Beneficii și recomandări măști de față cu acid hialuronic

22

Îngrijirea tenului – verifică ingredientele din produse cosmetice

Îngrijirea pielii este esențială pentru a o păstra tânără și sănătoasă.Învățăm să ne îngrijim tenul în funcție de tipul lui. Cu timpul, nevoile lui se schimbă și trebuie să folosim produse cu ingrediente cheie. Produse cosmetice cu acid hialuronic nu trebuie să ne lipsească din rutina zilnică de îngrijire.

Înaintarea în vârstă, stilul de viață, clima, chiar și genetica ne influențează aspectul tenului. Dacă ne dorim un ten tânăr cât mai mult timp, vom folosi produse cu ingrediente necesare pielii. Acidul hialuronic ajută la hidratarea intensă a tenului, dar și la menținerea elasticității tenului. Folosind măști de față, creme, seruri cu acest ingredient în compoziție, putem reduce efectele îmbătrânirii pielii. După 25 de ani, se recomandă ca acidul hialuronic să nu ne lipsească din rutina de îngrijire.

Beneficii măști de față cu acid hialuronic

Rutina mea de îngrijire zilnică cuprinde o mulțime de produse cosmetice bine alese. Cel mai sănătos îmi simt tenul după aplicarea unei măști. Acesta este motivul pentru care am început să folosesc tot mai multe măști de față. Le aleg cu grijă și îmi place să încerc mereu, ceva diferit. Notino ne oferă o varietate de măști pentru față. Deci nu te poți plictisi, poți alege mereu altceva.

  • mască pentru hidratare Dermacol

Dermacol HT 3D mască pentru hidratare intensă cu acid hialuronic a fost printre primele măști de față achiziționate. Este potrivită tuturor tipurilor de ten. Folosită cu regularitate, 1-2 ori pe săptămână, hidratează bine tenul și reduce ridurile. Produsul este compus din 2 pliculețe și sunt suficiente pentru 4 aplicări. Masca se lasă să acționeze pentru 20 de minute. Eu o las și 30 de minute. O aplic pe față, gât și decolteu în strat uniform. Îndepărtez cu dischete demachiante sau cu un prosop înmuiat în apă caldă.

acid hialuronic

  • mască intensă Neutrogena

Neutrogena Hydro Boost® Face mască intensă cu hidrogel este o super mască. Are rolul de a hidrata în profunzime tenul. Hrănește pielea intens, de aceea este suficientă folosirea ei o dată pe lună. Masca Neutrogena are o tehnologie aparte, este compusă din 100% ser activ. Se aplică pe fața curată. Lăsăm să acționeze 30 de minute. După îndepărtarea ei, e important să masăm produsul rămas pe față pentru o mai bună absorție. Pielea este hidratată, fină și luminoasă. 

acid hialuronic

  • mască textilă Korika

Korika are o mulțime de măști de față foarte bune. Eu mi-am propus să le încerc pe rând. Acest brand coreean de cosmetice propune cosmetice ce conțin ingrediente active eficiente. Sunt recunoscuți ca fiind specialistul de bază în domeniul îngrijirii pielii. Masca de față textilă se aplică pe tenul curat și se lasă să acționeze minute bune. Folosiți acest timp pentru lectură sau relaxare. Îl merităm din plin.

Principalele beneficii ale măștilor de față cu acid hialuronic sunt hidratarea și hrănirea pielii. Acest ingredient minune nu ar trebui să lipsească din produsele cosmetice care fac parte din rutina noastră zilnică.

Tu folosești măști de față cu acid hialuronic? Produsele cosmetice pe care le utilizezi conțin ingrediente minune?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

22 Comments

  1. Eu nu ma prea împac cu acidul hialuronic. Știu ca este bun pentru ten, însă o concentrație mai mare îmi provoacă erupții pe ten.

  2. Cele enumerate de tine în articol nu am încercat încă, dar da, folosesc produse cu AH. Am și un ser de la Cougar pe care îl folosesc în rutina mea zilnică. Uneori aplic și măști care conțin AH. Este benefic pentru ten, așa că profit de lucrul acesta.

  3. Cristina Dragomir on

    Pentru mine cosmeticele Dermacol au fost o surpriza tare placuta. Sunt destul de ieftinute si nu ma asteptam sa fie asa bune. Si eu folosesc masti de la ei. Am una exfolianta care face super treaba. Macar de mi-as aminti sa o folosesc mai des.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Pământ american
Pământ american de Jeanine Cummins recomandare lectură

Pământ american de Jeanine Cummins - un roman puternic Despre cartea, Pământ american de Jeanine Cummins, am aflat dintr-un club...

Close