De ce este important să folosim un parfum original?

31

Nicio zi fără un parfum original

Dacă te respecți, vei alege întotdeauna un parfum original. De multe ori, prețul ridicat ne face să mergem pe variante mai accesibile. Apoi suntem dezamagiți și spunem că parfumul nu este bun. De fapt, contează calitatea parfumului ales, nu parfumul în sine. Există multe replici pe piață, care ne tentează. Vă recomand să le evitați. Orice intră în contact cu pielea noastră, ar trebui să fie de calitate și de încredere.

Prea mult alcool sau esență de parfum, sau colorant, poate dăuna pielii. De ce ți-ai face singur rău? Există numeroase variante pentru a achiziționa un parfum original la preț decent. Vânează reducerile. Optează pentru variante mai mici de ambalaj. Economisește. Investește într-un parfum de calitate. Te asigur că nu vei fi dezamăgit.

De ce este important să folosim un parfum original?

Diferența dintre replică și original este întotdeauna evidentă. Nu are rost să ne amăgim. Replica este întotdeauna mai ieftină. Originalul te va costa bani în plus. Însă niciodată originalul nu te va dezamăgi. Din contră te va ajuta!

 • încrederea de sine

Produsele originale, de calitate vor fi întotdeauna scumpe. Ca formă de respect față de propria persoană, o reprezintă investiția în lucruri de calitate. Parfumul spune atât de multe despre o persoană. Femeile pun preț pe acest aspect mai mult decât bărbații. Așa se face că ele vor aprecia mereu parfumuri damă originale. Ai mai mare încredere în tine atunci când folosești produse originale.

 • persistența parfumului

Cred că acesta este cel mai important aspect când vorbim de calitatea unui parfum. E original? Trebuie să persiste mult și bine. E atât de plăcut ca lumea să te întrebe la final de zi ce parfum folosești. Și tu să-ți dai seama că nu te-ai împrospătat. Deci mirosul persistă de ore bune.

 • denotă eleganță

Am apreciat mereu oamenii care au pus preț pe lucruri de calitate. Analizez fiecare persoană cu care intru în contact. Hainele pe care le poartă spun atât de multe despre persoana în cauză, dar și despre respectul pe care îl poartă față de persoana cu care se întâlnește. Îmi plac bărbații care aleg parfumuri pentru bărbați cât mai masculine. Un parfum spune atât de multe despre persoana care îl folosește.

 • un cadou ideal

Întotdeauna am considerat că a oferi un parfum original cadou este o idee foarte bună. Un gest care ascunde interes față de persoana respectivă. Gândul cum va mirosi acel parfum pe pielea persoanei iubite sau cât de frumoasă va face ziua prietenei noastre/prietenului nostru.

Alege să folosești doar produse de calitate. Un parfum original nu este o aroganță, ci una dintre cele mai mari forme de respect față de propria persoană! Tu optezi mereu pentru parfumuri originale? Ce te determină să faci această alegere?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

31 Comments

 1. Da, mereu folosesc pafumuri originale. De ce? vorba reclamei, pentru ca merit! De ce sa dau cu ceva ieftin si fals pe mine insami? nu ma dispretuiesc intr-atât…

 2. Cereces Loredana on

  Asa e,parfumurile conteaza mult sa fie de calitate!Si mie imi plac si chiar de nu mi le permit tot timpul,urmaresc reducerile si tot imi iau ceea ce imi place!E adevarat ca te face sa te simti mai bine un parfum de calitate si chiar iti da o incredere mai mare in tine!

 3. Pulbere de stele on

  Parfumurile originale nu miros a alcool, aroma persista saptamani intregi pe haine si astfel, in timp, faci o economie cumparand un parfum original odata la cativa ani – faza aia ca dureaza doar 24 de luni de la deschiderea flaconului, este de multe ori un mit, inchis bine, un parfum nu-si schimba multi ani proprietatile – decat dand cateva zeci de lei la fiecare 2-3 luni pe unul fake.

 4. Cristina Dragomir on

  cred ca persistenta unui parfum original ar trebui pusa pe primul loc la capitolul motive pentru a investi in acest gen de produs. Cel putin asta conteaza cel mai mult pentru mine.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
îngrijire ten cu pori dilatați
Îngrijire ten cu pori dilatați cu produse Notino

Îngrijire ten cu pori dilatați - răbdare și atenție Îngrijire ten cu pori dilatați poate fi o adevărată provocare. Ne...

Close