preferate de pe Notino

Îți lipsesc produsele necesare machiajul de vară? Le găsești pe toate pe Notino. În plus, Notino vine cu sugestii, produse variate de la branduri diverse. Ține cont de recomandările lor, citește sfaturile pe care le oferă. Alege tot ce ai nevoie și de cele mai multe ori, te vei trezi cu produse surpriză la comandă și o livrare extrem de rapidă.

Machiajul de vară trebuie să te definească, dar și să promoveze naturalețea și simplitatea. Nu uita de îngrijire și hidratare. Machiajul se aplică mai bine și arată mai frumos pe un ten sănătos!

Pentru ce tip de machiaj optezi pe timp de vară? Consideri și tu că machiajul de vară trebuie să fie cât mai natural?

11 thoughts on “Produse Notino necesare pentru machiajul de vară”

  1. Vara optez pentru un machiaj cât mai simplu, natural. De multe ori, renunț la fondul de ten, îmi creionez sprâncenele, folosesc un rimel pentru gene și un ruj.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.