Pe 14 septembrie, pregătește-te să porți pantofi cu toc înalt!

12

Pe 14 septembrie, pregătește-te să porți pantofi cu toc înalt!

Tocurile! Unul dintre puținele cuvinte care le atrage imediat atenția femeilor. Micile lor „plăceri vinovate”. Și spun vinovate pentru că de multe ori acestea au prețuri destul de ridicate, mai ales dacă sunt și creați de firme cunoscute.

De ce să porți pantofi cu toc înalt pe 14 septembrie?

Pentru că atunci este ziua femeilor ce poartă tocuri! Dacă vrei să-ți surprinzi iubita, probabil cel mai indicat ar fi să-i pregătești o nouă pereche de pantofi specială pentru acea zi.

Se zice că, dacă vrei să faci o femeie fericită, mergi cu ea într-un magazin de pantofi, iar dacă vrei să o faci și mai fericită, cumpără-i pantofi! Însă cu femeile, trebuie procedat ca și cu copiii. Faceți de acasă, împreună, o listă de cumpărături. Nu spune că îi vei cumpăra ce-i place, pentru că s-ar putea să-i placă tot magazinul de pantofi, iar cardului tău nu prea o să-i placă asta probabil.

Dacă însă, preferi să stai acasă și nu prea îți plac plimbările prin magazine, dar tot a-i vrea să îi faci o surpriză, poți opta pentru cumpărăturile on-line. E mult mai ușor să faci cumpărături on-line. Faci economie de timp, de combustibil, de energie, și cel mai important, faci economie de…nervi!

pantofi cu toc înalt

Pune-i laptopul în brațe, accesează site-ul cu cei mai frumoși pantofi cu toc inalt și las-o să se decidă. Firește că, va trebui probabil să-ți faci mâncare singur în ziua respectivă, și că va trebui să răspunzi la o grămadă de întrebări cu„Da” sau „Da, sunt frumoși”. Indicat ar fi să cauți dinainte pe DEX mai multe sinonime ale cuvântului frumos. Nu de alta, dar nu ai vrea să pari că nu ești atent și că ești nepăsător.

Pe tocmania.ro , cu siguranță că va găsi orice își dorește

Pantofii sunt pentru toate gusturile, pentru tot felul de ținute, evenimente, pe scurt, acest site este un adevărat depozit de pantofi.

Femeile adoră să poarte tocuri pentru că le scot în evidență picioarele, le fac mai înalte, le oferă o statură de doamnă care se respectă, și la dau o anumită demnitate.

pantofi cu toc inalt

Totodată, femeile care poartă tocuri ar trebui să fie apreciate pentru efortul pe care îl depun. Nu este atât de ușor să porți tocuri o zi întreagă și să nu te plângi de durere de picioare. Așa că, dacă vrei să fii un iubit cu adevărat excepțional, nu ezita să-i faci mai mereu complimente și să-i spui cât e de frumoasă atunci când poartă pantofi cu toc înalt și cât de mult o apreciezi pentru acest „sacrificiu”.

Tuturor bărbaților le place să aibă alături o femeie care să întoarcă priviri, o femeie de invidiat, o femeie frumoasă! Iar tocurile contribuie la asta!

Te asigurăm că nimic nu o va face mai fericită, decât un site cu tocuri superbe, un mic dejun la pat împreună cu un ceai fierbinte și un masaj de relaxare. Tocmai ți-am oferit rețeta succesului! Nu ar mai trebui să zică nimeni că femeile sunt atât de greu de înțeles și mulțumit. Oferă-le tocuri și problema este ca și rezolvată!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Nu stiam ca exista o zi a purtatoarelor de tocuri dar mi se pare o ocazie faina ca sa-ti cumperi o noua pereche de pantofi. Imi pare rau ca eu nu pot sa port tocuri insa le admir pe cele care stiu sa mearga pe ele ca si cum s-ar fi nascut incaltate.

  2. În tinerețile mele, când încă nu mă îngrașasem asa de tare, purtam si eu tocuri. Acum port pantofi cu toc doar la ocazii speciale si mi-e greu si asa. Sigur ca piciorul arata altfel pe toc. Si pozitia corpului este alta, dar merge si un toc mai mic, nu? Pentru babe ca mine.

  3. Mie imi plac la nebunie pantofii cu toc cat mai inalt, dar in ultima perioada ii port numai cand ies in oras sau la diverse petreceri. E usor incomod sa stai toata ziua incaltata in pantofi, mai ales cand ai un job de birou si nu mergi la intalniri cu clientii.

  4. Imi plac tocurile si port ori de cate ori am ocazia. Pe 14 n-am facut mare lucru si am fost in saldale cu talpa joasa. Poate tura viitoare voi fi si eu pe faza si voi avea mai mult timp la dispozitie.
    Nu stiam de tocmania, dar au produse foarte frumoase

  5. Eu nu mai zic, ador tocurile. Atata ca e a naibii de greu de greu pe ele, parca stai pe loc. Si numai din cauza lipsei exercitiului. Bine, nu mai adaug, in timp se resimte si coloana. Nu e de abuzat nici de ele.

Leave A Reply

Read previous post:
agenție de traduceri
6 motive pentru a apela la o agenție de traduceri

Multiple beneficii pentru companie - colaborarea cu o agenție de traduceri O agenție de traduceri este o firmă specializată în...

Close