Știi ce este o bijuterie inteligentă? Află mai multe despre ultimul trend de bijuterii

O bijuterie inteligentă – utimul trend de bijuterii

Lumea în jurul nostru se schimbă cu viteză luminii. Conectivitatea crește exponențial prin combinarea telefoniei mobile 5G cu IoT și produce schimbări în stilul nostru de viață, inteligență artificială are posibilitatea de a face trainingul mașinilor, serviciile cloud și edge computing sporesc viteza și agilitatea companiilor. În acest context, de ce nu s-ar schimbă chiar și conceptul de bijuterie? Ați auzit până acum de bijuterii inteligente? Dacă nu, vom descoperi împreună ce sunt, ce NU sunt, ce fac și unde le puteți găsi pe piața din România.

Conceptul de bijuterie inteligentă a fost adus în România de Nadia Vișan, fondatoarea Anyoli.ro – iar o astfel de bijuterie este personalizată digital cu ajutorul unui mesaj text, fotografie sau videoclip. Practic, faci un cadou unic, însuflețit, cu sens. Poți accesa mesajele doar dacă ai descărcat o aplicație specială, care îți va ajuta telefonul să le citească și să ți le afișeze.  Să cauți o bijuterie inteligență cadou nu e neobișnuit: versatile și personalizabile, bijuteriile inteligente sunt piese care încorporează un element de tehnologie astfel încât acestea nu devin doar amintiri, ci devin povești.

Sunt memorabile

Atunci când primeșți o bijuterie inteligență cadou, cu greu vei uită  „expeditorul” și contextul pentru că bijuteria  poartă în sine un mesaj încărcat și pe care îl poți accesa oricând, doar atingând-o cu telefonul. Interesant, nu? Da o nouă dimensiune noțiunii de cadou!

Sunt atât utile, cât și impresionante

Să oferi o bijuterie inteligență cadou este o idee minunată – poate fi un dar plin de sens și emoție, dar și unul practic, mai ales pentru situațiile în care te-ai blocat și nu știi ce cadou să iei. O astfel de bijuterie funcționează grație unei tehnologii patentate; prin această, poți descifra mesajul bijuteriei cu ajutorul aplicației Anyoli. Un proces simplu, dar fascinant – imaginează-ți doar bucuria mamei tale dacă i-ai oferi un colier inteligent ce ascunde, de fapt, o fotografie dragă pe care ați făcut-o împreună. Noi putem traduce acest sentiment într-un singur cuvânt: lacrimi. Emoție.

Sunt realizate din materiale de calitate

Aur, argint, perle naturale, pietre semiprețioase, bijuteriile cu stocare inteligență sunt de calitate superioară. Fiecare piatră în parte, fiecare colier, spune o poveste și are un mesaj propriu și profund. Mistice și pline de însemnătate spirituală, bijuteriile îmbrățișează atât misterul vieții, cât și conexiunea cu sinele interior. Protectoare, pietrele semi-prețioase au rolul de a deschide porțile către cunoaștere persoanelor ce sunt pregătite să afle și să învețe mai multe despre ceea ce se ascunde în spatele aparențelor.

Foto

3 thoughts on “Știi ce este o bijuterie inteligentă? Află mai multe despre ultimul trend de bijuterii”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.