Păpușa de porțelan de Holly Black recomandare lectură

24

Păpușa de porțelan de Holly Black – magie și aventuri

Păpușa de porțelan de Holly Black este lectura aleasă pentru relaxare. Citesc multe cărți despre război și dramele oamenilor. Când fac o pauză apelez la cărți pentru copii și adolescenți. Tonul simpatic, cuvintele simple, povestea plină de magie mă relaxeaza. Cărțile acestea îmi amintesc de copilăria mea. Tare mi-aș fi dorit să fi existat atunci aceste lecturi simpatice.

Cărțile pentru pauza mea de lectură dură sunt oferite de Editura Corint. Le aleg după copertă și, până acum, am făcut doar alegeri bune. Cartea coperți cartonate, ceea ce o face rezistentă în timp.

Păpușa de porțelan de Holly Black – roman fantastic modern

De la primele rânduri, mi-am dat seama că voi avea parte de o aventură. Aventură împletită cu magie, fantezie și copii curajoși.

Poppy, Zach și Alice sunt trei adolescenți, prieteni buni. De multe ori, ei se joacă împreună având diverse roluri. Fiecare vine cu personaje noi, idei noi pentru scenariul jocului. Între cei trei există o legătură puternică care va fi testată curând. Jocul lor este cu pirați, tâlhari, sirene. Însă jocul se va sfârși brusc când tatăl lui Zach va considera că e prea mare pentru joacă. Decide să-i arunce la gunoi toate piesele. Zach este extrem de furios, dar nu le poate spune fetelor de ce nu mai vrea să se joace cu ele.

Păpușa de porțelan de Holly Black

Păpusa de Porțelan Marea Regină

În casa lui Poppy, într-un dulap tronează o păpușă. Și nu orice păpușă. E una de porțelan fin, cu ochi mari care te urmăresc peste tot. Într-o noapte, în vis, păpușa îi spune lui Poppy că ea trebuie să ajungă în mormânt. Păpusa este întruchiparea unei fetițe care nu a avut parte de o înmormântare. Până atunci, ea nu poate avea liniște.

Cei trei decid să pornească într-o aventură spre cimitirul unde trebuie îngropată. Își iau niște haine de schimb, bănuți, păpușa în rucsac și pornesc la drum. Planul e făcut, totul pare clar și până după masă trebuie să fie înapoi acasă. Totul pare atât de simplu până la prima provocare.

Vor reuși cei trei copii să îndeplinească dorința fetiței din vis? Prin ce aventuri vor trece cei trei prieteni până la finalul acestei povești? Îi va apropia sau îi va despărți această aventură? Și care este misterul din spatele acestei păpuși de porțelan?

Păpușa de porțelan de Holly Black

Vă recomand din suflet cărțile pentru copii! Sunt pline de aventură, mister, magie. Te ajută să zâmbești și să te deconectezi! Pentru câteva ore, poți să te simți adolescent și să crezi în fantome!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

24 Comments

  1. Ce poveste interesata! A inceput sa ma pasioneze si pe mine latura aceasta usor fantasy, asa ca sunt mari sanse sa citesc si eu aceasta carte! 🙂

  2. uu, e si putin scary povestea ta! Sa stii ca si eu am poftit de cateva ori la carti pentru copii de la Corint, dar am cedat in ultima clipa si am ales lecturi mai potrivite unui adult, ce sunt! Pe mine ma tenteaza mai mult povestile cu animale. Sunt tare curioasa care e traba cu papusa asta de portelan.

  3. Cartile de copii au un farmec aparte si prin povestirile lor te transpun in lumeqa magica, asa ca da, chiar as vrea sa citesc aceasta carte. Mai ales fiindca, are o coperta absolut superba, ce te atrage instant!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Noblesse Events Hall
Alege Noblesse Events Hall pentru un eveniment de vis

Noblesse Events Hall - alegerea perfectă pentru evenimentul tău Noblesse Events Hall a fost creat pentru evenimente de vis. O...

Close