Miere BIO Apidava pentru un stil de viață sănătos

5

Aleg miere BIO Apidava pentru sănătatea mea

Încerc să am un stil de viață sănătos. Începând cu alimentația, terminând cu cosmeticele. Pe cât posibil, aleg produse BIO. Sănătatea este bunul nostru cel mai de preț. E de datoria noastră să ne îngrijim.

Alimentele din cultura BIO nu sunt diferite la gust. Însă te simți mai în siguranță când le consumi. Iată unul dintre motivele pentru care am ales miere BIO Apidava. Pe cât posibil, încerc diverse diverse cosmetice pe bază de miere BIO pentru ten și păr.

Cum alegem cea mai bună miere BIO?

Mierea a fost folosită din cele mai vechi timpuri. Atât ca și aliment, cât și ca remediu pentru diverse afecțiuni. Așa că mierea consumată trebuie să fie de cea mai bună calitate. Dar și din sursă sigură.

miere BIO Apidava

 • Mierea naturală se cristalizează după o perioadă de timp. Cristalele trebuie să fie foarte fine. Ele se topesc rapid în gură. Mierea cu zahăr adăugat va avea cristale care se vor topi foarte greu.
 • Mierea cu adaos de zahăr are un gust foarte dulce. Este foarte pronunțat gustul de dulce. Mierea Bio curată este aromată și dulce.
 • Mierea naturală conține particule fine în suspensie. Dacă te uiți la borcanul cu miere la lumină, va părea ușor tulbure. E semn bun.
 • Mierea cu un gust aparte de caramel e semn de miere încălzită sau cu adaos de caramel pentru gust și culoare.
 • Dacă mierea nu are gustul de miere dulce natural înseamnă că e miere contra făcută. Fie are mult zahăr în compoziție, fie este veche. Astfel de miere nu are proprietăți terapeutice.
 • Mierea veche sau cu zahăr are o aciditate ridicată. În timp ce această miere BIO Apidava are un pH acid mai scăzut.

miere BIO Apidava

E destul de greu de identificat mierea bună. Prin urmare, vă recomand să achiziționați miere de la brandurile renumite. Când vine vorba de sănătatea noastră, trebuie să alegem cu grijă.

Miere BIO Apidava pentru un organism sănătos

Folosim mierea pentru a ne întări sistemul imunitar. Consumăm miere pentru a ameliora diverse afecțiuni. Așa că nu ne permitem să consumăm miere veche. Mierea veche poate deveni toxică pentru corp, mai ales dacă are în compoziție zahăr, gelatină, coloranți.

Găsim pe piață o mare varietate de miere, de la diverse branduri. Pentru că ne dorim un stil de viață sănătos, trebuie să ne facem timp pentru a studia etichetele. Nu strică și puțină informare înainte de achiziție despre branduri. Este important să alegem miere de la stupi din zone curate, unde nu s-au folosit fertilizanți.

Voi consumați miere BIO Apidava? Puneți accent pe un stil de viață sănătos alegând produse BIO?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

5 Comments

 1. Cristina Dragomir on

  Am descoperit mierea Bio acum cateva luni, cand a fost introdusa in alimentația nepoatei mele celei mici. Si imi imaginam ca este foarte scumpa, dar pretul nu este chiar asa ridicat sa nu merite sa cumperi o miere mai sigura cel putin pentru copii. Cand zic asta ma raportez la pretul mierii diMelio de la Apidava.

 2. Este foarte gustoasa mierea de la Apidava si sa stii ca si eu am inceput sa apelez la variantele BIO pentru fetita mea. Incerc sa aiba o alimentatie cat mai sanatoasa

 3. Nu cred ca am avut ocazia sa incerc multe tipuri de miere bio asa ca recomandarea ta suna taaare bine!! ^_^ Sigur o voi achizitiona si eu. Apidava au produse bune de tot.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
să combini accesoriile
Învață să combini accesoriile cât mai potrivit

Să combini accesoriile - o provocare de stil Noi, femeile, iubim accesoriile. Le iubim atât de mult încât le-am purta...

Close