Top 3 motive pentru a alege perucă roșcată Rosegal

22

Tu ai purta perucă roșcată ROSEGAL?

Culorile există pentru a ne face viața mai frumoasă. Și mult mai colorată. Consider că trebuie să ne folosim de ele. Reușesc să ne înveselească. Au rolul de a ne înfrumuseța, de a ne da încredere în noi. Așa se face că în zilele bune, alegem culori nebunești, vii. În zilele proaste, alegem negru.

Culoarea părului este foarte importantă la o femeie. Apreciez femeile care au curaj să opteze pentru culori atipice. Eu nu fac parte din această categorie. Deși am încercat de-a lungul timpului diverse culori. De la șaten la șuvițe blonde (cea mai proastă alegere) până la roșcat și negru. Am rămas la negru de 10 ani. Da, uneori simt nevoia de o schimbare. Mi-aș dori pentru câteva zile o altă lungime, o altă culoare. Dar știu că mi-ar fi dor de negru. Așa că rămân la negru.

Top 3 motive pentru a alege perucă roșcată Rosegal!

Așa cum spuneam,  aș schimba culoarea, dar pentru scurt timp. Pentru că acest lucru nu este posibil din vopsea, căut soluții. Întotdeauna există soluții. Le poți găsi apăsând pe more.

Iată 3 motive pentru care eu aș opta pentru o perucă roșcată:

1. Schimbare rapidă de look, dar de scurtă durată

Noi, femeile, suntem tare schimbătoare. Ne place să ne schimbăm culoarea la păr, coafura. Simțim nevoia de schimbare mai mereu. Părul este cel mai încercat. Însă nu întotdeauna face față schimbărilor dorite. La mine, să trec de la negru la roșcat, ar înseamna traumă pentru păr. Dar pentru un eveniment, pentru o petrecere, mi-aș dori ceva nou. Așa că o perucă mi s-ar părea o soluție rapidă.

perucă roșcată Rosegal

2. Pentru a avea o culoare proaspătă tot timpul

Ne place senzația de păr proaspăt vopsit. Părul arată impecabil vopsit. Culoarea este strălucitoare, vibrantă. Mai ales la roșcat! Poți opta pentru o perucă roșcată Rosegal pentru zilele când nu reușești să ajungi la timp la coafor. Vei avea coafura impecabilă.

perucă roșcată Rosegal

3. Pentru mai multă încredere în mine în momentele dificile

S-a dovedit că femeile își schimbă culoarea la păr când doresc o schimbare. O schimbare nu neapărat de look, cât și în viață. Nu știu de ce, dar femeile își revin ca prin minune după o schimbare de look. Dacă ai nevoie doar de un imbold, optează pentru perucă. Până îți recapeți încrederea în forțele proprii.

perucă roșcată Rosegal

Tu ce motive ai avea să încerci o perucă roșcată Rosegal?

Poate ca să îți pui în evidență ochii verzi? Sau pe cei albaștri? Poate pentru a vedea dacă ți s-ar potrivi o altă culoare/coafură? Ajungem de multe ori să facem schimbări. Însă nu ni se potrivește. Ce mai putem face? Doar să așteptăm ca părul să crească, culoarea să se estompeze.

S-ar potrivi de minune și pentru o apariție inedită la o petrecere! Asta ca să mai ieșim din monotonie. Pe cât de mult ne plac schimbările, pe atât de repede ne plictisim. Așa că dacă vrei o schimbare de scurtă durată, îți recomand o perucă Rosegal!

Te-ar tenta să încerci o perucă roșcată Rosegal? Te-ai întrebat vreodată cum ți-ar sta cu altă culoare la păr?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

22 Comments

 1. Eu am fost roscata (multe nuante de roscat) si imi place cum imi sta! Peruca de pe Rosegal.. hmm, cred ca as purta intr-un clip sau ceva, dar nu cred ca as iesi pe strada. 😀

 2. Eu imi doresc un par rosu- roscat cam cum e in prima poza. insa pt aa ajunge la culoare aia trebue sa ma decolorez si chiar nu vreau….Astfel nu imi ramane decat sa port o peruca

 3. Barascu Violeta Ramona on

  Preturile sunt foarte mici pe Rosegal, inca nu m-am gandit sa-mi schimb look-ul dar daca o sa o fac sigur caut pe acest site.

 4. De ani intregi ma bate gandul sa ma fac roscata, deci daca as avea peruca asta cu siguranta as sti daca merita sa investesc aproape lunar in vopsele. O bila alba la aceasta peruca este si faptul ca arata exact cum as vrea sa ma si tund, deci le am pe toate intr-un singur loc

 5. Nu am încercat niciodată vreo perucă, însă dacă aș alege să port din când în când una, aș opta pe astfel de nuanțe. Am fost roșcată în adolescență și nu cred că aș mai îndrăzni vreodată să mă mai vopsesc astfel, haha.

 6. Deși ideea este tentantă, am avut (încă am!) o reținere în ceea ce privește perucile. Poate de la prea multe filme de comedie :))
  Schimbările ajută psihicul, culori influențează comportament, energii… Îmi plac ambele! Mai ales după ce am înțeles unele lucruri.
  Ca răspuns, tot nu sunt convinsă, dar mai meditez (!) 🙂

 7. Fiind bruneta, mereu am vrut sa imi schimb culoarea parului. Roscatul a fost mereu preferatul meu, iar apoi blondul. Nu am incercat o peruca, dar as fi curioasa cum mi-ar sta roscata.

 8. Balaban Violeta on

  Mi-ar dori sa am o peruca, dar nu roscata.
  P.S Cand am citit titlul articolului pe Facebook m crezut ca tu ai peruca :))

 9. Mai mult din curiozitate mi-as lua peruca, strict pentru a vedea cum imi sta cu o anumita culoare sau cu alt tip de tunsoare. Sa o port in viata de zi cu zi nu ma incanta. Eu oricum transpir ca un porcusor. Peruca mi-ar mai trebui!

 10. ar fi o idee tare faina! desi, asta ar fi trebuit sa stiu inainte sa trec la roscat si sa nu-l mai scot dupa din par :)) e mai convenabila peruca, nici nu strici parul si nici nu te chinui cu intretinerea!

 11. Eu vreau sa imi iau o peruca roscata, am mai fost roscata si chiar imi place cum imi sta. Plus ca folosind peruci nu imi mai ard parul.

 12. Sa stii ca eu chiar mi-am luat niste peruci de pe site-urile asiatice. Am una bruneta si una roscata cu breton. Cam exact ca cea din prima poza

 13. Mai, sa stii ca da, m-ar tenta o peruca roscata, mai ales ca nu am fost niciodata vopsita astfel! 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Încearcă produse cosmetice Guerlain de pe Notino

Produse cosmetice Guerlain - pentru o altă experiență Am început să folosesc produse cosmetice Guerlain, în urmă cu 4 ani....

Close