Pink Touch – Manichiura care salvează vieți – noua campanie Melkior

31

Pink Touch – Manichiura care salveaza vieți

Pink Touch – Manichiura care salvează vieți este o companie organizată de Fundația Renașterea și Melkior. S-a pornit de la ideea de a crea o manichiură care să le (re)amintească femeilor de auto-examinarea lunară a sânilor.

Ce este Pink Touch – Manichiura care salvează vieți?

Dincolo de o manichiură, Pink Touch se dorește un ritual de înfrumusețare. Această manichiură simbol este un reminder pentru auto-palparea sânilor. Dar și pentru conștientizarea importanței controalelor medicale periodice. Este important să se înțeleagă că datorită mamografiei, ecografiei și consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării.

Pink Touch

Fundița roz este aplicată pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu și cel inelar. De ce doar aceste trei unghii? Deoarece pentru auto-examinare corectă a sânilor este nevoie de aceste trei degete.

Pink Touch

Deci, următoarea dată când iti faci manichiura Pink Touch, îți vei aminti de importanța auto-examinării sânilor, pe care o poți face singură, acasă. Această manichiura arată prietenelor tale că ești o persoană informată și responsabilă și le încurajează și pe ele să-și facă controlul. Este un subiect de conversație.

Manichiura Pink Touch cu ajutorul KIT-ului de Manichiură de la Melkior

Puteți cere manichiura Pink Touch în saloanele partenere Melkior. Sau poți achiziționa KIT-ul de Manichiura din Magazinele Melkior. Kit-ul conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor. Oricine poartă această manichiura, primește un discount de 15% pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea.

Pink Touch

Printre vedetele care susțin campania Fundației Renașterea se numără Andreea Esca, Iuliana Tudor, Monica Dascălu, Corina Caragea și Magda Pălimariu.

Te invităm și pe tine să îți faci manichiura simbol, să devii susținătoarea campaniei Pink Touch și să postezi o fotografie pe Facebook și Instagram, alături de hashtagul: #pinktouch

Campanie pentru sănătate

Mă bucur când marile branduri și diferite vedete susțin campanii pentru sănătate. Din păcate, lumea nu înțelege cât de importantă este sănătatea. Femeile ar trebui să-și aloce mai mult timp pentru ele. Un consult ar trebui fi făcut periodic. Orice chestie suspectă nu trebuie neglijată. Nu putem lăsa pe mai târziu sănătatea. Un diagnostic la timp înseamnă șanse mai mare de recuperare.

Încurajează fiecare femeie din viața ta să aibă un ritual de palpare al sânilor. Nu durează mult și e extrem de important! Trebuie să ne facem timp pentru a ne îngriji. Să nu uităm că avem o familie care are nevoie de noi.

Vei susține și tu campania Pink Touch? 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

31 Comments

  1. Secretele frumusetii on

    Ma bucur ca apar din ce in ce mai multe și frumoase campanii împotriva acestei boli urate. Din păcate am pierdut o persoana extrem de draga din aceasta cauza și am rămas extrem de sensibilă când vine vorba de acest subiect.

  2. Cristina Dragomir on

    Mie imi place initiativa asta. Poate sunt eu mai naiva, dar chiar sper ca manichiurile noastre sa salveze cateva vieti. Ma astept de la Melkior sa se implice mai des in campanii de genul acesta.

  3. Sustin aceasta campanie din toata inima, pentru ca am avut in familie persoane care s-au dus prea devreme din cauza acestei boli. Acum sa vedem daca imi iese manichiura.

  4. Această campanie este foarte frumoasă și esențială pentru femeile care nu știu cum să își verifice corpul pentru a-i putea menține sănătatea. 🙂

  5. Anul trecut mi-am facut tot ce tine de sanatatea noastra. Sani,papanicolau, si asa mai departe. Cred ca campania asta o sa dea rezultate bune, sunt multi care nu isi aduc aminte ca e nevoie de un consult cel putin anual dupa o anumita varsta. Fain tare ca ai intrat in campanie. Asta imi place sa vad, bloggeri carora le pasa de comunitatea pe care o au si vin cu super sfaturi pentru a avea grija de sanatatea lor. Like!

  6. Imi place foarte mult campania lor, chiar mi se pare dragut modul in care s-au implicat pentru a trage un semnal de alarma.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
fat bike
Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike!

Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike! Există mulți pasionați de biciclete, lucru care mă bucură nespus....

Close