Motive pentru a oferi perne personalizate în momente speciale unor persoane speciale

20

Motive pentru a oferi perne personalizate în momente speciale unor persoane speciale

Din ce în ce mai multe persoane își îndreaptă atenția către cadouri personalizate sau inscripționate cu mesaje sugestive și cu o însemnătate aparte atunci când sunt nevoiți sau au plăcerea să ofere ceva unei persoane dragi. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că foarte mulți oameni realizează că nu doar prețul unui produs contează, nu doar brandul sau valoarea financiară a acestuia, ci și valoarea sentimentală și mesajul pe care îl transmite, faptul că este unic și nimeni nu mai are un asemenea obiect.

Alegerea unei perne personalizate, fie că este simplă, cu paiete, model normal sau în formă de inimă este primul pas pentru a schimba tradiția de a oferi cadouri nu foarte inspirate. Oferta de produse personalizate din mediul online este atât de variată, încât cu siguranță oamenii vor avea ce să aleagă din unul din magazinele online specializate, cum este Printbu.ro.

De ce să oferi perne personalizate și cui?

Cei care doresc să ofere perne personalizate trebuie să fie conștienți că acestea sunt de suflet, care necesită o oarecare apropiere de persoanele care urmează să le primească. Pernele personalizate nu sunt cadouri formale sau office, nu pot fi oferite șefului, ci mai degrabă colegei de birou în semn de prietenie și respect.

Cadoul personalizat va fi apreciat atât de colega de bancă, dar și de profesor și diriginte dacă în fotografie apar toți copiii din clasă. De asemenea, perna personalizată cu un mesaj de dragoste va fi la fel de apreciată în prima lună de relație, cât și după mulți ani de căsnicie. Comparativ cu alte cadouri care costă sute de lei și nu sunt chiar pe placul celor cărora le sunt adresate, pernele personalizate nu dau niciodată greș. Acestea sunt mult mai accesibile ca și preț și oferă mesaje care ajung la inimă.

Perna personalizată – mesagerul dragostei, prieteniei, respectului, familiei

Perna personalizată poate fi un mesager al dragostei pentru toate persoanele timide care nu pot să își exprime sentimentele. De asemenea, cu o pernă personalizată și un inel frumos, domnii pot cere în căsătorie aleasa inimii lor. Este cert că pernele personalizate în formă de inimă cu un mesaj de dragoste și o fotografie pot exprima foarte bine dragostea.

Totodată, perna personalizată poate fi oferită atât colegilor, cât și prietenilor, ca simbol al prieteniei, nașilor sau finilor, bunicilor în semn de respect, părinților în semn de dragoste și apreciere.

Nu în ultimul rând, perna personalizată va reprezenta un element de decor extraordinar pentru living, dormitor, în mansardă, în camera de zi sau în camera copiilor.

Perna personalizată cu paiete – un dar ludic și cu o mare însemnătate

Perna personalizată cu paiete este un dar cu adevărat reușit, imprimarea se face pe o singură parte, iar prin trecerea degetelor deasupra paietelor se dezvăluie fotografia care se ascunde în spatele stralucirii acestora.

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

20 Comments

  1. Imi plac mult chestiile personalizate si sunt de parere ca oricui ii place sa primeasca un astfel de cadou.

  2. Culmea, si eu am primit o perna personalizata de la prietena mea cea mai buna. Este personalizata cu un burger si cu mesajul You complete me. Pe langa ca imi amintesc de prietena mea mereu cand vad pernuta, imi amintesc de toate crizele de ras de la driveurile de la fast fooduri si imi da o stare mai buna. Si eu sunt adepta cadourilor personalizate. Chiar daca uneori sunt ceva mai scumpe, dar merita!

  3. Sunt o idee perfecta pentru un cadou de casa noua sau pentru prieteni. O sa intru și eu pe site ca să vad mai multe modele. Si mie imi plac pernuțele personalizate.

  4. Si mie imi plac aceste perne personalizate care imi arata iubirea si aprecierea celor din jur, dar si grija cu care au ales cadoul personalizandu-l.

  5. Sunt fan lucruri personalizate deci orice e bine venit si orice este o idee buna de cadou personalizat. Multumesc pentru articol!

  6. Si eu am acasă o perna personalizata cu data în care ne-am cunoscut eu si soțul neu si câteva detalii desenate. 😍😍😍

  7. Mie imi plac mult pernele personalizate si prefer sa aleg cate ceva pentru Cristina doar ca as avea nevoie si pentru noua membra a familiei asa ca analizez si eu putin oferta lor

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
mai multă mișcare
Cum să faci mai multă mișcare în această toamnă?

Mai multă mișcare ne-a lipsit în pandemie Pandemia ne-a îngrădit mult libertatea de mișcare cu care eram obișnuiți. Visam la...

Close