Miere de mană de la Apidava pentru un stil de viață sănătos

20

Miere de mană de la Apidava – un deliciu

Mierea este nelipsită din casa noastră. Preferata noastră este mierea de tei. Credeam că știu destule despre miere, însă m-am înselat. Brander și Apidava mi-au oferit spre testare o miere nouă – miere de mană. Auzisem că e vorba de o miere aromată și mult mai sănătoasă. Încerc să am grijă ce mănânc. Cu atât mai mult când e vorba de miere, sunt foarte atentă.

Îmi place să încerc lucruri noi, de aceea am acceptat provocarea. După ce am gustat-o și am folosit-o ca îndulcitor, vreau să vă povestesc despre ea. Să vă spun câteva despre mierea de mană.

miere de mană

De ce să consumăm miere de mană?

Mierea de mană este mai închisă la culoare, însă e gustoasă. Mi se pare mult mai aromată, deci trebuie să o folosim în cantități mici. După ce am savurat un ceai îndulcit nu miere de mană, m-am interesat despre ea. Nu mai auzisem până acum de această miere. Eram curioasă cum se obține și  ce beneficii are.

Mierea de mană este foarte bogată în:

 • proteine,
 • aminoacizi,
 • uleiuri esențiale,
 • acizi organici,
 • enzime,
 • vitamine,
 • minerale.

Mierea de mană este diferită de orice miere gustată până acum. Fiind un produs rar, este mai scump, dar extrem de sănătos. Ajută la tratarea anemiei, răcelii, afecțiuni ale stomacului, dermatologice, dar și ale sistemului imunitar.

miere de mană

Cum este realizată această miere?

Mierea de mană se mai numește și miere de pădure. Această miere de mană este realizată de albine din seva arborilor. Brad, molid, frasin, arțar, fag, stejar. Apicultorii duc stupii în pădure. Astfel mierea de mană nu conține deloc polen.

Acum veți înțelege și prețul mai ridicat al mierii de mană. Apicultorii fac un efort suplimentar, dar și costurile de producție sunt mai mari. Însă când vine vorba de sănătatea noastră, ținem cont de calitate.

Mierea de mană – ideală pentru iubitorii de miere alergici la polen!

Este foarte greu să fii alergic la polen, dar să fii iubitor de miere. Mierea de mană este ideală pentru cei cu alergie la polen. Această miere este 100% fără polen. Pentru a fi siguri de miere, e bine să o luați de la producători de încredere. Atfel riscurile sunt zero.

În plus, mierea de mană poate fi folosită la la deserturi. Ea își păstrează proprietățile și la peste 100°C. Deci puteți prepara deserturi la cuptor cu miere de mană.

miere de mană

Un stil de viață sănătos înseamnă alegeri înțelepte după o informare în prealabil. Alegeți să consumați miere doar din surse sigure. Informați-vă despre producători. Eu recomand mierea produsă de Apidava. Eu am încercat mai multe tipuri de miere și produse de bază de miere și sunt minunate!

Vouă vă place mierea de mană? Sunteți tentați să o încercați după ce ați aflat câte beneficii are consumul ei?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

20 Comments

 1. Am mâncat și noi și ni s-a părut delicioasă. Este foarte bună, mai ales pentru copii, este sănătoasă și le întărește imunitatea. O recomand!

 2. EU Mai auzisem ca mai e procurata din excrementele unor gandacei foarte mici si verzui, ex am văzut acesti gandacei la corcodusi, pare scârbos dar cand iei o corcodușă din copac tot iei contact excrementul, sau daca stai sub corcodus, picura un lichid minuscul transparent si lipicios… Cine stie 😁

 3. Si eu eram tare curioasa cum si din ce este realizata aceasta miere de mana, pentru ca nu am mai auzit de acest sortiment.

 4. Recent am gustat-o si eu si mi-a placut gustul ei. Este o miere speciala si parca acea culoare mai inchisa ma face sa ma gandesc la alte combinatii de ingrediente

 5. Pentru mine este pentru prima data cand am incercat mierea de mana si chiar mi-a placut, e diferita de restul sortimentelor.

 6. Eu nu am incercat pana acum aceasta miere, dar dupa ce am citit acest articol ma tenteaza si mai mult.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vitrină frigorifică
Cum alegem cea mai potrivită vitrină frigorifică?

Vitrină frigorifică - necesară pentru promovarea produselor O vitrină frigorifică te poate ajuta să vinzi mai ușor decât crezi. Clientul...

Close