Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson recomandare lectură

21

Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson – credința în minuni

Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson ne îndeamnă să credem în miracole. Și ne învață cum să le îndeplinim. Multe zile de izolare și timp pentru lectură. Așa se face că am ajuns la această carte. O copertă colorată, veselă, o poveste pentru tineri. Mai lejeră, ideală pentru această perioadă. De oferit cadou celor dragi nouă care trebuie să creadă în miracole.

Editura Corint ne pune la dispoziție această carte. Putem comanda cărți, mai ales în aceste zile pentru noi și pentru cei dragi. Lectura ne ajută să evadăm din cotidian și să visăm la aventuri.

Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson – lectura de relaxare

Am spune că toate povești pentru copii și adolescenți sunt vesele. Nu e întotdeauna așa, dar sunt extrem de emoționante. Asta pentru că povestea prin glas de copil pentru copil e mult mai profundă.

Miranda este un copil pasionat de cuvinte noi. Provocarea de la școală de a veni cu un cuvânt nou, îi place. De fiecare dată când profesoara alege cuvântul ei ca fiind cel mai bun, e tare mândră. Însă ea își stabilește provocări. Să-l facă pe coelgul răutăcios să facă ceva frumos. Crede în miracole.

Miracolele la care aspiră o determină să creeze o lume de basm. Un loc al miracolelor unde povești frumoase nu au final.

Drama din familie

Într-o noapte, sora ei se simte rău. Părinții fug cu ea la spital. Și așa începe lunga și trista călătorie între fata cea mare și cea mică. Fuga de la spital, acasă, doar pentru strictul necesar. Deși nu este foarte apropiată de sora mai mare, Miranda îi duce mult dorul. Lipsa ei în casă e tot mai evidentă. Lucrurile din casă iau drumul camerei de spital.

Are nevoie de o operație, dar e prea slăbită. Este necesar un tratament foarte scump. Lucrurile nu sunt prea roz. Și Miranda nu înțelege de ce părinții nu vorbesc deschis cu ea.

Cred că aici este o mare greșeală a adulților. Mereu consideră copiii ca fiind prea mici sau prea sensibili pentru adevărul pur. Însă e necesar pentru ei să știe și să învețe să se confrunte cu astfel de probleme. În plus, drama este acceptată mai ușor dacă se poate obișnui din timp. Ca să nu mai spunem că felul lor de a analiza o dramă este atât de diferit.

Ce poveste minunată va compune Miranda pentru sora ei, vă invit să citiți în carte! Emoțiile și gândurile Mirandei privind drama din familie sunt de analizat!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

 1. Stancu Daniela on

  Chiar avem nevoie de un miracol în viețile noastre. Sunt sigură că atunci când înveți să îl “plămădești” este cu atât mai valoros

 2. Ai dreptate, cărțile pentru copii și adolescenți sunt mult mai profunde.
  Am notat, o voi lua pentru nepoțelul meu. Io voi dărui când va fi momentul potrivit.
  Mulțumesc!

 3. Si mie mi s-a parut o lectura relaxanta! Am citit-o foarte usor, intr-un timp foarte rapid! Chiar e tare draguta 🙂

 4. Cristina Dragomir on

  numai in pielea unui parinte cu un copil bolnav sa nu fii. Nu cred ca stii cum sa reactionezi, ce sa ii spui si ce sa ii ascunzi, daca sa il incurajezi cu orice pret sau sa il pregatesti si pentru ce e mai rau.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cosmetice noi Farmec
Îngrijire de vară cu cosmetice noi Farmec

Cosmetice noi Farmec - provocare de vară Îmi place să încerc produse noi de la branduri de cosmetice de încredere....

Close