Momente de relaxare cu 3 produse Life Care

Momente de relaxare – atât de necesare

Momente de relaxare, după ore lungi de muncă, este tot ce avem nevoie. Acumulăm oboseală și stres și nu le putem elimina doar prin somn. E nevoie de ceva mai mult. Fiecare dintre noi, știe ce îl poate ajuta să se relaxeze. Fie o carte bună sau un film bun, fie câteva minute de masaj.

Pe mine, masajul reușește să mă ajute să mă relaxez, dar și să mă deconectez. Dacă timpul îmi permite,apelez la servicii profesionale. Dacă sunt în criză de timp sau nevoia e spontană, îmi rog soțul. Și dacă tot e luna iubirii și a dovezilor de dragoste, cred că un masaj bun, e fix ce avem nevoie.

3 produse Life Care pentru momente de relaxare

Cuplurile petrec prea puțin timp împreună. E nevoie de timp de calitate. Timp pentru relaxare, comunicare și reconectare. Toate acestea le putem avea în confortul căminului nostru. Avem nevoie de 3 produse minune pe care ni le oferă Life Care.

 • Untul de Shea

Untul de Shea devine tot mai popular și la noi. Ajută mult la hidratarea și îngrijirea pileii. Îl recomand mult în perioada rece sau după expuneri prelungite la soare. Ingredientul de bază provine din semințele fructului arborelui de shea. Acest arbore este considerat sacru în cultura africană. Untul de Shea este de origine vegetală, bogat în vitamina A. Este hidratant și are proprietăți vindecătoare.

momente de relaxare Life Care

Recomand  untul de Shea Kräuter® pentru:

 • ajută la stimularea regenerarii țesuturilor,
 • hidratează intens pielea uscate,
 • reducere petele roșii, recomandat pentru pielea decolorată, cicatrici și riduri fine,
 • calmează iritațiile și roșeața imediat după aplicare,
 • catifelează chiar și pielea descuamată și foarte uscată.

După un duș sau o baie lungă, se masează ușor pe pielea ușor umedă. Untul de Shea începe să se topească la temperatura corpului.

 • Uleiul de migdale

Pentru momente de relaxare deosebite, alege uleiul de migdale pentru masaj Kräuter®.

De ce uleiul de migdale pentru masaj Kräuter®:

 • bogat în vitamina E, acizi grași, proteine, minerale și vitamine,
 • tratament bun pentru pielea uscată,
 • asigură o piele fină și catifelată,
 • generează o stare de bine.

momente de relaxare Life Care

Uleiul de migdale pentru masaj Kräuter® este 100% pur, special creat inodor (fără miros). El poate fi aromat cu uleiul esențial preferat din cele 5 uleiuri esențiale de la Kräuter®. Masajul completează procesul de aromaterapie, cu scopul de a relaxa musculatură și de a detensiona corpul, prin masarea zonelor tensionate sau congestionate.

 • Uleiul de lavandă

Uleiul de migdale se recomandă a fi combinat cu uleiul de lavandă BIO. Un studiu, realizat în 2004, concluzionează. ”presopunctura realizată cu ulei de lavandă reduce durerile din partea inferioară a spatelui cu cel puțin 39%, dar și „îmbunătățește timpul de deplasare” și „capacitatea de flexiune a coloanei vertebrale”.

momente de relaxare Life Care

De ce uleiul de lavanda BIO de la Kräuter®:

 • mirosul este excelent pentru sănătatea mentală,
 • 100% natural, cu efect calmant,
 • anti-depresiv, anti-spasmic si relaxant,
 • benefic în caz de insomnii, tensiuni musculare, stres, surmenaj,
 • atenuează iritabilitatea nervoasă, migrenele și diverse probleme circulatorii.

Iată trei produse care pot fi oferite cadou în această perioadă, persoanei iubite. E un gest frumos de iubire, dar și atenție față de nevoile corpului. Un corp relaxat înseamnă o minte liniștită și momente împreună minunate.

Cum petreceți momente de relaxare alături de persoana iubită? Masajul și aromaterapie fac parte din viața voastră? Ce părere aveți despre cele trei produse pentru momente de relaxare de la Life Care?

33 thoughts on “Momente de relaxare cu 3 produse Life Care”

 1. Untul de shea l-as încerca și eu, mai ales ca am tenul uscat. La fel și uleiul de migdale, cu toate ca nu prea am timp de masaje.
  Cât despre lavanda, cred ca sunt una din puținele careia nu ii place mirosul de lavanda, dar recunosc ca este relaxant.

  Reply
 2. Am tot auzit de produsele de la LifeCafe, dar nici până în ziua de azi nu le-am încercat.
  Aromaterapia face parte din rutina mea de relaxare. Am casa plină de uleiuri esențiale și lumânări parfumate.

  Reply
 3. Si eu cred ca dintre toate metodele de relaxare ador masajul.Chiar daca nu am toata ziua sansa sa mi se faca masaj,din cand in cand apelez si eu la persoane profesioniste pentru a ma relexa.Am si ulei de masaj si uleiuri esentiale.

  Reply
 4. Noi cream atmosfera frumoasa cu lumânări parfumate, uleiuri esențiale și uleiuri pentru masaj. Îmi plac mult recomandările tale și voi cauta și eu acele produse!

  Reply
 5. lavanda chiar ii ajuta foarte multe pe cei stresati, care nu pot dormi. Ulei de lavanda nu am avut, dar mi-am luat un saculet cu lavanda pe care il am pus pe o polita langa pat si ador mirosul ei.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
a oferi un cățel
5 motive întemeiate pentru a oferi un cățel copilului tău

A oferi un cățel copilului tău - o decizie de pus în balanță A oferi un cățel copilului tău este...

Close