Povestea mea – provocarea de toamnă Melkior

20

Povestea mea – provocarea de toamnă de la Melkior

Melkior ne provoacă să ne spunem povestea mâinilor. Cum ne ajută mâinile zi de zi. Cum reușim cu ajutorul lor să facem tot ce ne dorim. Și mai ales, tot ce ne place. Mâinile unei femei trebuie să fie impecabile. Indiferent de munca pe care o face. Mâinile nu trebuie să trădeze munca dintr-o zi.

Melkior

Am apreciat mereu femeile cu mâini și unghii îngrijite. Mi se pare cea mai mare formă de respect. Indiferent că optezi pentru o manichiură acasă sau la salon, ea trebuie să fie impecabilă.

Care e povestea din spatele mâinilor mele?

Melkior m-a provocat. A fost o provocare interesantă. M-am gândit puțin înainte de a accepta. M-am analizat puțin înainte de a putea scrie.

Melkior

De mic copil, am avut o pasiune pentru unghii perfecte. Admiram unghiile și mâinile femeilor cu care intram în contact. Mi-am păstrat acest obicei de-a lungul anilor. Și acum mă surprind analizând mâinile prietenelor. Mi-am permis de multe ori să le atrag atenția. Le-am sugerat că niște mâini îngrijite la timpul lor, vor fi impecabile de-a lungul timpului. Mâinile îngrijite nu ne vor trăda la bătrânețe.

Mâinile le folosim în toate activitățile. Activitatea mea preferată este grădinăritul. Folosesc mereu mânuși pentru a-mi proteja mâinile. Însă uneori ele mă împiedică să fac rapid treaba. Renunț la ele. Știu că mai târziu voi regreta. Seara îmi spăl bine mâinile și unghiile cu o periuță fină. Aplic un strat generos de cremă de mâini și un protector pentru unghii. Astfel reușesc să am dimineața mâinile ca noi!

Produse de îngrijire penru unghii de la Melkior

În această toamnă, Melkior ne-a surprins cu produse noi. Base Coat 9 in 1disponibil în sticluțe de 15 ml și 4,5 ml.

Melkior

9 proprietăți de bază într-o singură sticluță!

 • bază protectoare pentru unghii,
 • albește și iluminează unghiile,
 • bază nivelantă,
 • întărește unghiile fragile,
 • ajută la creșterea rapidă a unghiilor,
 • este absorbit rapid de unghie,
 • ajută la aderența lacului,
 • oja rezistă mai mult pe unghii,
 • protejează unghia de pigmentul lacului.

Culori de toamnă, vibrante de la Melkior!

Azi, Melkior a lansat o gamă nouă de culori de toamnă. Culori metalice, perlate, vibrante. Culori ideale pentru o toamnă colorată și nebun de frumoasă! Îmi place să țin cont de anotimp când aleg culorea ojei. Toamna este pentru mov metalic, vișiniu sau arămiu.

Melkior

Culorile oferite de Melkior sunt Magnetic, Pacific Blue, Trust Me, Purpur.

Curiozitatea de luni: povestea mâinilor tale! Care este povestea ascunsă în spatele mâinilor și unghiilor tale?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

20 Comments

 1. Am primit aceeasi nuanta, purpur. Imi place mult cum arata pe unghii, dar mie mi-e greu sa port oje in aceste nuante pentru ca sunt casnica, stau mereu cu mainile prin apa si detergenti si un defect cat de mic este vizibil imediat cand porti nuante de genul asta.

 2. Frumoasă lansarea celor de la Melkior în această toamnă. Mă bucur că promovează tot mai mult importanța bazei pentru unghii. Mulți sar peste bază și apoi se plâng că nu ține oja, că le sunt afectate unghiile și tot așa.

 3. O provocare frumoasa din parte eclor de la Melkior, insotita de un cadou tare frumos. Abia astept sa testez si eu cele doua produse. Desi le-am primit de ceva timp inca nu am reusit sa le pun la treaba.

 4. Cu toate ca sunt adepta nuantelor nude, crem, cat mai albicioase, cat mai pastel (sau french), imi place nuanta ta. Sunt foarte incantata, insa, de base coat. Arata minunat pe unghii, il am si eu.

 5. Eu consider ca mainile noastre pot spune multe despre noi. Important este sa avem unghii frumoase si ingrijite. Am folosit si eu aceste produse si mi-au placut tare mult

Leave A Reply

Read previous post:
agenție de traduceri
6 motive pentru a apela la o agenție de traduceri

Multiple beneficii pentru companie - colaborarea cu o agenție de traduceri O agenție de traduceri este o firmă specializată în...

Close