3 motive pentru a alege oglinda magică la petrecerea ta

27

Oglinda magică pentru un eveniment deosebit

Oglinda magică va face din evenimentul tău, unul aparte. În momentele frumoase din viața noastră, avem alături prieteni. Ne dorim ca ei să se bucure pentru noi. Ne dorim ca ei să plece cu amintiri frumoase. Pozele și filmarea se primesc destul de târziu. Și nu toți invitații au acces la ele.

Ar fi frumos ca fiecare invitat să plece de la petrecere cu o amintire. Și ce poate fi mai frumos decât pozele? Pozele magnetice! Ele reprezintă cea mai frumoasă și durabilă mărturie.

Ce este oglinda magică?

Oglinda magică este o cabină foto magică de tip Oglindă din Tulcea. Fotograful încearcă la nuntă să pozeze toți invitații. Își dorește să surprindă momente frumoase, haioase. Însă nu poate fi în mai multe locuri deodată. Cabina foto magică va face petrecerea ta, unică! Avantajul acestei cabine este că invitații primesc pe loc mărturia magnetică. Ei pot lua acasă amintirea prețioasă.

oglinda magică

Oglinda Fermecată.ro pune la dispoziție acest serviciu deosebit. Echipa s-a lansat doar în octombrie 2017. Dar ea a participat deja la multe evenimente. Adunând experiență și făcându-se cunoscuți, reușesc să satisfacă chiar și cei mai pretențioși clienți.

Clienții pot opta pentru 3 pachete diferite: Bronze, Silver, Gold. Pe durata închirierii cabinei, un tehnician va fi prezent. Echipa pune la dispoziție și recuzită pentru ca pozele să fie mai haioase. Mărturiile pot fi personalizate: fundal, grafică, tipărire dată eveniment, nume miri, numele bebelușui. În funcție de pachetul ales, cabina este prezentă între 4 și 8 ore, iar la ultimele două pachete poți primi și un photo booth.

3 motive pentru care să alegi oglinda magică la petrecerea ta

Atunci când organizezi o petrecere, îți dorești ca totul să fie perfect. Vrei ca toată lumea să fie mulțumită. Încerci să pui la punct fiecare detaliu. Pentru că fiecare invitat este prețios! Pentru a face evenimentul tău mai deosebit, alege oglinda magică oferită de Oglinda Fermecată.ro.

  • Mărturii magnetice

La sfârșitul nunții, ne place să oferim un mic cadou invitaților. Unii optează pentru clasicul pachet, alții își doresc ceva deosebit. Aceste poze magnetice vor fi păstrate mult timp. Invitații își vor aminti mereu de petrecerea ta.

  • Poze din timpul evenimentului

Ca invitat, îți dorești poze de la petrecere. Însă nu poți ruga fotograful să îți facă poze. El trebuie să fie atent la miri. Împreună cu gașca de prieteni, te poți distra și poza în voie cu oglinda magică. Numărul de poze este nelimitat.

  • Punct de interes și amuzament pentru invitați

La o petrecere, ne dorim să ne distrăm. Dincolo de muzică și momente artistice, o cabină foto este o idee genială. Prietenii se vor grupa și folosind recuzita pusă la dispoziție, vor face poze haioase. Atrași de râsetele lor și buna dispoziție, chiar și cei mai timizi invitați, vor fi curioși de oglinda magică.

Cabina foto magică poate fi oferită cadou de părinți, nași sau prieteni! Mirii vor primi cu drag acest cadou! Vor aprecia gestul, iar surpriza îi va lăsa fără cuvinte!

Voi ați apela pentru oglinda magică la petrecerea voastră? Invitații s-ar bucura, ar profita oglinda magică? Eu, cu siguranță, mi-aș face multe poze haioase!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

27 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    Si mie mi se pare ca marturiile sub forma de magnet cu poza din timpul petrecerii sunt o idee foarte buna. Chiar anul trecut am participat la un eveniment la care am primit o astfel de marturie si o pastrez cu drag pe frigider. Pe altele le-am pierdut, recunosc….

  2. Imi plac genul asta de marturii. La ultimele nunti la care am fost, toti aveau un fel de cabina foto si in loc de marturii aveau cabina foto de genul

  3. Nu prima data cand aud de oglinda magica, este la noi in oras un domn coregraf care se ocupa de dansul mirilor si care mai nou si-a achizitionat si inchiriaza si masini pt fum greu si oglinda magica.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
fat bike
Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike!

Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike! Există mulți pasionați de biciclete, lucru care mă bucură nespus....

Close