Alege olița muzicală pentru copilul tău de la Produse menaj

12

Alege olița muzicală tip mașinuță pentru copilul tău

Olița muzicală de la Produse menaj este ideală pentru copilul tău. Știm cât de grea poate fi trecerea de la scutec la oliță. Tocmai de aceea ne gândim că trecerea trebuie să se facă încet. Ca să convingem copilul, trebuie să-i oferim o variantă atractivă. Astfel el va fi dornic să descopere noua ”jucărie”. Efortul mamei va fi mai mic.

Există copii care acceptă schimbările mai ușor. Însă alții au nevoie de timp pentru a accepta și a înțelege. E important să ne înarmăm cu răbdare. Sau cu produsul potrivit pentru a-i capta atenția.

Cum convingem copilul să accepte olița muzicală tip mașinuță?

Fiecare părinte își cunoaște copilul. Știe de ce este atras. Știe cum îl poate convinge să facă un lucru. Scutecul este comod pentru copil. Așa că va fi greu să renunțe la el. Mai devreme sau mai târziu, copilul va trebui să accepte olița.

Pentru ca trecerea să fie mai ușoară, părinții aleg variante cât mai potrivite. Copiii sunt atrași de lucruri colorate și care scot sunete. Exact așa este și olița muzicală tip mașinuță.

Olița muzicală oferită de Produse menaj este din material plastic rezistent, de calitate superioara. Ea este prevăzută cu capac, foarte haioasă și veselă. Fiind comodă și practică este ideală pentru copii începând cu vârsta de 1 an. Partea cea mai bună este că se poate igieniza foarte ușor având o parte detașabilă. Ea funcționează pe bază de baterii AG 3.

olița muzicală

Prezentăm olița muzicală pe post de jucărie

Orice copil adoră să primească jucării. E colorată! Scoate sunete! Jucăria ideală! Privind-o ca pe o jucărie câteva zile, va ajunge să o îndrăgească. La momentul potrivit, mama îi va explica rolul acestei jucării. Însă fără a-l forța să o încerce. Copilul va simți când e pregătit să încerce noua jucărie.

olița muzicală

Oferă jucăria potrivită pentru vârsta și nevoile copilului tău

De multe ori, părinții grăbesc creșterea copilului. Însă fiecare copil e diferit și are ritmul lui. Unii reușesc să facă la oliță după un an, după 2-3 încercări. Alții trec și de doi și au nevoie de mai multă muncă de convingere. Nu îl grăbi. Va face el pasul când e pregătit și tu te aștepți mai puțin.

Există multe jucării potrivite copiilor care îi pot ajuta să facă mișcare. Trebuie doar să le alegem pe cele potrivite lui. Așa sunt aceste jucării gonflabile. Colorate, vesele, sub formă de minge, cățel sau măgăruș, cum să nu le iubească cei mici? Trebuie să le oferim jucării potrivite vârstei lor. Cu cât mai multe jucării interactive, cu atât va fi mai puțin atras de telefon.

olița muzicală

Ți-ai dori ca și copilul tău să facă mai multe activități potrivite vârstei? Atrage-l cu un colțișor doar al lui. Alege o măsuță colorată și un scaun vesel din gama de mese și scaune pentru copii de la Produse menaj.

olița muzicală

Un astfel de colțișor va deveni rapid locul preferat al copilului. Stând la masă va putea picta, desena, face puzzle-uri. În plus, îi va fi ușor la grădiniță și la școală să se acomedeze cu statul în bancă.

Tu cum ți-ai convins copilul să renunțe la scutec? Ai optat pentru o oliță muzicală tip mașinuță? Crezi că ar fi atras de ea?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Noi nu am avut o olita muzicala, i-am luat piticei o olita stil scaun si i-a placut foarte mult! S-a acomodat repede cu ea! Magarusul il avem si acum…mai topaie din cand in cand pe el cea mica! Este ramas de la cea mare…deci are mai mult de 7 ani, insa a fost preferatul ei! 😊

  2. Pana la olita nepoatele mele mai au putin, dar am luat deja in calcul varianta asta a olitei muzicale ca stimul pentru a scapa mai repede se scutece. Pana atunci, cred ca ma indrept mai degraba spre un animalut gonflabil. Cred ca i-ar placea tare mult un calut.

  3. Daaaa… si acum tin minte olita muzicala avuta de ai mei copii. Era foarte interesanta pentru ei si i-a ajutat sa deprinda mai usor obiceiul de a-si face nevoile si altundeva decat in scutec 🙂

  4. Mmm povestea mea este lunga. Eu i-am cumparat pe la 6 luni olita si era o jucarie in adevaratul sens al cuvantului. In realitate nu prea a vrut sa stea pe olita mai deloc. La mine de cand a renuntat la pampers a trecut pe toaleta cu colacel special pentru ea. Abia dupa etapa asta mai folosea si olita ocazional.

    Eu am greist ca am luat olita mult prea devreme. Cred ca 1 an, asa cum ai zis tu este mai bine

  5. Cristinica mea are cam tot ce-i trebuie doar ca o masuta din aceia colorata chiar mi-ar fi utila. Am sa arunc o privire si pe site sa vad ce mi-ar mai fi de ajutor

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
a purta ochelari de soare
7 motive pentru a purta ochelari de soare mai des

Poartă ochelari de soare pentru sănătatea ta A purta ochelari de soare nu mai este un moft de ceva timp....

Close