Încearcă Non Dolor de la Ayurmed și durerea dispare!

23

Non Dolor de la Ayurmed pentru o viață fără dureri

Non Dolor de la Ayurmed promite o viață fără dureri. Am primit coletul de la Brander și Ayurmed la momentul potrivit.  Soțul meu avea mari dureri de spate. Cremele avute în casă păreau fără efect. De cum am primit coletul, am și testat crema pe soțul meu.

E bine să avem în casă un dulăpior cu medicamente și diverse unguente. În funcție de problemele de sănătate, trebuie să avem totul la îndemână. Un unguent pentru îndepărtarea durerilor nu trebuie să lipsească.

Ce este Non Dolor de la Ayurmed?

Non Dolor este un unguent pentru îndepărtarea durerilor. Este un remediu natural pentru sănătatea întregii familii. Am testat cu încredere acest unguent deoarece are în componență plante medicinale ayurmedice. El conține extract din frunze de mentă, salvie, pin, eucalipt, arbore de camfor, Yavani, Cajeput. El vine în flacon de 30 ml.

Se aplică pe zona dureroasă, inflamată. Este necesară o cantitate mică de unguent. Se masează ușor până la absorbția completă. E bine să masăm locul dureros cu unguent. Îmi place că se absoarbe repede în piele. Pielea nu rămâne lipicioasă și nu pătează hainele. Însă miroase foarte puternic. Eu îl păstrez într-o pungă, în dulăpior.

Non Dolor

Experiența noastră cu Non Dolor

Am aplicat unguent pe zona dureroasă. Am masat bine zona. La început, ai o senzație de cald și simți cum zona se încălzește. Crema pătrunde rapid în piele și durerea începe să cedeze. Senzația de cald dispare și apare o senzație de rece. E bine să aveți un brâu la îndemână sau o eșarfă și să acoperiți zona masată.

Se recomandă să aplicați crema de 2-3 ori pe zi. Soțul meu spune că durerea a cedat din intensitate după câteva minute de masaj. Durerea a dispărut total după 2-3 zile de aplicat unguentul.

Îmi place acest unguent că este un produs 100% natural. Vine în flacon mic. Însă trebuie să vă obișnuiți cu mirosul puternic!

Voi ce folosiți pentru a scăpa de dureri? Ați încercat Non Dolor de la Ayurmed? V-ar tenta să încercați?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

23 Comments

 1. Si la mine tot sotul se plange de dureri. Cam toate produsele de acest gen au un miros puternic, dar nu toate au efectul dorit.
  Am sa o pun pe mama sa il testeze, caci ea se plange acum de dureri.

 2. Bunica mea mi l-a luat sa il testeze, zice ca este foarte, foarte mentolat, dar efectul de funicatura pe care il are nu l-a avut la alt produs de acest gen.

 3. Pandrea florina on

  Eu sunt meteosensibila si cand ploua am niste dureri groaznice… Sunt curioasa daca ar functiona chestiutele astea 🙂

 4. Este un produs care, cred eu, merge cel mai bine pe dureri musculare de la efort fizic, cum sunt contractii musculare la sportivi sau la persoanele care lucrează cu obiecte grele. Mai merge foarte bine pentru noi care lucrăm în picioare, seara, pentru relaxarea picioarelor. Pentru picioare, totdeauna se face masaj dinspre gleznă spre genunchi (totdeauna înspre inimă).

 5. Cred că voi achiziționa și eu crema, aș avea nevoie pentrru unele dureri pe care le mai am din când în când din cauza muncii de la o zi la alta. 😘

 6. Cristina Dragomir on

  Probabil ca la soacra mea sunt si mai avansate problemele, dar nu prea a avut rezultate pe partea de calmare a durerilor articulare. La e boala mai veche. In schimb, pentru dureri musculare, chiar e foarte bun.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
pietre semiprețioase
Cele mai populare pietre semiprețioase

Cele mai populare pietre semiprețioase Trebuie să recunoaștem că bijuteriile cu pietre semiprețioase ne atrag atenția de fiecare dată când...

Close