7 motive să optezi pentru un navigator gps fără internet

15

Există navigator gps fără internet?

Da, există navigator fără internet! Și da, cred că este cea mai bună opțiune. Puteți să aflați unele detalii pe Bestreview.ro. Spun asta după multe vacanțe făcute cu mașina. Chiar dacă zilele acestea ne bucurăm de internet în roaming, tot nu este o soluție. Un navigator trebuie să fie conectat non-stop la internet. Există zone fără semnal la internet.

Nu știu cum alții se avântau la drum doar cu hărți. Dar știu că eu mă bucur enorm că există gps. Este probabil cea mai utilă invenție. Când am în față 4 ieșiri de pe autostradă, mă bucur că cineva îmi spune care e cea bună. Este important să ajungi la timp la destinație, relaxat. E important să nu te rătăcești. Și mai important e că dacă te rătăcești,tot gps-ul te salvează.

navigator gps fără internet

 

De ce recomand navigator gps fără internet?

Majoritatea vacanțelor pentru noi înseamnă road-trip. Optăm mereu pentru mașină. Nouă ne plac drumurile lungi. Avem posibilitatea să ne prelungim vacanța după bunul plac. Putem să ne oprim unde dorim. În timpul vacanței, nu suntem legați de locație. Având mașina la dispoziție, putem explora împrejurimile. De multe ori am găsit obiective turistice aparte.

Fiind cu mașina, a trebuit să ne cumpărăm un navigator gps. Variantele fiind numeroase, a trebuit să analizăm caracteristicile. Am vrut să alegem o dată și bine. Așa am ajuns să ne luăm un navigator fără internet.

navigator gps fără internet

Cât de mulțumiți suntem pentru alegerea făcută?

 • Chiar dacă nu are acces la internet, își face update. Astfel hărțile sunt actualizate. An de an, se construiesc autostrăzi noi. E important ca navigatorul să aibă harta îmbunătățită.
 • Datorită sateliților, analizează situația din trafic. În caz de accident sau drum în lucru, el te avertizează de eventuale întârzieri de trafic.
 • Reconfigurarea traseului se face rapid. Nu de puține ori am ratat virajul la dreapta, la momentul potrivit. E important ca reconfigurarea traseului să se facă în timp scurt.
 • Ecranul poate fi de mărime variabilă. Depinde de fiecare. Noi am optat pentru unul cu ecran mediu. Fiind de mărime medie nu distrage atenția. Îmi place că noaptea, luminozitatea scade. Nu e obositor pentru ochi.
 • Stochează muzică. Poți inclusiv să-ți salvezi muzica preferată. E ideal să nu porți cu tine usb-uri. Într-un singur dispozitiv, ai totul la îndemână.
 • Baterie cu automonie mare. Atunci când ești în mașină, nu e prea important acest detaliu. Însă atunci când mergi să vizitezi un obiectiv turistic și riști să te pierzi pe străduțe, vei aprecia aceasta caracteristică. Navigatorul poate fi setat pe modul ”pieton” și te poți plimba prin voie în orașe. Însă când vei dori să ajungi la un obiectiv turistic anume sau înapoi la mașină/hotel, sigur te vei bucura de indicațiile navigatorului.
 • Te avertizează la depășirea vitezei legale. Îți spune în fiecare zonă, dacă ai depășit viteza și cu cât. E important și acest detaliu pentru că unele orașe permit 50km/h, altele 70km/h.
 • Te informează din timp unde sunt amplasate radarele. Astfel ai posibilitatea de a frâna din timp. Eviți amenziile și economisești niște bani.

Nu știu ce ne-am face în vacanțe fără navigator gps fără internet. Am pierde mult timp rătăcind. Am ajunge mai greu la destinație.

Voi aveți navigator gps fără internet? De ce îl recomandați?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

 1. Este prima oara cand aud de navigator fara internet. E misto ca exista asa ceva mai ales pentru soferii care strabat tara sau europa in lung si in lat si intra de multe ori in zone cu semnal slab la internet.

 2. Mi se pare cea mai buna solutie si indispensabile pentru posesorii de auto, atat pentru familie, si mai ales pentru soferii profesionisti. Am patit-o in Timisoara, o doamna taximetrista, a reusit sa ma duca la destinatie, abia dupa ce i-am dat pe fi-meu la telefon ca sa o ghideze.

 3. Eu aveam un GPS cu internet si e groaznic! Se opreste de foarte multe ori pentru ca internetul isi mai pierde din semnal, GPS-ul se opreste pentru a se actualiza, timp in care efectiv tu esti in trafic si ai nevoie de indicatii. Clar este mult mai bun aceasta despre care ati scris dvs! 🙂

 4. Stiam de existenta navigatoarelor fara internet si mi se par o inventie foarte buna. Noi am salvat pe card si multe melodii, cu tot cu videoclipuri, asadar nu exista niciun moment de plictiseala in masina. 😀 Pentru pasageri evident, soferul trebuie sa tina ochii la drum. Hihi :))

 5. Ar putea fi o alternativa buna pentru telefon. Eu folosesc telefonul pe post de GPS si bateria mi se termina atat de rapid ca nu ma pot bucura prea mult de telefon. Am sa ma uit si eu dupa acest model pe bestreview

 6. Albu Steluta Georgiana on

  De obicei merg cu cel de pe telefon, dar este bine sa ai o rezerva, mai ales cand n-ai conexiune . Eram in vara prin niste locuri uitate de lume si conexiunea la internet s-a pierdut.Noroc ca-mi prefigurasem traseul si stiam exact pe unde sa merg.

Leave A Reply

Read previous post:
stilul de viață sănătos
De ce să alegi stilul de viață sănătos?

Spune DA pentru stilul de viață sănătos Stilul de viață sănătos nu e un trend. Stilul de viață sănătos este...

Close