Nunta regală – detalii care m-au impresionat

45

Nunta regală a fost peste așteptări

Nunta regală, care a avut loc în weekend, a fost mult așteptată. Am urmărit o mare parte din nuntă live. Mie îmi plac mult nunțile. Cui nu îi plac evenimentele fericite și pline de strălucire? Am fost atentă la detalii. Sper că multe viitoare mirese au urmărit nunta. Și mai sper că au învățat multe.

Această nuntă regală a fost o lecție de eleganță prin simplitate. Am avut multe așteptări de la această nuntă. Mă bucur că au fost depășite. Mi s-a dovedit încă o dată că poți să ieși în evidență fiind simplu.

Nunta regală – detalii care m-au impresionat

La toate nunțile la care particip, sunt atentă la detalii. E ceva caracteristic mie. Îmi place să analizez ținute, accesorii, coafuri, reacții, comportament. Nu îmi scapă nimic. Îmi plac nunțile simple, miresele delicate, lumea care se bucură.

Iată ce detalii am surprins urmărind recenta nuntă regală:

 • pălării impresionante,

Știam că nunta regală va înseamna o adevărată paradă de pălării. Nici de data aceasta nu s-au dezis. Fiecare invitată a purtat o pălărie impresionantă. Unele modele au fost simple, dar drăguțe. Altele au fost extravagante, dar toate mi-au plăcut. Mi-ar plăcea să fie și la noi această tendință. Purtarea unor pălării sofisticate ar da o notă aparte unui eveniment.

nunta regală

 • ținute colorate și îndrăznețe,

Am admirat ținutele invitaților. Mi-au încântat ochii cu ținute colorate, modele deosebite. La nunțile la care am participat, am observat tendința de a purta negru. Da, o rochie neagră trebuie să avem în gaderobă. Însă ar fi bine să evităm să o purtăm la evenimentele fericite. O nuntă înseamnă bucurie, veselie, adică și culoare. Vă puteți inspira din ținutele invitaților pentru nunțile următoare.

nunta regală

 • bucuria și entuziasmul invitațiilor,

Știu că nu putem compara nunta regală cu o nuntă comună. Și totuși ce îi împiedică pe invitați să se bucure pentru miri? Da, toți avem probleme și necazuri, însă, poate nu strică, să uităm de ele pentru o zi. Mirii își doresc oameni veseli alături de ei, oameni care să se bucure pentru ei. Participarea la nuntă, la noi, a ajuns o obligație. Iată de ce oamenii nu se pot bucura, cu adevărat, de eveniment.

Invitații de la nunta regală au fost punctuali. Au zâmbit discret și au ascultat în liniște slujba. Toate acestea reprezentând forme de respect.

 • delicatețea și eleganța miresei,

Mireasa m-a surprins plăcut. Timidă, elegantă și emoționată, mireasa a radiat. A purtat o rochie simplă, dar extrem de elegantă și de finuță. A dovedit pentru a mia oară că simplitatea trebuie să primeze. Am apreciat că nu a făcut uz de machiaj. A preferat să fie naturală, fericirea a fost machiajul perfect.

nunta regală

Sub voalul de mireasă, am surprins o coafură elegantă, simplă. Dovada clară că trebuie să optăm pentru coafuri simple, lejere, și totuși vor fi de efect. Ce cred că a vrut să transmită? Miresele pot atrage atenția prin simplitate și naturalețe.

 • emoțiile mirelui

Mirele a fost tare emoționat. A fost fascinat când și-a văzut mireasă. Am rămas fără cuvinte. Prințul Harry a reușit să-i șoptească: ”You are amazing!”. Am citit în ochii lui, poate mai mult ca niciodată, cât de mult o iubește. Mi se par doi oameni minunați, sinceri, care se iubesc. Ați ghicit, mi-aș dorit să citesc această bucurie sinceră în ochii tuturor mirilor.

Nunta regală – o bună sursă de inspirație

Fiecare eveniment de acest rang va fi mult timp discutat și analizat. Noi trebuie să luăm în considerare doar lucrurile bune. O astfel de nuntă poate fi cea mai bună sursă de inspirație. A fost chiar și o lecție despre simplitate, naturalețe. Gurile rele spun că rochia a prea scumpă pentru cât a fost de simplă. Gurile rele mai spun și că prețul pentru machiajul natural nu este justificat. Ce trebuie să înțelegem noi? Că uneori simplitatea poate costa mult. Că a fi natural, chiar și în ziua nunții tale, arată câtă încredere ai în tine!

Voi ați urmărit nunta regală? Ce detalii v-au atras atenția? Ați apreciat simplitatea și naturalețea miresei?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

45 Comments

 1. Da, mireasa a fost superbă, naturală şi cu o ţinută elegantă prin simplitate. Mirii erau clar emoţionaţi, nu plicisiţi cum am văzut la alte evenimente de gen. Şi mi-a plă cut mult şi tortul, alb cu flori albe de bujor, simplu şi elegant, pe platouri aurii.

 2. Mi-a placut tare mult acest eveniment grandios! Mireasa a fost superba iar dragostea a plutit în aer! Invitatii au avut ținute frumoase iar pălăriile au fost perfect alese! 💟

 3. Mie îmi place foarte mult de ea! Ca actriță, ca femeie și ca stil- mi se pare superbă!
  Nunta a fost de excepție din punctul meu de vedere!

 4. Eu acum ajung din urma detaliile acestui eveniment. Mirii au fost superbi si mi-au plăcut tare mult. Foarte interesant cred ca va fi de urmărit mai departe 😊

 5. mie sincer, mi-a placut mult simplitatea. chiar daca vorba aia, sunt ditamai oamenii, nu a fost nimic kitchos. chiar liniste, bun gust. comparativ, am vazut la vreo 2 zile dupa, o nunta la tiganii de la noi. tragic…

 6. Cum ar fi putut sa fie aceasta nunta regala??? Aici au muncit cei mai buni dintre cei buni, trebuia ca totul sa fie perfect. Si totusi, mie ceva nu mi-a placut la mireasa, ceva in zona capului. Nu as putea spune ce, ceva minor, oricum.

 7. Am vazut si eu ca s-au purtat foarte multe palarii la aceasta nunta si chiar ma asteptam la asta. Stiu ca trendul este dat de regina. Sotia lui George Clooney m-a impresionat cu acea rochita galbena si mireasa, chiar daca a fost simplut imbracata, a fost ea si mi-a placut

 8. N-am reusit sa urmaresc in direct nunta dar am vazut destule fotografii si secvente.
  Si pe mine m-au impresionat palariile- culorile si modelele impresionante.
  Sper ca mirii sa se iubeasca la fel de mult intreaga lor viata!

 9. Nu am urmarit detalii despre nunta, doar ce am vazut fugitiv. Mie mi ar fi placut ca rochia sa fie un pic mai stramta, dar oricum a fost o mireasa frumoasa.

 10. Eu nu am urmarit nunta regala, doar ce am spicuit de pe la stiri, nu imi pot da cu parerea prea mult despre acest subiect, dar ceva imi spune ca mireasa nu prea e pe placul reginei din mai multe puncte de vedere.

 11. Nunta regala a fost un subiect foarte discutat atat inainte cat si dupa el. Simplitatea ia caracterizat si totusi au stralucit. Deci se poate si asa

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cadouri de Ziua Îndrăgostiților
Top 7 cele mai potrivite cadouri de Ziua Îndrăgostiților

În căutarea de cadouri de Ziua Îndrăgostiților Avem mai puțin de o lună până la Ziua Îndrăgostiților. Adică, mai puțin de...

Close