Mici atenții pentru bărbatul din viața ta

Partenerul tău merită mici atenții

Bărbatul din viața ta este sprijinul tău, zi de zi. Partenerii noștri spun mereu că nu au pretenții la cadoul de ziua lor. Se mulțumesc cu un cadou util, cât mai practic. Așa cum noi, femeile, ne bucurăm de surprize, și ni le dorim, așa sunt și ei. Chiar dacă ei nu spun acest lucru, vă asigur că își doresc. Și apreciază enorm orice gest mărunt.

Da, cu toții merităm atenții. Nu vorbesc de cadouri scumpe, cadouri la ocazii. Mă refer la acele mici surprize fără nicio ocazie. Surprize prin care mulțumim bărbatului din viața noastră pentru atenție, iubire, răbdare. Și surprize prin care îi arătăm recunoștința.

Mici atenții pentru bărbatul din viața ta

Ce pot să-i cumpăr unui bărbat? Cu ce pot să-l surprind? Aceste întrebări sunt mereu pe buzele femeilor. Pare atât de greu pentru că piața este destul de restrânsă. Însă ai fi surprinsă de ce lucruri mărunte se poate bucura!

Piese vestimentare alese de tine

Bărbații nu prea doresc să-și cumpere haine. Fie nu au răbdare să probeze, fie nu le place să se plimbe prin magazine. Alegerea ta poate fi un tricou casual, o vestă, chiar și pentru șepci bune se va bucura. Apreciază micile piese vestimentare pe care ei nu le pot alege. Curea, cravată, șapcă, șort pentru baie, mănuși, fular.

Surprize legate de hobby-urile sale

Bărbatul din viața ta va aprecia că ții cont de plăcerile lui. E o formă de afecțiune, de respect. Chiar dacă nu va spune, în sufletul lui va exista apreciarea maximă. Bărbații sunt pasionați de sport. Spor pe care îl practică sau doar îl vizionează la TV, nici nu mai contează.

Iubește fotbalul? Oferă-i cadou mingi de fotbal, dacă se poate cu autograf, e perfect. Joacă golf? Ce zici de o crosă nouă, mingi cu autograf. Orice sport practică sau iubește, vei găsi ceva cu care să-l surprinzi.

Cosmeticele necesare și parfumurile iubite

Trebuie să ai grijă de bărbatul din viața ta. Îngrijirea este importantă, dar el nu prea pune preț? Dacă va primi cosmetice cadou, le va folosi. Va aprecia gestul și, cu timpul, folosindu-le, le va înțelege și rostul. Nu îl pune să și le cumpere singur. Și nu cumpăra când ești cu el. Prețul îl va șoca și varietatea de produse, îi va face grea alegerea. Alege tu ce e mai bun pentru el. Și fiind surpriză, va fi mai tentat să le folosească.

Parfumurile iubite se termină prea repede. Când vezi că sticla e aproape goală, comandă unul nou. Înlocuiește sticla goală cu cea plină și surpriza va fi de proporții. Îi place un brand de parfumuri? Surprinde-l cu noul parfum lansat! Nu va fi bucurie mai mare!

Băuturi de colecție

Consumator sau nu de alcool, tot va aprecia o sticlă de vin bun. Alege un vin din anul nașterii sale. Oferă un cognac vechi, renumit, sau un brandy de excepție.

Tare apreciate sunt paharele speciale pentru diverse băuturi. Acele pahare de calitate sau branduite am remarcat că sunt cele mai apreciate.

Gătește mâncarea preferată

Bărbații sunt mari gurmanzi. Apreciază, mai mult decât orice, mâncarea preparată în casă și servită cu drag. Bărbatul din viața ta va fi surprins de mâncarea peferată, dar gătită de iubita sa. Iar dacă completezi masa și cu un desert home made, l-ai recucerit. Garantat!

Surpriza e masa în familie sau doar voi doi. Liniște și timp petrecut împreună, de care au mare nevoie, cuplurile. Aranjează masa în mod festiv, deschide un vin bun și aprinde niște lumânări. Atmosfera va completa perfect seara.

Surpriză oferită din suflet!

Iubirea este ușor de exprimat, dar nu toți se pricep la cuvinte. Și uneori e nevoie de gesturi mărunte. Micile surprize pot aduce atâta bucurie în viața noastră. Primim și oferim cadouri de ziua de naștere sau de sărbători. Dar atunci ne așteptăm la ele. Cât de bine ne simțim când ni se face o surpriză, fără nicio ocazie?

Femeile se plâng și se mai eliberează. Își cumpără ceva frumos și uită de probleme. Merg la salon, râd, vorbesc, se descarcă. Bărbații nu sunt așa. Nu discută despre ce îi frământă. Țin totul în ei. Așa că o mică surpriză, din când în când, îl va face să uite de probleme. Un gest mic care face cât o mie de gesturi!

Care este ultima surpriză făcută partenerului tău? Bărbatul din viața ta de ce mici atenții este cel mai încântat?

Foto

10 thoughts on “Mici atenții pentru bărbatul din viața ta”

  1. Il rasfat des cu mancare fain, un dulce surpriza pe care il adora gatit in casa, uneori cu cadouri gen masini de colectie, are un corp de mobila plin, e pasionat si ii mai cumpar articole vestimentare si de igiena personala :)) e un rasfatat 🙂

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
apartament de închiriat
Găsirea unui apartament de închiriat: sfaturi pentru potențialii chiriași

Provocarea de a găsi un bun apartament de închiriat În calitate de viitor chiriaș, trebuie să acorzi atenție la multe...

Close