Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel de Ben Brooks recomandare lectură

12

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel de Ben Brooks

Istorii adevărate despre băieți extraordinari care au schimbat lumea fără să omoare balauri

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel de Ben Brooks este o lectură de relaxare. Dar este o carte din care poți afla multe lucruri interesante. Genul de carte ca o bandă de desene animate. Ilustrațiile îți captivează atenția. Povestea fiecărui băiat îți deschide mintea. Informațiile aflate din această carte te ajută să îți dorești să fii mai bun.

Cartea poate fi comandată din librăria online Libmag la un preț bun. Da, este o carte de avut în bibliotecă. O bună sursă de informații, frumos și simplu explicată. Captivantă pentru copii, adolescenți și adulți.

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel de Ben Brooks

Băieți cunoscuți și mai puțin cunoscuți

Am devorat cartea în câteva ore. Dădeam pagină după pagină și speram să nu se termine. Am fost plăcut surprinsă de ilustrațiile haioase. Informațiile sunt cuprinzătoare. Am aflat detalii despre bărbați pe care îi știam deja, dar și despre oameni de care nu am auzit niciodată. Oameni care au încercat să facă ceva bun pentru semenii lor și pentru patrie. Sunt acei oameni care merită amintiți pentru sacrificiul lor!

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel

Am citit cu drag despre:

  • Barack Obama, Bill Gates, Jamie Oliver,
  • Nelson Mandela, Oscar Wilde, Salvador Dali.

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel

Am aflat despre bărbați deosebiți, care sunt prea puțin cunoscuți, deși ar merita ca lumea să afle despre ei și despre ce au făcut:

  • Boyan Slat a inventat un dispozitiv de curățare a oceanului.
  • Dan Kraus, salvatorul a peste o mie de pisici care au urcat în copaci prea înalți și au fost prea fricoase pentru a mai coborî,
  • Jaime Escalante, profesorul care a dovedit că orice elev poate învăța dacă este atent și bine îndrumat,
  • Jorge Muñoz hrănea din puținii lui bani, imigranții care locuiau sub un pod. A cumpărat un frigider imens și l-a pus în sufragerie. Cu banii din salar cumpăra cele necesare pentru a putea face sandviciuri și mâncare pentru cei mai în nevoie decât el.
  • Nicholas Winton este unul dintre oamenii despre care toată lumea trebuie să afle. Este bărbatul care a salvat 669 de copii de la moarte. A avut curaj să încerce să salveze copii din mâinile germanilor. Urmau să fie trimiși în lagăre sau la moarte. Însă el a făcut tot ce a putut și i-a trimis în Marea Britanie. Nicholas Winton a avut parte de o surpriză la bătrânețe. A avut ocazia să-i aibă alături pe toți cei salvați. Cei care îi vor rămâne veșnic îndatorați.
  • lupta lui Ryan Hreljac pentru ca toți oamenii să aibă acces la apă potabilă.

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel

V-ar plăcea să citiți cartea, Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel de Ben Brooks? Eu consider că merită și conține multe lecții de viață!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. E de trecut in wishlist. Noi avem doar cele volume despre femei – „Povesti de seara pentru fete rebele” si cea cu femeile in stiinta. Mi se par super interesante si utile astfel de carti.

  2. frumos gandita aceasta carte. Ca si Claudia, eu cred ca a fost gandita mai degraba pentru copii si adolescenti, pentru a-i apropia mai mult e latura umana a unor personalitati pe care le cred personaje de basm. Dar asta nu inseamna ca nu as citi-o.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Webauto Direkt
Alege Webauto Direkt pentru ca mașina dorită să ajungă rapid și în siguranță la tine

Webauto Direkt - o echipă de profesioniști Ne doream o mașină nouă de ceva timp. Nouă ne plac plimbările lungi...

Close