Top 3 produse cosmetice necesare vara

Produse cosmetice necesare vara – de luat în calcul

Există produse cosmetice necesare vara, absolut esențiale. Temperaturile ridicate, transpirația excesivă, ne fac pielea mai sensibilă. Trebuie să acordăm atenție îngrijirii pielii. Timpul parcă e tot mai puțin și trece mai repede, dar nu avem voie să ne neglijăm.

Trebuie să avem un ritual de îngrijire dimineața și seara. Totul este pentru binele nostru. În plus, pot fi considerate momentele noastre de răsfăț și relaxare. Vara, folosesc cele mai multe produse cosmetice de îngrijire. Poate pentru că e ziua mai lungă și am mai mult timp. Sau poate pentru că știu că urmează vacanța de vară!

Top 3 produse cosmetice necesare vara

Vara, înseamnă petreceri minunate și vacanța la mare. Deci trebuie să ne pregătim din timp să arătăm bine, dar și să arătăm bine pe toată perioada verii. Există produse atât de necesare vara. Iar pe piață găsim tot ce avem nevoie. E și păcat să nu profităm de ele.

  • Produse pentru remodelare corporală

Știu că părerile sunt împărțite, dar trebuie încercate. Multe funcționează dacă suntem conștiincioase. Orice produs de remodelare corporală are efect dacă e folosit cum trebuie. Vorbesc din proprie experiență. Cremele anticelulitice, cremele pentru vergeturi, cremele pentru slăbit oferă rezultatele dorite folosite intens. Nu te aștepta la rezultate vizibile de la prima aplicare. Dar asigură-te că le folosești de două ori pe zi, faci mișcare, ești atentă la alimentație și te hidratezi bine. Rezultatele nu vor întârzia să apară și tu te vei bucura de silueta dorită. Produse bune și seturi pentru remodelare corporală, găsești aici.

produse cosmetice necesare vara

  • Produse pentru îngrijirea părului

Soarele, căldură, transpirația, ne pot afecta părul. În această perioadă, părul are nevoie de îngrijire atentă. Tindem să ne spălăm mult podoaba capilară. Spălatul părului implică și uscat cu uscătorul și aranjat cu placa sau ondulatorul. Căldura în exces pot face părul fragil și exact asta nu ne dorim.

Ți se pare că te speli prea des pe cap? Atunci poate e momentul ideal să recurgi la acest produs. Este cea mai bună soluție pentru părul nostru. Există în diferite variante, poate fi luat ușor și în vacanță. Se potrivește la diferite tipuri de păr și te vei îndrăgosti de el de la prima folosire. Mai ales dacă ai părul lung și e greu de spălat des. Sau dacă ești în criză de timp și părul tău trebuie să arate bine!

  • Produse de make-up

Produsele de machiaj folosite vara, trebuie alese în funcție de factorul de protecție și de rezistența lor. Alege rimel rezistent la apă, dar nu uita de demachiantul special, altfel riști să îți deteriorezi genele. Fondul de ten să aibă factor mare de protecție, fii atentă la SPF și filtru UV. E pentru binele tău. Optează pentru rujuri rezistente la transfer. Iar dacă nu îți place senzația de uscat pe care o lasă, folosește creion de buze pe post de ruj. Culoarea va rezista o zi întreagă.

Îngrijire de vară mai atentă!

Îngrijirea trebuie să fie pe primul plan, indiferent de anotimp. Dar vara, ar fi bine să ne facem mai mult timp pentru îngrijire. Niciodată nu e prea mult când e vorba de noi. Produsele cosmetice de vară există în variante atât de numeroase tocmai pentru a satisface toate nevoile noastre.

Tu ce produse cosmetice necesare vara folosești cel mai des? Care este produsul de care nu te desparți în sezonul cald?

Foto

12 thoughts on “Top 3 produse cosmetice necesare vara”

  1. Imi place ce face samponul uscat pe moment, dar din pacate eu nu il pot folosi prea des pentru ca mi se irita scalpul. E drept ca nu am folosit insa produse de la brandurile recomandat de tine, ci unele mai ieftine, deci posibil ca aici sa fie buba. Oricum, prefer un par spalat. La mine de baza vara este fondul de ten cu SPF.

    Reply
  2. Pentru mine tratamentul de fata e cel important. Având ten foarte uscat tenul meu sufera tare la soare asa ca aplic măști hidratante, seruri zilnice etc.
    Apoi în ordinea priorităților este parul desigur și el suferă mai ales ca îl am blond decolorat. Bag ulei de cocos și de măsline în el permanent, am și un spray după spălare special pentru vara.

    Reply
  3. Mi-am luat si eu ceva mai multe produse anticelulitice in speranta ca ingras porcul in ajun si scap de celulita. Macar sa se duca putin. Produse de machiaj imi iau frecvent

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.